ne çok konuşmuşsunuz ama dayanamadım okudum hepsini
canım gzünaydın darısı duymayanların başına
inşallah hep hep atsın pıt pıt kalbi
canım ben adet olmuş gibi kanamam oldu bende çok korktum ama 4 gün sonra bebeğimin kalbini duydum Allaha çok şükür canım ne olur sıkma canını
canım düşünme bunnları kıyaslama yapacaksak benimde bi önceki bebeğim gelişmedi hemde bu kadar kanamam bile olmamıştı ama çok şükür bu sefer herşey yolunda gidiyo
o zaman size bi oğluş lazım canım sağlıkla inşallah
evet kullanıyorum canım da 2. kutum bitmk üzere yenimi başlıyo yoksa hamileliktenmiki
ben geldim doktordan kızlar çok şükür kal atışını duyduk mkemmel bir duygu
yarında tahliller için gitcez
canım gzünaydın darısı duymayanların başına
inşallah hep hep atsın pıt pıt kalbi
ama sorma eve geldim 1 saat agladım cok yıprandım zaten niye kanama var die takılıyorum kadın bana erken diyo daha millet 7 haftada kalp atısını duyuyo bnm doktor keseyi göremedi siirtte ögretmenm kanama var die ile gitmeyeyim yolları bozuk dedim ilceye gideyim oda bni daha panip yaptı
canım ben adet olmuş gibi kanamam oldu bende çok korktum ama 4 gün sonra bebeğimin kalbini duydum Allaha çok şükür canım ne olur sıkma canını
ay bn yine panik oldum ya su kanamalı gecirenlerden birinin dün bebegini almıslar kese gelişmedigi için bnde dün gittim doktora gerci cokda sinir oldum doktora ama bişey demedi ama biraz ilgisiz bi doktor güvenemiyorum da ona
canım düşünme bunnları kıyaslama yapacaksak benimde bi önceki bebeğim gelişmedi hemde bu kadar kanamam bile olmamıştı ama çok şükür bu sefer herşey yolunda gidiyo
ewet teyzesi 3. iki kızmız var 11 ve 8 yaşlarında ben 30 yasındayım.erken anne oldum.delikafadulden
o zaman size bi oğluş lazım canım sağlıkla inşallah
progestan mı kullanıyorsun, progestan çok fena döndürüyo başı..
evet kullanıyorum canım da 2. kutum bitmk üzere yenimi başlıyo yoksa hamileliktenmiki