2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

kızlar ya hepsi harika.tarhancım kusura bakma ancak bakmaya fırsatım oldu.bayıldım hepsine.şimdi hazır büyük oğlum yokken bende cicilerimize bakayım.bende artık yerleştirmek istiyorum .ne kadar ağırdan aldık biz bu oğlanda işleri.affffffff Allahım Afffffff

Kızlar....
Mehmet Salihin oyuncak arabaları...Şimdilik...
bu toplu hali...
mercedes imiz

jipimiz
ferrarimiz

Nasıl güzeller mi?

çok güzeller canım .. mehmet salihin bunları paramparça edeceği günleride göreceğiz inşallah :))))))))))))))))

tuğbacım, ayşecim çok güzeller hepsi rabbim güle güle sağlıklı günlerde kullanmak nasip etsin hepimize

ayşeciğim güle güle kullansın mehmet salihimiz arabalrını canım şu mercedesiyle bize artık bir tur attırır büyüyünce değilmi çok güzelmiş yaa bayıldım ben daha hiç oyuncak almadım kızıma yaaa alsammı ki acaba bilmiyorumkismile babası geçende araba almıştı çok güldüm bizim kız bebk yerine arabayla oynayacak sanırımgamyoncuiremsu

Seni bilmem ama kızmızı alıp gezdirebilir.(Dünürün kızmasın sengözlerimebaksanab )Ona bişi diyemem...hihoyyyt:jeyyar:

ayşecim çok güzel mehmet salihin oyuncakları.....iyi günlerde oynasın inşallah.....
he bu arada gelin kızımı gezdiremez göktuş kızar yavuklusunun bşka arabalara binmesini istemez

canim cok tesekkür ederim daha güzel sizin olsun insallah diyecem ama mansallah onunkilerde bi baska güzel
evet ama böyle takimlar cok pahali biliyorsun canim benim

kizlar bunun sadece beyaz olan rengini siparis ettik

beyazi tercih etmemin sebebi oglusumun odasina uygun baska renk olmayisi

sizce nasil güzel mi ?

Bununda sadece siyah renk olanini siparis edicez önümüzdeki günlerde insallah

Kızlar....
Mehmet Salihin oyuncak arabaları...Şimdilik...
bu toplu hali...
mercedes imiz

jipimiz
ferrarimiz

Nasıl güzeller mi?

hepsi birbirinden güzel kizlar allahim güle güle kullanmak nasip etsin insallah

aysecim arabalarınız gercekten harika.....
inşlh büyürde hepsinin gerceği onun olur annesini babasını gezdirir paşan....

canım hepsi çok cici maşlh hazırlanmışın.....
hastane çantanızda fazla kıyafet yokmu,ben bitek hastane çıkışı setimizi alcam yetmezmi jalecim sence.....

jaleciğim güle güle kullansın ahmetimiz cicilerini canım çok şekerler hepsi benimde var o battaniyeden canım fermuarlı sarı kızımınki bitanem sağlıcakla giysinler inşallah

jaleciğim iyi günlerde kullansın paşan.ay zaman yaklaşıyo beni heyecan basıyoooooooo

canım hepsi çok cici maşlh hazırlanmışın.....
hastane çantanızda fazla kıyafet yokmu,ben bitek hastane çıkışı setimizi alcam yetmezmi jalecim sence.....
sağol canımcım
aslında biraz fazla ama annnemler bol bol koy dediler ne olur ne olmaz diyeymiş :)
birde bebekler çok kustuğu için sık sık değiştirmek gerekirmiş o yüzden koydum bende
canım belkide hiç kullanılmayacaklar
jaleciğim güle güle kullansın ahmetimiz cicilerini canım çok şekerler hepsi benimde var o battaniyeden canım fermuarlı sarı kızımınki bitanem sağlıcakla giysinler inşallah
sağol zeynep teyzesii
inşallah onlara sarıp hastaneden çıktığımızıda görürüz rabbimin izniyle :Saruboceq:
hepsi birbirinden güzel canim benimopuyorumnanaktan
sağol reyhancım Şeniz
jaleciğim iyi günlerde kullansın paşan.ay zaman yaklaşıyo beni heyecan basıyoooooooo
fundacım çok sağol canımm inşallahh
bende bugün kendi çantamı ve bebişiminkini hazırlarken çok heyecanlandım yerimseniben
hepsi çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah

bonbolincim sağol canım

Merhaba kizlar, uzun zamandir yoktum bu aralar çok yogunum. Umarim sizler ve bebisleriniz iyisinizdir. Bugün son ultrasyonuma girdim ve kizimi g¨¨ordüm 3 boyutlu, Allahim ne tatliydi öyle. :asigim: Bir iki resim çektim, hepsini çekmem mümkün degildi çünkü. Yorumlarinizi bekliyoruz teyzoslariii:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…