2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

teşekkür ederim canım seninkileri görmüştüm sanırım evet bazı şeyler aynı kardeş kardeş giyerler cicilerini olsun
bi takım da annem alacak bana o pembe olacak ondan en mavi istedim bende farklı olsun diye

ne güzel şeyler almışsınız öyle örüle renk renk yelekler çok hoş güle güle giysinler inşallah

teşekkür ederim canım burdan yine teşekkür edeyim anneme ellerine sağlık:hulya:

aysecim , rabiacim heresey cok güzel güle güle giysin bebisleriniz

teşekkür ederim canım

rabiacım bebişin herseyi harika ama ben pijamana bayıldım....bende öle farklı bişi arıyorum benim ki haminnelerinki gibi hiç sevmedim

:) olsun canım değiştirirsin hoşuna gitmediyse ben cicikomdan aldım bunu sitesi deil ama bu markayı satan bi dükkandan sende bak istersen güzel şeyler var orda

rabia bugün senin pijamandan gördüm. pembei mavi ve grisi vardı. sen kaça ladın. burada 78 tl. aynı markanın başka bi modelini beğendim ben. pahalımı ki?

rabiacım.. bayıldım aldıklarınız çok güzell.. el emekleriniz de.. sağlıkla iyi günlerde kirletin inş...

rabia bugün senin pijamandan gördüm. pembei mavi ve grisi vardı. sen kaça ladın. burada 78 tl. aynı markanın başka bi modelini beğendim ben. pahalımı ki?

evet canım pembe mavi ve mor rengi vardı ama indirimdeydi benim aldığım yerde 29 a aldım ben normal fiyatı 59 ama sana cok pahalı demişler bence

rabiacım.. bayıldım aldıklarınız çok güzell.. el emekleriniz de.. sağlıkla iyi günlerde kirletin inş...

teşekkürler canım amin inş.

attaque kızının dantelli atletini yerim ben beee kaydirigubbakcemile3 çok sevimli cicileri maşallah.güle güle kullanın..

kızlar bu oğluşumun cicisi....mevsimlik bir montu olsun dedik bu arada lcw da hersey yarı yarıya indirimli bu montu 19 liraya aldım.....

bu peluş bahtaniyemiz ananemizden....
bu kirli sepetimiz ,ananemiz hasır sepeti böle süslemiş,içinde bebişin yün örgü takımları vardı bize böle getirdi....

buda aynısından kumaşının nevresim takımımız var,bez sepeti olarak kullancam....

iyi gülerde kullanın özgecim.lcw deki bu mevsimlik monttan bizde aldık göktuşumuza

güle güle kullansın kuzey paşamız canım çok şekerler ayrıca sende geceliğini sağlıcakla giy canım

altın dünürler saolun kızlar ya....
fundacım okadra tatlıki dayanamadım valla.....
erkekler için gzl seyler bulmak gercekten zor .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…