kızlarrrr çok hastayımmm ölüyorummm
boğazlarım davul olmuş hiçbişi yutamıyorumm, burnum akıyoo beynim kazan gibi taşıyamıyorummm bide bu sabah ilk defa çıkardım bugün... napcam ben yaaa çok kötüyümmmm
selam kızlar nasılsınız.ya ben akşam 11 de yattım sabah 11 de kalktım çok uyuyorum sizde böylemisiniz ne olcak böyle ya halada uykum var..normal mi sizce ya...
ayça bulantı için ayran içsene biraz tuzlu bana iyi geliyordu birde siyah zeytin iyi geliyor.
ben kahvaltıda birtek zeytin beyaz peynir yiyebiliyorm.pırasayı çok severim dun yaptım daha tadına bakmadım midemi bulandırdı...bende yemeklerden çok tiksindim artık yiyebilecegim yemek kalmadı.limonlu şehriye çorbası içiyorum sürekli...
selam kızlar nasılsınız.ya ben akşam 11 de yattım sabah 11 de kalktım çok uyuyorum sizde böylemisiniz ne olcak böyle ya halada uykum var..normal mi sizce ya...
bana kızın olcak dedikaydirigubbakcemile3 ama ben hep oğlum olcak diye hissediyorum, hayırlısı inşallah..
kızlar randevuyu yarın sabaha aldım, inşallah duyarız kalbimiziii...:Saruboceq:
bana kızın olcak dedikaydirigubbakcemile3 ama ben hep oğlum olcak diye hissediyorum, hayırlısı inşallah..
kızlar randevuyu yarın sabaha aldım, inşallah duyarız kalbimiziii...:Saruboceq: