2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

teşekkür canım, yordum seni çok ama sonunda buldum...:=

julii ben tartıldım ama ölçülerimi alamadım..unutup büyük bardak su içmiştim ama yinede tartıldım..71 kiloyum..1 kilo verebilmişim ancak.bu hafta daha sıkı asılmam lazım..bide bu listeyi ilk sayfaya sabitlesek.ara ara bulamadım

ben tartılmayı unuttum yarın mı tartılsam ya da tartılıp yediklerime göre tahmini bi rakam mı çıkarsam????

tablo ilk sayfada sabitlense çok daha güzel olur anneolmak açmıştı konuyu değil mi söyleyelim de ilk mesaja sabitlesin ordan güncellenir artık

moralimi bozmuyorum
spora devam
buünde sahile gidip yürücem :lepi:
evdede lesli ile yürücem

Canım Krizalit
mesaj atmışsın ama 50 msjım olmadığı için cevap veremedim, burdan yazayım, ben saraçoğlu diye yazmışım sanırım daha önce ama olmayadabilir, kadınlar kulübünde bir yerde okudum, burdan buldumda uyguladım yani.
3 yeşil elma 4'e bölünecek
1 limon 4'e bölünecek
1 tane kabuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatli kaşığı karanfil
3 lt suda kaynatıyosun, suyu süzüp yemeklerden sonra bir bardak içiyosun. Ama...
bende süte herhangi bir etkisi olmadı gayet güzel süt verimim devam ediyo, 1 hafta içip 1 hafta içmiyorum ne olur ne olmaz diye, bunla beraber günde 3 lt su içiyorum azıcıkta hareketle işe yaradığını düşünüyorum. Çünkü doğumda aldığım 19 kilonun 18ini verdim boyum 171 kilo 61 kötü durmuyo gerçi bikaç kilo daha versem süper olacak ama artık uğraşmıyorum
yardımcı olabildiyesm ne mutlu banahihoyyyt

cufi ne işe yarıyor bu
metabolizmayımı hızlandırıyor
ve yemene dikkat ediyormusun
yani tatlı ekmek vs

cufi ne işe yarıyor bu
metabolizmayımı hızlandırıyor
ve yemene dikkat ediyormusun
yani tatlı ekmek vs

metabolizma hızlandırıyormuş, bende çok faydası oldu, ama dediğim gibi herkese göre değişir. ben hiçbirşeyden kısmadım .iştahımda çok açıktı, hala da çok açık hergün tatlı yemeden duramam...

Ben de tartildim bugun. 59 olmusum. 1 kilo daha gitmis ve haftada 1 kg gayet ii bence. kaydirigubbakcemile2 Darisi diger haftanin basina.
Tabloyu yenilemiyor muyuz?

saol cuficim a.s.

önemli değil canım:hulya:

myhos bilemiyorum, benim bebeğim çok gazlı hala çekiyorum yalnız bakıyorum gecem gündüzüme karıştı, tabi bebeğiminde çok etkisi olmuştur. Ama ben bu karışıma başladığımda 69 kiloydum, daha hızlı kilo verdim sanki, 40ım çıktığında 18 kilo gitmişti.

bu haftaki tablomuz bilgilerinizi gönderin bakem
ben kendimi ölçmedim 1 haftada değişmez zaten

[table="head"]Nick|H. Öncesi Kilosu|Doğuma Giderken Kilosu|Başlangıç kilosu&beli&bsn&gbk|Hedef kilosu&beli&bsn&gbk|1. hafta kilosu&beli&bsn&gbk|2. hafta kilosu&beli&bsn&gbk|3. hafta kilosu&beli&bsn&gbk|4.hafta kilosu&beli&bsn&gbk|5. hafta kilosu&beli&bsn&gbk

scedcedu|48 kg|68 kg|55kg 70 98 82 |48kg 60 90 70| 54,5
Jjuliett|60 kg|85 kg|74.4kg |55| 74,7
essmeralda|84 kg|92 kg|82kg |60
tutku2012|60 kg|80 kg|72 kg 80 107 108| 55kg | 71
anneolmakistiyoruuuum|95kg|120 kg|105.6 kg |75 kg
myhosh |56kg |70kg |60kg |50kg | 59
krizalit |57kg |75kg |67,5kg 82 108 102 | 54 kg
oferta | 60 kg|75 kg|65 kg|55 kg

[/table]

juli tabloya yazarken aklıma geldi
geçen hafta sen ablanda tartılmıştın
şimdi baskül farkından fazla çıkmış olabilirsin
ben bizimkinin yerini değiştirdiğimde 2 kiloya kadar fark edebiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…