2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

bayıldım bayıldım bayıldım:sm_cool:
Hele ki fenerbahçeli fanatiğe tam bayıldım.....
Çok güzeller çok süperler:dance:

Çok teşekkürler cnaım.Çok sağolasın.opuyorumnanaktan

tuğbacım çok güzeller.... yumuşak battaniyenin aynısının pembeside bizde:))))))))))
babaennemiz almış:))

tarhancim hepicigide cok güzel iyi günlerde giysin kullansin oglusun cnm:lepi:

tuğbacım harika hepsi canım güle güle kullansın kaanımız

cok sagol canim insallah güle güle kullanirizopuyorumnanaktan

Tugbacim ne kadar güzel seyler almissiniz,iyi günleriniz olsun insallah canimcim Şeniz

tuğbacım.. hepsi birbirinden güzel :)
güzel günlerde, sağlıkla kullanın inşallah..

tubacım gercekten hepsi birbirinden güzel,çok zevkli seyler almışşın.....
sağlıkla giysin paşan.....

bayıldım bayıldım bayıldım:sm_cool:
Hele ki fenerbahçeli fanatiğe tam bayıldım.....
Çok güzeller çok süperler:dance:

güle güle kullansın oğluşun...

tuğbacım çok güzeller.... yumuşak battaniyenin aynısının pembeside bizde:))))))))))
babaennemiz almış:))

kızlar çoookk teşekkürlerrr daha güzelleri sizin sıpalarınızın olsun inşallah :asigim: :asigim:

kızlar hepinizin cicileri çok güzel hepsine bayıldım rabbim giydirmek nasip etsin:Saruboceq:

kızlar hepiniz aldıklarınızı güle güle giydirin bebişlere inş.hepsi çok güzeller

ruzenin kuzeyin montuna bayıldım çok şeker..
budebe oda harika olmuş Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş.
zehir canım bence beşik de arabada süper :))
tarhan canım kaan egemenin cicileri çok güzeller güle güle eskitmek nasip etsin Rabbim inş.

tarhancım cicişleriniz gelmiş..hayırlı uğurlu olsun.kaan bey ii günlerde kullansın sağlıkla inşallahh.alt açma setimiz aynı buarada :ecrin_bebek: fanatik babamız sizdede mevcut demekki.bizimde 1 adet fanatik hastane çıkışımız var fb li..babamız fenerium dan almış özel hemde..bende inadına gs forması giydirecem diom kocişe kaydirigubbakcemile3 delirio aklinialirimsmile

teşekkür ederiz teyzesi daha güzelleri sizin olsun:asigim:
teşekkür ederiz tatlımm. alt açmayı çok beğenerekk aldık bizde pratik bayağı uyku tulumu gibi bir yere gidince çok işe yarıcak. bizde aylardır fenerium dan alacaz diye bakıyoz ama istediğimiz takım üretimden kalkmış bizde yalancısını aldıkkaydirigubbakcemile3
bizimki minik kanarya, sizinki hem minik aslancık hemde minik kanarya ne güzel:asigim:

TARHAN cım çok güzeller hepsi, güle güle kullansın oğluşunn, sağlıkla gelsin sağlıkla kullansın

tarhancım oğluşunun her bişey çok güzel. bakkk o kadar telaşlandın çıkamadım çıkamadım diye, bi günde bitti hepsi. şimdi oturup beyzadeleri bekliycez...

TARHAN cım çok güzeller hepsi, güle güle kullansın oğluşunn, sağlıkla gelsin sağlıkla kullansın
teşekkürler kıyma teyzesi:) opuyorumnanaktan

tarhancım oğluşunun her bişey çok güzel. bakkk o kadar telaşlandın çıkamadım çıkamadım diye, bi günde bitti hepsi. şimdi oturup beyzadeleri bekliycez...
ay canımcım cicileri alınca kanatsız melek oldum huzur buldum hamilelik ne güzel bişeymiş ayol kaydirigubbakcemile3
oğlumu tamamladım ben çıplak kaldım ama olsun ben bulurum bişiler oğlumun herşeyi tamam ya gerisi boşdelikafadulden

Özeciğim,tuğbacığım,zehirciğim hepsi çok güzeller güle güle iyi günlerde kullanın inşallah.a.s.

Bence süper valla...

kızlar çoookk teşekkürlerrr daha güzelleri sizin sıpalarınızın olsun inşallah :asigim: :asigim:

tamam cnm saol cok güzel saglam biseye benziyor :lepi:

zehircim bebişin yatağı harika ben çok beğendim güle güle kullanın tatlım..

Özeciğim,tuğbacığım,zehirciğim hepsi çok güzeller güle güle iyi günlerde kullanın inşallah.a.s.

Nisan annelerinin bebislerine aldigi hersey harika

insallah aldiklarimizi giydirmekte,kullanmakta nasip olur

sağol rabiacım rabbim daha güzellerini size nasip etsin

zehircim.. beşiğinizçok güzel cnım.. iyi günlerde kullanın inşallah...

tuğbacım... ancak girip bakabildim cicilerinize ama heeppsi çok güzeller... güle güle iyi günlerde kullansın kaan paşa...

Nisan annelerinin bebislerine aldigi hersey harika

insallah aldiklarimizi giydirmekte,kullanmakta nasip olur

zehircim.. beşiğinizçok güzel cnım.. iyi günlerde kullanın inşallah...

tuğbacım... ancak girip bakabildim cicilerinize ama heeppsi çok güzeller... güle güle iyi günlerde kullansın kaan paşa...
teşekkür ederiz teyzelerii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…