2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

zeynepcim hepsi çok güzel.bayıldımm.kızımız güle güle giysin kullansın...

zeynepcim hepsi çok güzel.bayıldımm.kızımız güle güle giysin kullansın...

teşekkürler canım daha iyileri sizin olsun canımcım yengemiz getirmiş sağolsun hepsini canım daha arabamızında resmini ekleyecektim ama paketli olduğu için şu an açmadık daha henüz hemn kullanmayacağımız için birde evden taşıncağımız için canım:asigim:

zeynepcimmm harika seyler almissiniz canim yha ,bayildim adeta :asigim:güle güle kullansin gizemcigim
kiz cocuklarina alinanlarda bir baska oluyor anacim kaydirigubbakcemile3
gizemcigimede cok yakisacak eminim :asigim:
göktuŞcum kapti senin kizi :icecream: ,benim ogluŞ gözünü acasiya kadar seninki benimkine abla olur kaydirigubbakcemile3

Nupecim güle güle kullansin yavrusun insallah canim ,güzel seyler almissin :1hug:

kizlar belim koptu ancak bu kadarini ekleyebiliyorum,ne zormus yha fotolarini cekmek kafamçokkarıştı

daayanamicam bunlarla idare ediverin kaydirigubbakcemile3

ummuhancığım çok teşekkür ederiz teyzoşumuz daha iyileri sizin olsun canımcım

nupe saol canım sizin cicilerinizde çok şeker güle güle kullanın canım

gülseminciğim oyyy oyyy canım benim sorma bizim kızın çok isteyeni var canım belediye başkanı bile küçük oğluna istemiş eşime cinsiyetini sorunca canım görsen çok kısmetli gizemim canım ama bizim dünür var göktuşa verdik saol canım seninde çok şeker aldıkların canım önemli olan sağlıcakla giymeleri canım inşallah

Son düzenleme:

çok teşekkürler canım,sağlıkla giydiklerini görürürüz bebişlerimizin inşallah
sizin ciciler de süpeer hepsi çok güzel iyi günlerde kullansın bebeğin zemuszemus

hepside birbirinden güzel yavrularimiz güle güle iyi günlerde giyinsinler kuzular...tosunlar...meleklerr.....boshayallersmile

zeynepcim, nupe,gülsemin ve bonbolin güle güle kullanın kızlar herşey o kadar güzel ve sevimli ki allah sağlıkla giydirmek sonra da fıldır fıldır gezmek nasip etsin inşallah
zeynepcim yengenin eline ayağına sağlık ne kadar zevkliymiş. süpper hepsi gizemcik huzurla sağlıkla giysin inşallah

teşekkürler canım,sağol güzel dileklerin için

zeynepcim, nupe,gülseminciğim ve bonbolin çok güzel bebişlerinizin cicileri.Güzel günlerde kullanın inşallah.

sağlıkla giysinler inşallllllahhhhhhhh...

ya birde bişi sorucam bende hep link olarak gönderebiliyorum küçük resimleri nasıl koyuyosunuz lütfen lütfen lütfen:)

çok çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

çok teşekkür edreriz bütün teyzoşlarımıza tek tek kızmda teşekkür ediyo hepimiz inşallah sağlıcakla giydirmek nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…