2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

Hepsi çok güzelllllllllllll.Keşke bende bilsem modelli örmeyi.Ancak düz örerim şu örnekli iplerden alıp:)

bende sadece düz örebiliyorum canımm.. o yüzden annem desenli ip almış :))) örneklileri anneme havale ediyorum.. bunların hepsini 1 er günde bitirir de cinsiyetini kesinleşiceği günü sabırsızlıkla bekliyo zatenn.. diyoo ki hast. de belli olduğunda hemen ara ilmek atçam :roflol:

hepsi cok güzel bebegcim
annen marifetli kadin bunlari yapabilecegine göre
insallah sende güzel güzel giydirirsin

Ayy bayildim benimde çok hosuma gitti, hangi magaza satiyor bil bilgin varmi? Simdiden tsklerhihoyyyt

MAŞALLAH MAŞALLAH hepside sağlıkla giyer ıNŞALLAH ,geçen yıl bu zamanlar bizlerde aynı heycanı yaşıyorduk sağlıkla gelsin son model NıSAN BEBıŞLERı

Ayy bayildim benimde çok hosuma gitti, hangi magaza satiyor bil bilgin varmi? Simdiden tsklerhihoyyyt

canım bende o takımlara bayıldım yalnız netde dolanırken bulmuştum eğer bida denk gelirsem mağazaya bakarım şuan için bi bilgim yok tatlım .....

kızlar bebeklerinizin cicileri harika:)
tatlı telaşlar bunlar:)
özenip aldığım ama kullanılmayan çok eşyamız vardı.
küçük bir önerim olabilir.
sepet almışım oğluma ama park yatağı sevmesemde almak mecburiyetinde kaldım.
daha rahat kesinlikle.(sepetini kaldırdık)
allah sağlıkla,iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş.

evet kızlar park yatağı tek geçerim....ne alırsanız alın ama park yatağı unutmayın.)) siz nereye o oraya çünkü......
bu heyecanla çok güzel şeyler alınıyor ama bir çoğuda kullanılmıyor....kız annesi olarak kız bebek bekleyenlere önerim çok süslü şeyler almayın gelenler cicilibicili olsun diye elbiseler getiriyorlar ve çok küçük olduğu ve tutması zor olduğu için çok giydiremiyorsunuz...tulum tavsiye ederim özellikle kolu kıvrılıp kendinden eldiven olanları.......imkanınız varsada bebeğin iç badylerini mothercare tercih edin...

aysun sude ve gülşenidil kızlar çok saolaun valla tecrübeli olunca insan tabi baska oluyor,bilgilendirdiğiniz için tesekkürler.....bende park yatak düşünüyorum.....

buda ikinci yeleğimiz kızlar,bir sürü örgümüz oldu daha yeter bir tanede ben ördüm....eeee doğuncada getiren olur değilmi????

kızlar bunlarda bizim yeni cicişlerimiz tabi daha net hazır değiller annem görse vururdu beni hazır olmadan çekme resimlerini diye tutdurmuştu ama napim dayanamadım ben.....şimdilik yastıklarımızı çektim aynı sekilde iki yorganımız var biri beyaz biri turuncu ama daha kaplanmamış.....

kızlar buda benim ördüğüm sarı yelek sonunda bitti ananemiz ütülemiş saolsun......
diğerinide beyaz olanı ananemiz almış.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…