2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

attaque bayıldım hepsine.hele de sepetinizle beyaz ayakkabılar.ben biraz daha bunları görürsem daha ikinciyi doğurmadan üçüncüye niyet edeceğim belki kız olur diye...
güle güle güzel günlerde kullanın canım.

bonbolin sarımelek attaque zeyra ayşedenizy hepinizin cicileri çok hoş sağlıkla giydirin işallah..

amiiiin canım , çok teşekkür ederiz. kaydirigubbakcemile5

ayyy çok güzel olur vallahi :)
hemen ardından birde güzel bir kız gelirse düşünsene , Allah gönlüne göre versin canım
hihoyyyt

Bunlar pijama ve geceliğim her ikisini de 60 tl. ye aldım , gecelik takımım kom'dan kom'da şu sıralar indirim var bilginize.

ananemizin örgüleri , daha var ama yoruldum diğerlerini de başka zaman ekleriz.

kızımın bolerosu

bilindiği üzere sepetimiz

bunlarda mevlütte hazırlayacağım şekerlerim (kelebekli olanlar) ve doğumda hastanede vereceğim çikolata kesemiz..

attaQuecim bayildim bayildimmmm

yerim ben bunlarin icine giricek o cimcimeyi yha Şeniz

rabbim sagliklariyla gelmelerini nasip etsinnnnnn :Saruboceq:

attaque çok şeker hepside güle güle giysin şeker sepetine bayıldım

olumunekankayizsmile teşekkür ederiz ezgi teyzesi , melis'i öpüyoruz bizde :)

hepsi çokkkkk güzel. sağlıkla gelsinler de inşallahhhhh...

amin canım , inşallah

attaQuecim bayildim bayildimmmm

yerim ben bunlarin icine giricek o cimcimeyi yha Şeniz

rabbim sagliklariyla gelmelerini nasip etsinnnnnn :Saruboceq:

Çook teşekkür ederiz zehircim , oda takımımızda 2 haftaya gelicek , bizde senden özendik cibinlikli uyku seti aldık bu arada. Güzel günlerde kullanmayı nasip etsin allah hepimize olumunekankayizsmile

Çook teşekkür ederiz zehircim , oda takımımızda 2 haftaya gelicek , bizde senden özendik cibinlikli uyku seti aldık bu arada. Güzel günlerde kullanmayı nasip etsin allah hepimize olumunekankayizsmile

amiiiiin canimcim ,ne güzel özendirdiysek valla :)) ama en güzeli takim olani valla keske benimkinde perdede olsaydi ama malesef yok

yarin gelicek bizim uyku setide insallah :dance:,ayhhh cok heyecanliyim :asigim:

bunlarda kendimce hazirladigim davetiyeler ,umarim begenirsiniz

valla bundan iyisi samda kayisi benim icin kaydirigubbakcemile3

bunlar hazir aldigim zarf ve kartlari ve kullandigim malzemeler

bunlarda bos zarflarin uzerine yapistirdigimiz süsler,simdilik yakin akrabalarinki bitti ,arkadaslarima yapmam icin malzemem yetmedi hem arkadaslarima yapacagim kartlarin icine farkli bir metin hazirladim onlarida bitirdigimde eklerim insallah​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…