2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

böyle kalsın canım azimle başlıycam artık, gitcek kilolar kaydirigubbakcemile2

jjuliet bende sıcak içiyom çoğu zaman, farkı olmuyo, valla bunu benim kayınvalide de içiyo onda da işe yaradı, azcık boğazımı sıksam abur cubur yemesem evde koşu koşuversem süper olcakta işte...

cufi çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim malzemeleri alır almaz...

juliii tartıldın mı tekrar?

benim pilateste karın hareketlerinde biraz acıyo ama önemsemiyorum yaza kadar kilolarımı verip kıyafetlerime girmek istiyorum daha da önemlisi deniz kum güneş olayı di mi ama

ama sceeeed,bence önemsemeliyiz, ben de sallamadan yapacağım çok fazla acımıyor ama acıyan iç dikişlerim dış dikişim değil ya açılırsa mazallah o zaman çok daha uzun süre yapamayız,çok zorlama bence...gerçi sen 3 ayı geçmişssin,ben en azından bir hafta daha bekleyey,m diyorum,bu arada benim başlangıcımı 3. haftada yapacaksın değil mi?

krizalit ne zaman istersen o zaman yazarız listeye ama bana tekrar hatırlatırsın olur mu?
dikiş konusuna gelince öyle aşırı bi acı değil benimki yani nasıl desem orayı hissediyorum hafif bi ağrı oluyor onun için önemsemiyorum hareketi bitirdiğim anda normale dönüyorum

kriz ne cayıymıs bacım
ne işe yarıyı

sced tartılmadım ya unuttum
sihri bozulmasın haftaya tartılayım

sen kendini ayarlarsın o zaman arkadaşım zaten üç ayı geçmişsin... doktora sorduğumda üç aydan sonra pilates aerobic dedi..bir de bebek dışında 5 kg dan fazla birşey kaldırmayacaksın demişti,son iki gündür çamaşır sepeti falan kaldırdım, bir de çocuk anakucağı ile 5 kg dan fazla oluor eşşek kadar bir anakucağımız var da...sanırım ben ağır kaldırarak ve temizlikle fazla eğilip kalkarak zorladım şimdiye kadar hiç acımamıştı son iki gündür acayip sızlıyor...

dün spor yapmadım bugün de bu saat oldu hala oturuyorum kalksam biraz hareket etsem iyi olacak sanki offfffffff çok üşeniyorum çok

kriz ne cayıymıs bacım
ne işe yarıyı

sced tartılmadım ya unuttum
sihri bozulmasın haftaya tartılayım

angelina jolie doğumdan sonra bu çayı içerek bir haftada 11 kilo vermiş ??? Afrikalı kadınlardan öğrenmiş ..bana pek inandırıcı gelmiyor ama neyse bence o kadınlar bu çayla zayıflamaz gariplerim zaten açlar

bugün anca 2 mil yürüdüm
ama onuda koşar sekilde yaptım
bebe durmiyii
kucaktada ağır geliyi
netcem gari bilmiyom

dün ben yarım saat dışarda yürüdüm..evdede 5 mil yürüdüm.ama bugün havadan sanırım hiç yürüyesim yok..çok üşengecim,ağırlık var üstümde

juli melisa uyurken yürü ben öyle yapıyom rahat oluyo
4 mil yürüdüm ilk defa
acayip terledim ve de yoruldum pilatese halim kalmadı
ece de uyanmak üzere mıkırdamaya başladı zaten

sced benimki gündüz uzun uyumuyo yarım saat en fazla
sonra zırliyii
zaen bikerede ağlamadan kalksa sasarım

kızlar benimki bugün hem uyuyor hem ağlıyor çok komik yaaa uyuduğu için sesinin tonu alçalıp yükseliyor ağırlaşıyor falan :)))

kıslar iki mil yürüdüm ve süper eğlenceli bişimiş, sağolsun oğluşum da hiç uyanmadı izin verdi yağ fıçısı anasının yağlarını yakma çabasına...
kıslar ben ne olmuşum hareket yaparken anladım yaaa, önceden keklik gibi seken ben şimdi zorlanıyorum,bir de her tarfımda sanki yağ torbaları sallanıyor çok moralim bozuldu ve ben sabahleyin öyle bir kahvaltı yaptım ki düşünün bu saate kadar acıkmadım bile, kaymak, çilek reçeli, nutella bolca peynir...
yok anam sced sen beni her hafta yaz gülüm o 67,5 u göreyim de bari boğazımı tutayım, bir de dün kayınvalidem benim tartımda tartıldı senin tartı bozuk iki kilo eksik gösteriyo...????? hınk oldum yani ben yok telaffuz dahi etmek istemiyorum..scedcim sen yaz beni her hafta canım...

ilahi kriz :roflol: krizemi girdin :roflol:
yağ torbaları ericek merak etme

birde mustelanın doğum sonrası için kapsul ve kremleri var duydunuz mu hiç

juli ben duymamıştım zayıflatıyo mu öyleyse hemen alalım
mustela çok zararlı değildir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…