2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

aysecim ohh misler gibi bebişinin kıyafetleri maşallah..allah güle güle kullanmayı nasip etsin.sağlıkla mutlulukla huzurla inşallah.o kıyafetleri üstlerindeyken de görecez ya inşallah rüya gibi gelio şuan insana ..

amaannnn tatlım bunlar çok güzellerr... mehmet salih bey sağlıkla kirletsin hepsini inşallahh :Saruboceq:

güle güle kullanın denizcim ana kucağı çok güzel opuyorumnanaktan

Amin canım inşallah.Bana da öyle geliyor.En üst çekmeceye yeni doğanları altına doğru sırayla 3-6 6-9 9-12 yaptım...

denizcim cicişlerinin hepsi süper... güle güle giysin oğluşun.. çok şanslı senın gıbı zevklı bır annesi var tatlım.. çok cici olcak bunların içinde eminimki opuyorumnanaktan

batuhanım çok sağol canım daha güzelleri sizin olsun inşallah.....

ayşecim bayıldım mehmet salihin cicilerine.iyi günlerde kullansın oğluşun.oh mis gibide yerleştirmişsin....kapı süsünüz çok cici.ana kucağınızda öyle bende çok istiyordum ondan ama puset varya daha gerek yok diye düşündüm.birde ne çok şey almışsın canım.ben sadece 0-3 aylık dönem kıyafetleri ve birkaç büyük kıyafet aldım.sanki benim göktuğ çıplak kalcak gibi geldi<<<<bende yine alışverişe mi atsam kendimi acaba zemuszemus

Çok teşekkürler canım.Ya aslına bana gelmesi kuzenim vermese bende alamazdım.Puseti var ya.Ya ben almaya 3 aylıkken ufak ufak başladım.Sağolsun eş dost ta verdi bişiler...

ayşeciğim mehmet salihin cicilerinin kokusu burnuma geldi canım misler gibi olmuş kuzucuğun kıyafetleri canım hepsi çok şekerler yakışıklının canım benim güle güle sağlıcakla kullansın kuzucuğumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…