günaydın canım.....göbek 3.aydan sonra yani 11.hafta gibi hafiiiiif çıkıyor sonra 5.aydan sonra büyüyorda büyüyor...senin karnın gazdan şişmiş olabilir çünkü erken henüz....
caım kişiden kişiye değişiyor karnın büyümesi.genetik bir şey.bi söylentiye göre de eğer karnın erken büyürse erkek bebek olacakmış ama bu bir söylenti tabi
hepinize günaydın çok güzel bir serüvenin henüz başlangıcındasınız..biraz zorlu ama çok güzel günler sizleri bekliyor....allah sağlıkla kurtarsın hepinizi...
anam bizim kızlar başlamış kuzularını görmeye,Allah tamamını erdirsin:)
benim göbek 6 aylıkken bile yok gibiydi 7 de şiştim 8 de koccaman oldum 9 da işte o zor oluo,oturması,kalkması..
bu arada uyumanın tadına varın kızlar,göğüs ağrısı devede kulak kalacak bi süre soona:)
sadece sola yatabileceksiniz ki o da bi yerden soona bayıcak:))
ay ne kötü haberler verdim..ama amacım şimdinin değerini bilin:))hele doğunca bebeler..uyku mu o ne??
kızlar beli lastikli pantolonlar var ben ilk 3 ay onları kullandım...LCWden almıştım şimdi hamile pantolonu giyiyorum ..hamile pantolonunu hemen almayın çünkü karnınız olmadığı için düşüyor belinizden..
içine çekme tatlım ,bi kadının kilo olarak en rahat olduğu dönem bu,çok sorarlarsa 3 aylık de geç:))))
vucut kendini değiştire değiştir hazırlıo işte,keyfine varın
içine çekme tatlım ,bi kadının kilo olarak en rahat olduğu dönem bu,çok sorarlarsa 3 aylık de geç:))))
vucut kendini değiştire değiştir hazırlıo işte,keyfine varın
kızlar beli lastikli pantolonlar var ben ilk 3 ay onları kullandım...LCWden almıştım şimdi hamile pantolonu giyiyorum ..hamile pantolonunu hemen almayın çünkü karnınız olmadığı için düşüyor belinizden..
evet onları bi arkadaşım almıştı çok rahat dedi almak gerek ben zaten göbeğimi saran şeeylerde giyemiyorum normalde o hamile pantolonları hiç giyemem muhtemelen
ya kızlar benim geceleri çok uykum oluyo ama bi türlü uyuyamıyoorum çok dönüyorum
yüzükoyun yatmayı seviyoorum göğüsler acıyo yatamıyorum tam dalıyorum tuvaletim geliyo uyanıyorum
sizdede oluyomu
evet onları bi arkadaşım almıştı çok rahat dedi almak gerek ben zaten göbeğimi saran şeeylerde giyemiyorum normalde o hamile pantolonları hiç giyemem muhtemelen