2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

Çok hoşşş , ne güzel düşünmüşsün canım yaaa opuyorumnanaktan
Harika harikaa tam anlamıyla..

AttaQue hepsine bayıldım.kızın güle güle ,sağlıkla giysin ve kullansın.

attaque canim cicileriniz inanki muhtesem
o cimcime dogacak ve onlarin insallah icine girecek ay ne büyük bir heycan yaaaa:gitme:

zehircim inan bayildim nekadar güzel düsünmüssün
ayrica kacirdimi yoksa farkinda olmadan bilmiyorum ama
ogluna timucin ismini verecegini yeni gördüm
cok hos ismi canim benim

kızlar ciciler gerçekten çok hoş..

Allah hayırlısıyla giydirmeyi,kullanmayı nasip etsin...

mendilleri görünce aklıma geldi

şu pamuklu mendillerden bol bol alın çok lazım oluyor...opuyorumnanaktan

Çok hoşşş , ne güzel düşünmüşsün canım yaaa opuyorumnanaktan
Harika harikaa tam anlamıyla..

begendigine sevindim canim,sende düsünüyormusun davetiye hazirlamayi

esimle beraber yaptik bunlari nasil severek yapiyor bi görseniz canim yha :asigim:

bir de diyor ki valla dugun davetiyemizden daha güzel oldu ,ee cünkü ben yaptim demeside cabasi kaydirigubbakcemile3

canim tesekkur ederim :1hug:

isim konusunda bayagi bir arada kaldik,aslinda timucinide koymicaktik ama dedik ki her ne kadar zalim cengizhanin diger ismi olsada, türkce anlami kati ,saglam demir diye onda karar kildik

insallah hayirli olur ismi yavruma :Saruboceq:

sen ne yaptin canim hala bir isim bulamadiniz mi ?

Son düzenleme:
zehircim harika olmuş. çok ince bi düşünce. ama ben yapmaya kalksam o kadar çok olmalı ki anca matbaaya bastırtabilirim:)))))))))))

gülsemimciğim canım güle güle kullanın canım davetiyeleriniz çok şeker olmuş canımcım çok iyi bir fikir canım benim bizimde şekerlerimiz bu hafta gelecek inşallah yengem doğumumu geliyo istanbuldan o zamn çekerim fotosunu eklerim canım çikolatalarını hastahane için olanları ben yapmıştım mevlüdü içinde yengemden hediye olacak inşallah::)))

gülsemincim davet,yeler harika olmuş,emek vermişsniz bayıldım valla benim aklıma gelemzdi böle seyler ....ama yaparsam ohoo düğün davetiysi gibi bastırmam gerekir ...
isminiz de çok gzl ama azcık sölemesi zor :)))
,ismiyle yasasın inşlh....

gülseminciğimm.. davetiyeleriniz çook hoş olmuş.. çok güzeller canımm.. oğlun da adıyla yaşasın inş... son karardan bende haberdar değildim valla :))) sağlıkla gelsin inşallah timuçin bey...

zehircim harika olmuş. çok ince bi düşünce. ama ben yapmaya kalksam o kadar çok olmalı ki anca matbaaya bastırtabilirim:)))))))))))

gülseminciğimm.. davetiyeleriniz çook hoş olmuş.. çok güzeller canımm.. oğlun da adıyla yaşasın inş... son karardan bende haberdar değildim valla :))) sağlıkla gelsin inşallah timuçin bey...

ayy begenmenize sevindim canlarim yha :asigim:

siz davetli listesini yollayin doguma kadar anca bitirir yollarim size ,dogurmazsaniz tabi :roflol:

sim tercihi bana ait degil kizlar gercekten telafuz ederken bi tuhaf oluyor kaydirigubbakcemile3 , ben biliyorsunuz ALPER ismini istiyordum :umursamaz:
bi tane daha dogurcam iste banane :dilcikar: onunda adini ben koycam :lepi: kaydirigubbakcemile3

ismiyle yasasin oglusum benim yha :asigim:

kızlar cicileriniz çok güzel hepsine bayıldım özellikle kartlar süper...

attaque canim cicileriniz inanki muhtesem
o cimcime dogacak ve onlarin insallah icine girecek ay ne büyük bir heycan yaaaa:gitme:

Sorma canım yaa bende çok heyecanlıyım , sürekli böyle nasıl olucak nasıl doğucak diye hayal etmeye çalışıyorum , kıyafetlerin içinde düşünüyorum. Çok güzel bir mutluluk gerçekten.. Allah isteyen herkese nasip etsin.

kızlar ciciler gerçekten çok hoş..

Allah hayırlısıyla giydirmeyi,kullanmayı nasip etsin...

mendilleri görünce aklıma geldi

şu pamuklu mendillerden bol bol alın çok lazım oluyor...opuyorumnanaktan

Evet canım annemde aynı şekilde düşündüğü için bolca yaptık , satın aldık. Sanırım heryerimiz kusmuk olucak doğunca , o bile güzel geliyor şu an yaa çok ilginç.

zehir ve attaque ellerinize sağlık çok hoşlar..

Teşekkür ederiz ümmühancımm a.s.

amin canim adi ile yasasin insallah beyefendimiz
yok canim nerde ben daha bulamadim bir isim:gitme:

AttaQue çok güzel hepsi o minişi bu kıyafetlerin içinde düşündüm de birden inşallah Rabbim sağlıkla giydirmek nasip etsin hepsini.
gülsemincim hatırladığım kadarıyla yaşın oldukça küçük benden ama valla sendeki şu yaratıcılığı görünce bir kere daha hak verdim atalarımıza akıl yaşta değil baştadır diye ben bi de iletişim mezunuyum çok yaratıcı olmam lazım ama eğitimle de olmuyo işte zorlamayla hiç çıkmıyo bayıldım yaratıcı ruhuna hiç kaybetme inşallah ellerine sağlık alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…