2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

kızlarr ne güzel şeyler almışsınız öyle bebişlerinize
hayırlı günlerde giymeyi nasip etsin rabbim

saol canım inş seninkide giyer bütün ördüklerini ne güzel ben bilsem bende örerim elcağızımla ama nerde:hulya: ben ancak annemlere sipariş ediyorum o örgüleri saolsun annem hallediyor:)

ayy kızlar ne güzel yaa güle güle kullanın cicilerini beişlerinzi sağlıckla giysinler yaaa bendea lmak istiyorum gelsin şu 6.5 ay artık yaa bende istiyom almayı

canlarım güle güle giysin kıyafetlerini çok güzel şeyler almışsınız yaa bayıldım bende almak istiyorum artık yaa ama yok alamam hele cinsiyetimiz belli olsun da o zaman bakarız artık

kızlarr budabizden bi ayakabı :))) nette mothercare den gördüm.. ama bursa da erde var yada varmı? ona bakıcam dhaa :))

bide nedir bu canlarım yaa topiğimiz 2. sayfalarda kalmışş.. accık önlere gelsin manaylaa... :)))))

ayyy çok sirin bende bugun neler gördüm oğluşuma ama almadım babamız aklıma geldikçe elim geri gitti...bakalım az daha büyüsün.....

zeyracım cok guzeller canım ya. minik minik düşünebılıyomusunuz bunları doldurucak bebıslerımız gelecek..ayy allahım düşünmesi bile nasıl insanın içini bi hoş ediyo bide geldıklerınde nolcak bılmem

zeyra hepsi çok cici güle gle kullansın bebeğin.....

çok saolun teyzoşlarımız evet çok tatlılar ya bayıldım ağladım çekerken bu resimleri daha beşiği kurulcak kurulsun çekerim onuda dah yine var kıyafet onlarıda çekerim bir ara şarzı bitti fotoğraf makinasının halası saolsun valla almadığı kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…