2010 Nisan Bebişlerimizin Cicilerine Buyrun...

aysecim bu takım harika bende böle bi hastane cıkışı düşüyrum çok ciciler güle güle giysin bebişin,markası güzel tatlım merak etme bşi olmaz değiştirme...

KIZLAR HEPSı ÇOK GÜZEL
bende aldım bişiyler ama çekmedim resimlerini belki akşam çekerim

Zeyracım, hepsi çok güzeller bebişin sağlıklı ve güzel günlerde kullansın.
Lohusa pijaması bende sürekli bakıyorum, 7 aya gelmeden hazır olması lazım herşeye rağmen.
canım benim çok saolasın bitanem amin inşallah canım ben bir tane daha alıcam inşallah canım pijama birinide evde geldiğimde giyerim diye canım
şimdi oldu galiba...
canım çok güzel güle güle giysin prensimiz canımcım inşallah sağlıklı günlerde giyer bebişlerimiz amin
KIZLAR HEPSİ ÇOK GÜZEL
bende aldım bişiyler ama çekmedim resimlerini belki akşam çekerim
canım çok saol bitanem çek sende bakalım cicilerine bebişimizin canım
canım aldıklarının hepsı cok hos helekı bu en sonkıne bayıldım

oyyy canımsın ya bende almilacığım çok sevdim kızımın elbisesini bitanem daha iyileri senin olsun canımcım

oyyy canımsın ya bende almilacığım çok sevdim kızımın elbisesini bitanem daha iyileri senin olsun canımcım[/QUOTE]

sagol canım allah kızına ıyı gunlerde gıymeyı nasıp eylesın insallah.

aysecim bu takım harika bende böle bi hastane cıkışı düşüyrum çok ciciler güle güle giysin bebişin,markası güzel tatlım merak etme bşi olmaz değiştirme...

İnşallah canım.Bişi olmaz oldugu yere kadar.Oğluşumuun canı sağolsun...
Battanıyenin arkası komple laci ya ondan garipsedim..

ayy cook sekerr bende gormustum gecenlerde bı ayakkabı ama eşim daha erken diye aldırmıyo (bbo: güle güle kullansın oglusun canım

zeyracım güle güle kullanın analı kızlı inşallah hepsi çok güzeller tatlım hele ki alt açmalarına bayıldım

zeyracım güle güle kullanın analı kızlı inşallah hepsi çok güzeller tatlım hele ki alt açmalarına bayıldım

saolasın gelinciğim sağlıcakla giyer inşallah minik kuzularımız canım herşeyden öncesi sağlıklı doğmaları canımcım daha iyileri bebişinin olsun canım:Saruboceq::CüvCüv:cım

zeyracım bayıldım prensesinin cicilerine.. güle güle giysin inşallah..

eğer arkadaşlarda uygun görürse halasını YILIN HALASI SEÇİYORUM :)))):hooray::hooray::hooray:
ZEYRACIĞIM ÇOK GÜZEL HEPSİİİİ.İLKE-NURUA CANI GÖNÜLDEN KATILIYORUM.HELAL OLSUN HALAYA.:lepi:GÜLE GÜLE GİYSİN PRENSES HEPSİNİ.Şeniz

Renk nasıl yani solması atması beyaza sıçraması falan olur mu
yoksa değiştireyim mi?

AYŞECİMM ÇOK GÜZEL DEĞİŞTİRME BENCE.İYİ GÜNLERDE KULLANSIN MEHMET EFEMİZ.opuyorumnanaktan

müstakbel nisan anneleri.şimdi aldıklarınızı gösteriyosunuz ya bi de üzerlerinde görseniz ne büyük mutluluk bi bilseniz.ama bilmenize az kaldı inşallah.hepinize sağlıklı hamilelikler kolay doğumlar.

yosuncuğum çok saol canım benim evet canım saolsun almış halası hep diyordu zaten alıcam ilk şeylerini diye canımcım

megulcuğüm inşallah canım üzerlerindede sağlıcakla doğurunca görürüzde bebişlerimizle resim çekeriz o zamn boş kıyafetleri değil bitanem tekrar saol dileklerin için

Bizim cicişlerimizde böyle kızlar.Daha çoook eksik var.Zamanla tamamlanırlar inş :Saruboceq:
bu odamız örtü değişik,tülünün rengi ve ebatı.Yerleşmiş halini çekicem yine yerimseniben

:asigim::asigim::ecrin_bebek:a.s.

ayy canım yaa çook tatallar tabii iki tane olunca eşyada çook oluyor maşallah inşallah üzerlerinde görürürz

zeyra cm çok güzel aldklarn bayıldm hepsine oğluma aldğm zamanlar aklıma geldi ne büyük mutlulyk bende ağlamştm hemde günlerce eşyalara bakp mutluluktan boşalıyordu hemen yaşlar
ayy canm yaa zaten elbiselere baylıyorum rabbim sağlıklısını versin ama inşallah kzım olur diyorum şimdi yaa ayy bende bi cinsiyetini öğrenseydim yaa

seymacım ne kadar güzel cicileriniz bayıldım masşlh böle görünce yapmak için can atıyorum.....
şimdi biz bir yapsak sen iki yaparsın telasın iki katı çünkü ben ekliyim bari bir iki cicimizi.....

hacerciğim çok saoalasın güzel dileklerin için canım rabbim inşallah gönlündekini verir bitanem benim inşallah bir kız daha gelir amin

şeyma canım çok güzel cicişler güle güle kullansın bebişler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…