2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

bunlarda bizim yeni cicilerimizz.. anneannemize gelmişken onun ördüğü bitmiş 1 yelek.. hala ördüğü ve yarım olarak çektiğim bir yelek ve bizim süveterimizz...
bunlarda anneannemizin aldığı patiklerimiz :)

ay ne sirin ya güle güle gysin insallah

benim annemde büyük ogluma örüyormus
dedim elin degmisken kücügede bi el ativerzemuszemus
kaynana malum elinde bi neyse bosverdim
yapmasa yapmasin onami doguruyom zemuszemus

refiyecim hepsi çok cici gercekten, patiklerinizi sevsinler minicik....
güle güle kullansın bebişin....

kızlar bunlarda benim oğlumun yeni cicişleri:)

bunlar wenice den

baştaki takımı babası beğendi aldı diğer ikisinide ben özellikle salopete bayıldım:)

bunlar bizim burda yerel bi mağazadan

yeni cicilerini güle güle kirletsin bebişleriniz. ben daha bi şey almadım. sadece kuzenin mama sandalyesi ve bebek arabası yolladı. onun kızına aitti. hiç kullanmmamış kurtuldum o masraftan valla

ayy bayıldım ya bizim babamız daha erken diyip beni durduruyo.....
şimdilik bişi almadım ama bebişin kıyafetleri çok cici,güle güle giyisn hepsini....

yeni cicilerini güle güle kirletsin bebişleriniz. ben daha bi şey almadım. sadece kuzenin mama sandalyesi ve bebek arabası yolladı. onun kızına aitti. hiç kullanmmamış kurtuldum o masraftan valla

ayy bayıldım ya bizim babamız daha erken diyip beni durduruyo.....
şimdilik bişi almadım ama bebişin kıyafetleri çok cici,güle güle giyisn hepsini....

teşekkürler kızlar bunlarda bizim ilk kıyafetimiz topu topu bu kadar şeyi var oğlumun benim eşimde erken diyordu ama uygun bulunca almaya ikna oldu:)

dün misafirlere gösterince soruyor birde hangisini daha cok begendiler seninkilerimi yoksa benim aldıklarımımı diyee:roflol:

cnm hepsi çok güzel,gülegüle giysin inş.oğluşun ,ben de almaya başladm kısmetse ben de eklicem,alış veriş yaparken kendimi zor zapdediyorm,annem frenliyo sağolsun
BU ARADA OYUN PARKI DÜŞÜNEN HANIMLAR VAR MI ARANIZDA ?

BEBGCM hepside çok güzel,benm annişko da 1 valiz örmüş ben hamile kalmadan önce,erkek bebişimize göre olanları ayırdım.hepsini aldım hepsini delikafadulden
annem erkek kardeşlerine de kalsın diyo bidaha nerden örcem diyo ama banane banane HEPSİ BENİMMM kötükedihüso alkisalkisalkis

çok sağolun teyzoşlarr.. amin inş.. hepimizin bebişleri sağlıkla sorunsuz doğsunlarda sağlıkla giysinler leş gibi pis pis yapsınlar inşallah.. yıkamam atarım gitsin.. bi daha örerizz.. yeter ki kuzum iyi olsun :))) ayy bugünün verdiği bi düşüncedir mutlaka o zaman atmaya kıyamam :)))

rabiacım.. sizin cicişlere de bayıldıkk.. biz de istiyoz aynısından bak bnim ufaklık tepik atıyo.. hep örgü ne buu. accık da giysi alın diye :))) hayırlısıyla giysin inş. cnım oğluşun...

Ummuhamcığım,bebegciğim,rabia_fatmacığım hayırlısıyla güle güle giysinler aldıklarınızı ördüklerinizi bebişleriniz.a.s.Bende biraz aldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…