2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

kızlar aslında yıkayıp ütüleyince koyacaktım ama dayanamadım daha tam bitmedi eksikler ama olanalr bunlar...

bu kumbaramız içindekilerle beraber satılıyordu 5.90 tl aslında kumbara işine 2. ayda başladık ilk birikenlere yılbaşında bir küçük altın aldık ama devam ediyoruz:))

bunu küçük kardeşim almış

bu hastane çıkışını kayınvalidem almış 78 den 65 düşmüş

bunu annem aldı

battaniyemiz ve havlumuz 15 er tl

önlük ,zıbın ve mendillerimiz

alt üst takımlarımız

tulumlarımız

çıtçıtlı badilerimiz

patikler çoraplar pembe olanı doktorumun kızına ördü annem

annemin ve kayınvalidemin ördüğü yelekler mavi olanda teyzemden

yelekler biri annemin biri kayınvalidemin hediyesi

tek alt 5 tl di galiba 0-6 aylık

altın yastığını annem ve kardeşim yaptı 4 tl ye mal oldu sanırım belki daha uyguna

çantayı dün aldım 20 tl tabi çakma :))

ana kucağını hepsi buradadan aldık kargoyla 70 geldi

buda tolu halde

rabia fatma canım bayıldım hepsine yaa.Çok güzeller.Kumbarayı da çok iyi düşünmüşsünüz valla..
Hepsi birbirnden güzel valla...

rabiacığım hepsi çok güzel canım yaa güle güle kullansın yavuz selim canım çok güzel örgüleriniz var canım yeşilli mavili yeleklere bayıldım ayrıca çantanda çok hoş ve çok uyguna almışsın bizim buralarda en uygunu 50 ytlden başlıyo canım çok güzel herşeyiniz pijamanızda ayrıyetten çok şeker

amin canım inş.bende uygun bulunca kacırmak istemedim son bir iki tane kalmıştı ondan yaptı adam indirim yeleklerde coğu annemin el emeği o da olmasa ne yapardım iyiki var diyorum :hulya:

rabia canım güle güle kullanın hepsi çok güzel örgüler şahane

annem saolsun

rabiacım hepsi çok güzel ama en güzeli pijamaların eşin niye beğenmedi anlamadım:)

rabia fatmacım oğlunun cicileri çok güzel iyi günlerde kullansın inşallah....sağlıkla kullansın....

gorunce 3.yu dogurasim gelmedi tabiki aman haaaaaa
ama cok tatlilar canim cok begendim iyi gunlerde saglikla eskitmek naasip olsun insallah

buda pijamam ama kocişim beğenmedi değiştirsem mi diye düşünüyorum

yaaa sen bilirsin canim ama bencede farkli birsey bakabilirsin buda guzel ama daha hos bise olabilir hem mavi dogumda seni soluk gosterir kirmizi fusya yada koyu pembe gibi biseyler beksana

rabiacım hepsi çok güzel ama en güzeli pijamaların eşin niye beğenmedi anlamadım:)

teşekkür ederim canım aslında onun beğenmediği pijamanın üstünde resimde kadının göbeğinin üstündeki iki yuvarlak:)) onlar neymiş öle yoksa başka bişi için deil ama değiştirmicem zaten uyguna aldım kalsın isterse 2. yi al dicemlülülülülülü

rabia fatmacım oğlunun cicileri çok güzel iyi günlerde kullansın inşallah....sağlıkla kullansın....

saol canım amin inş. hepimiz aldıklrımızı giydirip koyarız buraya bebişlerimizin resimlerini

güle güle kullanın inşallah... ben pijamayı sevdim)))) hem esprili hem işe yarar..

teşekkürler canım bende sevdim kalacak :))

eysan saol güzel dileklerin için aslında pembeside var ama benim genelde pambe pijamam var ondan farklı olsun istedim

rabiacım çok cici şeler almışsın kuzuna sağlıklı mutlu günlerde kullanın inşallah...hastane çıkışımız,patik çorabımız ve çıt çıtlı taraftar badymiz aynı.poyrazında var onlardan takım giycek arkidişiyle demek pijamanı ben çok beğendim rengide hoş.bende geceliğimin birini açık mavi aldım.değişiklik olsun die diğeride kırmızı

ne güzel şeyler almışsınız öyle örüle renk renk yelekler çok hoş güle güle giysinler inşallah

rabiacım bebişin herseyi harika ama ben pijamana bayıldım....bende öle farklı bişi arıyorum benim ki haminnelerinki gibi hiç sevmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…