2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

slm zeyracim ne güzel seyler almisiniz bebsine güle güle giysin insallah,benim daha cinsiyet belli olmadigindan bisey alamiyorummafoldumben

zeyracım bayıldım prensesinin cicilerine.. güle güle giysin inşallah..

eğer arkadaşlarda uygun görürse halasını YILIN HALASI SEÇİYORUM :)))):hooray::hooray::hooray:

slm zeyracim ne güzel seyler almisiniz bebsine güle güle giysin insallah,benim daha cinsiyet belli olmadigindan bisey alamiyorummafoldumben

saolasın canım benim daha iyisi senin bebişinin olsun canımcım inşallah öğrenirsin canımcım valla ben hiç bişey almadım daha hepsi halasından geldi saolsun bizim tedaviyle oldu kızımız biraz nazlı olacak sanırım herkes biz şunu alıcaz biz bunu alıcaz diyolar halası almış çoğu şeyini daha eklemediklerim var eklerim sonra onlarıda

zeyracım bayıldım prensesinin cicilerine.. güle güle giysin inşallah..

eğer arkadaşlarda uygun görürse halasını YILIN HALASI SEÇİYORUM :)))):hooray::hooray::hooray:

saolasın canım valla tırnak makasına kadar almış sorma bu kadar beklemiyordum bana kargoyla yolladım dedim tam 3 koli geldi peşpeşe şaşırdık eşimle sabah sabah ne oluyo dedik canım valla bizim kız için sanırım yılın hlası olacak bilmiyorum ama ilk hla diyecekmiş öyle diyokaydirigubbakcemile3

yerim ben o halayı da halasının kuzusunu da valla ne halaymış yılın halası. hızını alamadıysa bizim halamız yok eşim tek çocuk bize de halalık yapabilir istersekaydirigubbakcemile3 cicilerin hepsi birbirinden güzel güle güle kullansın cimcimen zeyracımopuyorumnanaktan

çok saolasın tarhancığım sorma canımcım sanki elime aldığımda kızımı almış gibi oldum inan şimdi bile yazarken gözlerim doluyo evin birden havası değişti hala kaldırmadım biraz daha bakacağım valla derim halasına yollar valla bizim kız diyorumya nazlı olacak birzcık canım ben alırım senin bebişine canım zaten bizimkiler alınmış oldu ne olacak:):sm_cool:

canım bencede yılın halası olsun.hepsi çok güzeller güle güle kullansın,güzel günlerde inşallah.ya halasına söylermisin bizim bebeğinde halası olabilirmi*zaten evlendirecez oldu bile dimi : )

canım bencede yılın halası olsun.hepsi çok güzeller güle güle kullansın,güzel günlerde inşallah.ya halasına söylermisin bizim bebeğinde halası olabilirmi*zaten evlendirecez oldu bile dimi : )

sırnaşık şeya.s olur canım oldu bile çoktan zaten canım ben alırım damadıma inşallah güzel güzel takımlar gelinin gördükçe heyecanlandı sanırım kıpır kıpır fisfisfis

Zeyracım, hepsi çok güzeller bebişin sağlıklı ve güzel günlerde kullansın.
Lohusa pijaması bende sürekli bakıyorum, 7 aya gelmeden hazır olması lazım herşeye rağmen.

Kızlar bugün aldım bu hastane çıkışını öğlen çıkmıştım yaa.
Çok sevdigim bir arkadaşıma gösterdim çok beğendi.Ama ben ona da söyledim aklıma takıldı.Rengi solmasın ya da atmasın.Sizece nası?

şimdi oldu galiba...

Eklentiler

• $DSC00858.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 67
  • $DSC00859.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $DSC00860.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 54
denizcim... çok tatlı bi takımmış canımm... güle güle giysin mehmet efe... :lepi: sağlıkla kirletsin inş.. sositososito canım renkleri bence solmaz çünkü bebe giyim firmaları onu göz önünde bulundurarak dikiyolardır bunlarıı..

bende dün çarşıda beğendim bebeğine bir sürü şeyy.. inşallah bayram sonu dr. kontrolümden sonra alıciim hepsinii.. mavi alıp pembeleriyle değiştirmek istemediğim için.. eminn oliim bii :))))

evet yaa değiştirme olayı kötü olur mavi al hoppala sonra hepsini pembe yap.Hehehe

ayşecim rengi solarmı atar mı bilmem. eğer kaliteli değilse bu renk de solar diğerleri de. ama model harika bende bu tarz modellere bayılıyorum. buna benzer bir denizci takımını da ben gözüme kestirdim. gerçi bizim ilk kıyafetimiz fenerbahçe takımı olacak ama ilk günler bu hastane çıkışı setleri çok işe yarıyomuş. 3-4 tane almak istiyom ben. valla tekrar söylüyorum model çok tatlı çok zevkli bir seçim bence ayşecim:lepi:

Çok teşekkürler canım.Valla kız kaliteli bir marka dedi.Bebettonun muş
ben bilmem yeniyim ya.İşte solup solmaması sıkıntım.Yoksa bayıldım.Kabartması yok önünde bebişi tahriş etmez...

aysecim bencede cok guzel bir hastane çıkışı bu..ve rengi solmaz çünkü bebek ürünlerini kalıtelı yapıyolar nerden kaca aldın canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…