slm zeyracim ne güzel seyler almisiniz bebsine güle güle giysin insallah,benim daha cinsiyet belli olmadigindan bisey alamiyorummafoldumben
zeyracım bayıldım prensesinin cicilerine.. güle güle giysin inşallah..
eğer arkadaşlarda uygun görürse halasını YILIN HALASI SEÇİYORUM :)))):hooray::hooray::hooray:
yerim ben o halayı da halasının kuzusunu da valla ne halaymış yılın halası. hızını alamadıysa bizim halamız yok eşim tek çocuk bize de halalık yapabilir istersekaydirigubbakcemile3 cicilerin hepsi birbirinden güzel güle güle kullansın cimcimen zeyracımopuyorumnanaktan
canım bencede yılın halası olsun.hepsi çok güzeller güle güle kullansın,güzel günlerde inşallah.ya halasına söylermisin bizim bebeğinde halası olabilirmi*zaten evlendirecez oldu bile dimi : )
denizcim... çok tatlı bi takımmış canımm... güle güle giysin mehmet efe... :lepi: sağlıkla kirletsin inş.. sositososito canım renkleri bence solmaz çünkü bebe giyim firmaları onu göz önünde bulundurarak dikiyolardır bunlarıı..
bende dün çarşıda beğendim bebeğine bir sürü şeyy.. inşallah bayram sonu dr. kontrolümden sonra alıciim hepsinii.. mavi alıp pembeleriyle değiştirmek istemediğim için.. eminn oliim bii :))))
ayşecim rengi solarmı atar mı bilmem. eğer kaliteli değilse bu renk de solar diğerleri de. ama model harika bende bu tarz modellere bayılıyorum. buna benzer bir denizci takımını da ben gözüme kestirdim. gerçi bizim ilk kıyafetimiz fenerbahçe takımı olacak ama ilk günler bu hastane çıkışı setleri çok işe yarıyomuş. 3-4 tane almak istiyom ben. valla tekrar söylüyorum model çok tatlı çok zevkli bir seçim bence ayşecim:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?