2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

:roflol: :roflol: genç kızlığında afetmiş senin oğlun canımdelikafadulden hepsi çok güzel cicilerinizin güle güle kullansın oğlun (küçük bülodelikafadulden)

saol hayatım. bazılarını ben aldım, bazıları da gene kuzenlerden ithal. hafta sonu da odamıza koyacağımız yatak geliyo kuzenden. kendi odasında yatırana kadar beşik veya park yatak alayım dedim ama boşa masraf çıkmasın diye eski plana sadık kalıp getirtiyom yatağı...

kızlar güle güle kullanın cicilerinizi iyi ve sağlıklı günlerde kullansın paşalar

özgeciğim,jaleciğim ve sarımelekciğim sağolun kızlar.daha güzelleri sizin oğluşların olsun inşallah....

ademir bayıldım oğluşunun cicilerine güle güle kullanın canım.hele o minik pantolonları harikaydı.

ademir bayıldım oğluşunun cicilerine güle güle kullanın canım.hele o minik pantolonları harikaydı.

saol hayatım. çoğu mothercareden. aklınızda bulunsun body almaya gittiğimde rahat45 dakika mı harcadım. tek kalan ürünlerde harika indirim yapıyorlar. ben kotu mothercareden 5 liraya aldım. tek kalmıştı.

ademir güle güle kullansın bebişin cicilerini sağlıklı günlerde inşallah

saol hayatım. çoğu mothercareden. aklınızda bulunsun body almaya gittiğimde rahat45 dakika mı harcadım. tek kalan ürünlerde harika indirim yapıyorlar. ben kotu mothercareden 5 liraya aldım. tek kalmıştı.

ayy 5 lira mı süper canım yaa..ne büyük şans valla bende mothercare den bi sürü şey aldım ama hiç öle bi şansım olmadı.güle güle kullansın paşan..

slm anneler bende azcık azcık toparladım bısıyler bendekıler bu kadar ama daha alısverıs yapamadım fırsat bulupta daha coook eksıgımız var

Eklentiler

• $27012010.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $27012010_001.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $27012010_002.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 39
  • $27012010_004.webp
    29 KB · Görüntüleme: 33
slm anneler bende azcık azcık toparladım bısıyler bendekıler bu kadar ama daha alısverıs yapamadım fırsat bulupta daha coook eksıgımız var

culha canım güle güle giysin bebişin cicilerini hepsi çok güzeller:asigim:

culha güle güle kullanın cicilerinizi sağlıklı günlerde inşallah

culha oğluşunla sağlıkla mutlulukla kullanın canım cicişleri.hepsi çok hoş en çok ayakkabılarına bayıldım ama opuyorumnanaktan

ayşegülcüm.. culha.. kızlar cicileriniz çok güzell... güle güle kullansın bebişleriniz.. sağlıkla iyi günleerde inşallahh...

Kızlarrr.Bu da bizim kapı süsümüz.Geçen sene teyzemin kızı nisan annesiydi ona hediye gelmişti bana dedi ki.Alma deniz gerek yok bunu kullan dedi.Bende bunu kullanacam...

oyyy.. bayıldımm.. çok güzelmiş canımm.. güle güle kullanın ... opuyorumnanaktan

oğlun sağlıkla girsin o süsün asıldığı kapıdan içeri :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…