2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

zeyracım şekerlerin çok güzel görünüyor yiyesim geldi :icecream:

canım benim çok saolasın hemen yollarım yeterki iste bitanem beğendiğine sevindik teyzoşumuz kızımda tepik atıyo sana selamı var:))):asigim:

sarımelekçim ve bonbolin güle güle kullanın kızlar çok şekerler. zeynepcim senin şekerler de çok şeker olmuş pembiş pembiş zemuszemus

canım cicilerinin hepsi çok güzel kapı süsün ve şeker sepetine bayıldım canım pembiş pembiş güle güle kullan inşallah zemuszemus

Bonbolin cicileriniz çok güzel güle güle kullanın.Zeynocuğum çok hoş olmuş çikolatalarınız ellerinize sağlık.

attaque güle güle kullansın prenses inşallah. çok güzeller hepsi. yalnız leylek figürüne daha doğarken inandıracaksınız öyle gözüküyo :ecrin_bebek:

çok tatlı güle güle kullanın

teşekkür ederiz , sizde güle güle kullanın minik cicilerinizi

attaque ve bonbolin hepsi cok cici kizlar güle güle kullansin kizlarimiz

teşekkür ederiz batuhanım bi mukabele sizde cicilerinizi güle oynaya giyin inşallah

canım cicilerinin hepsi çok güzel kapı süsün ve şeker sepetine bayıldım canım pembiş pembiş güle güle kullan inşallah zemuszemus

şeker malzemelerimi de aldım , artık hazırlayınca sepetine koyup fotoğraflarım inşallah , teşekkür ederiz
opuyorumnanaktan

attaque güle güle kullansın prenses inşallah. çok güzeller hepsi. yalnız leylek figürüne daha doğarken inandıracaksınız öyle gözüküyo :ecrin_bebek:

evet sanırım o sormaya soruşturmaya başlayana kadar leylek masalı daha bi masum gelicek :kedi: teşekkürler canım

bonbolin sarımelek attaque zeyra ayşedenizy hepinizin cicileri çok hoş sağlıkla giydirin işallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…