AttaQue hepsine bayıldım.kızın güle güle ,sağlıkla giysin ve kullansın.
Çok hoşşş , ne güzel düşünmüşsün canım yaaa opuyorumnanaktan
Harika harikaa tam anlamıyla..
attaque canim cicileriniz inanki muhtesem
o cimcime dogacak ve onlarin insallah icine girecek ay ne büyük bir heycan yaaaa:gitme:
zehircim inan bayildim nekadar güzel düsünmüssün
ayrica kacirdimi yoksa farkinda olmadan bilmiyorum ama
ogluna timucin ismini verecegini yeni gördüm
cok hos ismi canim benim
zehircim harika olmuş. çok ince bi düşünce. ama ben yapmaya kalksam o kadar çok olmalı ki anca matbaaya bastırtabilirim:)))))))))))
gülsemimciğim canım güle güle kullanın canım davetiyeleriniz çok şeker olmuş canımcım çok iyi bir fikir canım benim bizimde şekerlerimiz bu hafta gelecek inşallah yengem doğumumu geliyo istanbuldan o zamn çekerim fotosunu eklerim canım çikolatalarını hastahane için olanları ben yapmıştım mevlüdü içinde yengemden hediye olacak inşallah::)))
gülsemincim davet,yeler harika olmuş,emek vermişsniz bayıldım valla benim aklıma gelemzdi böle seyler ....ama yaparsam ohoo düğün davetiysi gibi bastırmam gerekir ...
isminiz de çok gzl ama azcık sölemesi zor :)))
,ismiyle yasasın inşlh....
gülseminciğimm.. davetiyeleriniz çook hoş olmuş.. çok güzeller canımm.. oğlun da adıyla yaşasın inş... son karardan bende haberdar değildim valla :))) sağlıkla gelsin inşallah timuçin bey...
attaque canim cicileriniz inanki muhtesem
o cimcime dogacak ve onlarin insallah icine girecek ay ne büyük bir heycan yaaaa:gitme:
kızlar ciciler gerçekten çok hoş..
Allah hayırlısıyla giydirmeyi,kullanmayı nasip etsin...
mendilleri görünce aklıma geldi
şu pamuklu mendillerden bol bol alın çok lazım oluyor...opuyorumnanaktan
begendigine sevindim canim,sende düsünüyormusun davetiye hazirlamayi
esimle beraber yaptik bunlari nasil severek yapiyor bi görseniz canim yha :asigim:
bir de diyor ki valla dugun davetiyemizden daha güzel oldu ,ee cünkü ben yaptim demeside cabasi kaydirigubbakcemile3
Ay nasıl heyecanlı eşinde
Allah mutluluğunuzu arttırsın canım , ben davetiye yapabilir miyim bilmiyorum çünkü 2 yerde mevlüt okunucak. Çok kişi davet edilicek , eşimde pek anlamaz açıkçası böyle ince işlerden tüm yük bana kalır yapamam sinirlerim falan yetişmedi diye. Şu an için sadece beğenimde kaldı bakalım kısmet diyelim..
canim tesekkur ederim :1hug:
isim konusunda bayagi bir arada kaldik,aslinda timucinide koymicaktik ama dedik ki her ne kadar zalim cengizhanin diger ismi olsada, türkce anlami kati ,saglam demir diye onda karar kildik
insallah hayirli olur ismi yavruma :Saruboceq:
sen ne yaptin canim hala bir isim bulamadiniz mi ?
zehir ve attaque ellerinize sağlık çok hoşlar..
AttaQue güle güle kullansın cicileriniiiiii
begendigine sevindim canim,sende düsünüyormusun davetiye hazirlamayi
esimle beraber yaptik bunlari nasil severek yapiyor bi görseniz canim yha :asigim:
bir de diyor ki valla dugun davetiyemizden daha güzel oldu ,ee cünkü ben yaptim demeside cabasi kaydirigubbakcemile3
canim tesekkur ederim :1hug:
isim konusunda bayagi bir arada kaldik,aslinda timucinide koymicaktik ama dedik ki her ne kadar zalim cengizhanin diger ismi olsada, türkce anlami kati ,saglam demir diye onda karar kildik
insallah hayirli olur ismi yavruma :Saruboceq:
sen ne yaptin canim hala bir isim bulamadiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?