rabiacım çok cici şeler almışsın kuzuna sağlıklı mutlu günlerde kullanın inşallah...hastane çıkışımız,patik çorabımız ve çıt çıtlı taraftar badymiz aynı.poyrazında var onlardan takım giycek arkidişiyle demekpijamanı ben çok beğendim rengide hoş.bende geceliğimin birini açık mavi aldım.değişiklik olsun die diğeride kırmızı
ne güzel şeyler almışsınız öyle örüle renk renk yelekler çok hoş güle güle giysinler inşallah
aysecim , rabiacim heresey cok güzel güle güle giysin bebisleriniz
rabiacım bebişin herseyi harika ama ben pijamana bayıldım....bende öle farklı bişi arıyorum benim ki haminnelerinki gibi hiç sevmedim
rabia bugün senin pijamandan gördüm. pembei mavi ve grisi vardı. sen kaça ladın. burada 78 tl. aynı markanın başka bi modelini beğendim ben. pahalımı ki?
rabiacım.. bayıldım aldıklarınız çok güzell.. el emekleriniz de.. sağlıkla iyi günlerde kirletin inş...
attaque canım çok şirin şeyler bayıldım ben hepsine güle güle kullansın bebişin inş.
attaque kızının dantelli atletini yerim ben beee kaydirigubbakcemile3 çok sevimli cicileri maşallah.güle güle kullanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?