canım benim çok saolasın bitanem amin inşallah canım ben bir tane daha alıcam inşallah canım pijama birinide evde geldiğimde giyerim diye canımZeyracım, hepsi çok güzeller bebişin sağlıklı ve güzel günlerde kullansın.
Lohusa pijaması bende sürekli bakıyorum, 7 aya gelmeden hazır olması lazım herşeye rağmen.
canım çok güzel güle güle giysin prensimiz canımcım inşallah sağlıklı günlerde giyer bebişlerimiz aminşimdi oldu galiba...
canım çok saol bitanem çek sende bakalım cicilerine bebişimizin canımKIZLAR HEPSİ ÇOK GÜZEL
bende aldım bişiyler ama çekmedim resimlerini belki akşam çekerim
canım aldıklarının hepsı cok hos helekı bu en sonkıne bayıldım
aysecim bu takım harika bende böle bi hastane cıkışı düşüyrum çok ciciler güle güle giysin bebişin,markası güzel tatlım merak etme bşi olmaz değiştirme...
kızlarr budabizden bi ayakabı :))) nette mothercare den gördüm.. ama bursa da erde var yada varmı? ona bakıcam dhaa :))
bide nedir bu canlarım yaa topiğimiz 2. sayfalarda kalmışş.. accık önlere gelsin manaylaa... :)))))
canım çok güzel güle güle giysin prensimiz canımcım inşallah sağlıklı günlerde giyer bebişlerimiz amin
zeyracım güle güle kullanın analı kızlı inşallah hepsi çok güzeller tatlım hele ki alt açmalarına bayıldım
ZEYRACIĞIM ÇOK GÜZEL HEPSİİİİ.İLKE-NURUA CANI GÖNÜLDEN KATILIYORUM.HELAL OLSUN HALAYA.:lepi:GÜLE GÜLE GİYSİN PRENSES HEPSİNİ.Şenizzeyracım bayıldım prensesinin cicilerine.. güle güle giysin inşallah..
eğer arkadaşlarda uygun görürse halasını YILIN HALASI SEÇİYORUM :)))):hooray::hooray::hooray:
Renk nasıl yani solması atması beyaza sıçraması falan olur mu
yoksa değiştireyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?