- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
Bununda sadece siyah renk olanini siparis edicez önümüzdeki günlerde insallah
zehir, funda , özge ve attaque cicileriniz çok güzel kızlaryaa maşallah diyeyim güzel günlerde kullansın kuzularınız
bayıldım yaa bende böyle bişey istiyordum nerden siperiş verecen canım bende bi bakayım oraya çok kullanşlı biraz tuzlu ama olsun ya
Bununda sadece siyah renk olanini siparis edicez önümüzdeki günlerde insallah
slm zehircim arabaya bayildim nereden siparis yapicaksin gfiyati nedir?ben haftasonu segmüllerden bakmistim orda bayagi fiyatlar tuzlu bide siparisten sonra baygi zaman sonra geliyomusbilmiyorumkismile
bu sayfaya en son 09.ocakta yorum yapmisim yuhhh akannehir kaydirigubbakcemile
valla herkesin ekledigine yorum yapmayi kendime borc bilirim kaydirigubbakcemile3
ama 9 ocaktan önce yorum yapmisim ,yaptiklarim alinmasin lütfen :gitme:
fundacim (budebe), reyhancim (batuhanim), denizcim (derindeniz09), Neptunecim, Zeynepcim (iki kedili deli), Gelincik, Beray, Zeynepcim(zeyra), Ademircim, Culha, Ayse_denizycim, Rabiafatmacim, AttaQuecim, Özgecim (Ruzenin)
kizlar aldiklariniz apayri ve birbirinden o kadar güzelki,gercekten bir gecede hepsine tek tek baktim bambaska zevklerin bulustugu bir Şölen yasadim
insallah bebeklerimiz saglik ve sihhatle dünyaya gelirlerde bunlari kullanmalari nasip olur:Saruboceq:
ve bazi seyleri cok begendigimden tek tek isimlerinizle beraber yorum yaptim es gectigim olduysa simdiden özür diliyorum
fundacim(budebe) ,ilk hamile kaldiginda hediye gelen yelege bittim ben yha ,harika gercekten,rabbim icinde görmeyide nasip etsin
reyhancim(batuhanim), ekledigin bebek arabasi modelinin bir degisinide ben almayi düsünüyorum,kullanisli oldugunu söyleyen arkadaslarim var,ama dedigin gibi pahali gercekten
denizcim(derindeniz09),siyah pantolon ve beyaz gömlekli takima bayildim yha ,güle güle giysin insallah yavrun
neptunecim ,örgülerin cok güzel ,masallah ellerine saglik güle güle giysin yavrucun
zeynepcim(iki kedili deli) ,canim kizinin odasi ne kadar güzel öyle ,insallah icindede görmek nasip olur kizini
Zeynepcim(zeyra),kaynananin ördügü o sari ve pembe yelekler cok ama cok cici yha,melegin güle güle giysin insallahhhhh
Gelincik canim benim ,park yatagin resimdeki ekledigin gibiyse gercekten cok güzelmis,poyrazimiz saglikla sihhatle uyusun insallah icinde
Ademircim ,oglusunun minicik pantolonlarina hasta oldum yha ,güle güle giysin yakiisiklim
Aysedenizcim,hediye gelen kapi süsün cok cici canim ama ben o tüllerini sevmiyorum yha bi düzgün durmuyorlar nedense ve bir de bebisinin dolap düzenine bayildim,ellerine saglik canim iyi günlerde giysin insallah
RabiaFatmacim,patiklerle coraplar ne kadar tatli öyle güle güle giysin insallahh
AttaQuecim,pembe yastik ve yorganin cok ama cok harika,yavrun saglikla uyusun icinde insallah
Özgecim(Ruzenin),yerim ben onun montunu yha cok güzel canim ,güle güle giysin insallah,canim gecelik seklinde almissin ama üsümezmisin öyle valla ben hep pijama aldim sonucta nisan ayi ama cokta sicak olmuyor hava
canım hepsi harika valla çok cici....
modeller ,renkler süper...
park yatağınızın rengide çok hoş tatlım güle güle kullansın paşan......
[/B]
fundacım örgüleriniz çok güzeller çok beğendim güle güle giysin göktuşumopuyorumnanaktan
zehir canım bebek araba setiniz harika görünüyor güle güle kullanın. beşiğinize ama özellikle cibinliğinize bayıldım valla:asigim:
zehir, funda , özge ve attaque cicileriniz çok güzel kızlaryaa maşallah diyeyim güzel günlerde kullansın kuzularınız
dünürcüğüm damadımın cicileride çok güzel canım ne güzel dolaba yerleştirmişsin canım güle güle giysin damadım
bu arada kızlar bebeklerinizin kıyafetleri çook güzeller yaa güzel günlerde sağlıkla giysinler inşallah
zehircim çok hoş şeyler bunlar.araba çok kullanışlıya benziyor tatlım.gayet iyi fiyatıda baya kaliteli, duruyor canım.uyku setide çok hoş iyi günlerde kullansın yavrun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?