ayşeciğim mehmet salihin cicilerinin kokusu burnuma geldi canım misler gibi olmuş kuzucuğun kıyafetleri canım hepsi çok şekerler yakışıklının canım benim güle güle sağlıcakla kullansın kuzucuğumuz
rabiacığım hepsi çok güzel canım yaa güle güle kullansın yavuz selim canım çok güzel örgüleriniz var canım yeşilli mavili yeleklere bayıldım ayrıca çantanda çok hoş ve çok uyguna almışsın bizim buralarda en uygunu 50 ytlden başlıyo canım çok güzel herşeyiniz pijamanızda ayrıyetten çok şeker
rabia canım güle güle kullanın hepsi çok güzel örgüler şahane
gorunce 3.yu dogurasim gelmedi tabiki aman haaaaaakızlar aslında yıkayıp ütüleyince koyacaktım ama dayanamadım daha tam bitmedi eksikler ama olanalr bunlar...
bu kumbaramız içindekilerle beraber satılıyordu 5.90 tl aslında kumbara işine 2. ayda başladık ilk birikenlere yılbaşında bir küçük altın aldık ama devam ediyoruz:))
bunu küçük kardeşim almış
bu hastane çıkışını kayınvalidem almış 78 den 65 düşmüş
bunu annem aldı
battaniyemiz ve havlumuz 15 er tl
önlük ,zıbın ve mendillerimiz
alt üst takımlarımız
tulumlarımız
çıtçıtlı badilerimiz
patikler çoraplar pembe olanı doktorumun kızına ördü annem
annemin ve kayınvalidemin ördüğü yelekler mavi olanda teyzemden
yelekler biri annemin biri kayınvalidemin hediyesi
tek alt 5 tl di galiba 0-6 aylık
altın yastığını annem ve kardeşim yaptı 4 tl ye mal oldu sanırım belki daha uyguna
çantayı dün aldım 20 tl tabi çakma :))
ana kucağını hepsi buradadan aldık kargoyla 70 geldi
buda tolu halde
yaaa sen bilirsin canim ama bencede farkli birsey bakabilirsin buda guzel ama daha hos bise olabilir hem mavi dogumda seni soluk gosterir kirmizi fusya yada koyu pembe gibi biseyler beksanabuda pijamam ama kocişim beğenmedi değiştirsem mi diye düşünüyorum
rabiacım hepsi çok güzel ama en güzeli pijamaların eşin niye beğenmedi anlamadım:)
rabia fatmacım oğlunun cicileri çok güzel iyi günlerde kullansın inşallah....sağlıkla kullansın....
güle güle kullanın inşallah... ben pijamayı sevdim)))) hem esprili hem işe yarar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?