2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

he yap hoya....sonra da kuş olup uçarsın artık...alsanaalsanasmile
sen indin normal kilona daha ne istiyinkaydirigubbakcemile

Ben 3 fast miles yapiyorum, ona takildim kaldim.
Onda da cok yoruluyorum, dusa zor atiyorum kendimi
Siz nasi yapiyosunuz 4 mil 5 mil.
Daha indirmedim bile onnari ben
Ayy dur bakim indireyim kendimi iyi hissedersem yarin 4 yaparim belki.

Son düzenleme:
ben henüz 5e erişemedim en fazla 5in 4ünü yapabildim

ben bugün kartele sardım
hafta sonuda kardesim geliyo
insallah tepinebilirim birazda olsa...

[table="head"]Nick|H. Öncesi Kilosu|Doğuma Giderken Kilosu|Başlangıç kilosu&beli&bsn&gbk|Hedef kilosu&beli&bsn&gbk|1. hafta kilosu&beli&bsn&gbk|2. hafta kilosu&beli&bsn&gbk|3. hafta kilosu&beli&bsn&gbk|4.hafta kilosu&beli&bsn&gbk|5. hafta kilosu&beli&bsn&gbk

scedcedu|48 kg|68 kg|55kg 70 98 82 |48kg 60 90 70| 54,5|
Jjuliett|60 kg|85 kg|74.4kg |55| 74,7|
essmeralda|84 kg|92 kg|82kg |60| 82|
tutku2012|60 kg|80 kg|72 kg 80 107 108| 55kg | 71|
anneolmakistiyoruuuum|95kg|120 kg|105.6 kg |75 kg|105,6|
myhosh |56kg |70kg |60kg |50kg | 59|
krizalit |57kg |75kg |67,5kg 82 108 102 | 54 kg| 67,5|
oferta | 60 kg|75 kg|65 kg|55 kg |65,5|
ozgee06 | 57kg| 73 kg| 63,5 kg| 55kg| 63|
cufi| 60kg | 79 kg| 62kg | 57 kg| 62 |
ayca24|58kg|74 kg|69 kg 88 105| 58kg |69kg|

[/table]

ayca canım ekledim seni, ama hedef kilonu vermemişsin hamilelik öncesini yazdım hedefine bir de göbek ölçün eksik

bana bu hafta yeni kilosunu söylemeyenlerin geçen haftaki kilolarını yazdım tabloya eksik durmasın diye

evet arkadaşlar kaldı 3 gün

Ya ben su 3 fast miles yapiyorum, ona takildim kaldim.
Onda da cok yoruluyorum, dusa zor atiim kendimi
Siz nasi yapiyonuz 4 mil 5 mil.
Daha indirmedim bile onnari ben
Ayy dur bakim indireyim kendimi iyi hissedersem yarin 4 yaparim belki.

bana 5 mil olandan yapmak daha eğlenceli geldi hem de daha hızlı
ben 5 milin 3 yada 4 milini yapıyorum 3 mil 37 dk 4 mil 50 dk kadar sürüyor.
senin yaptığında 3 mil 47 dk sürüyordu sanırım o kadar sürede 4 mil yürümüş olurum diye ben o programı bıraktım

ben dün 500 adım yapabildi sadece..çok geç geldik eve yapamadım 5 mil..ama kucağımda 1 saat 10 kiloya yakın utkuyu taşıdım oda biraz spora girmiştir heralaklinialirimsmile
bugün 5 mil yaparım artık.

juli o şeyide indirmiştim ben ... 3mil olanı .direk 3 mille başladım yani .. onla bile gitmiyo benim kilo milo... sempatiksalakcinni kafayı yicem

3 gün kaldı da sanki bişeyler yaptıkça kilo alıyom ben ya... sinirlerim çok bozuldu. mafoldumben

Bugun 4 mili denedim ama begenmedim ben onii.:umursamaz:
Sitede tek link halinde olani indirmistim, eski bi video. Tubisin verdigi linklerden.
Siz 4 mili, 5 mili hangisinden yapiyorsunuz?

ver bilgilerini ekleyelim canım

ya scedcedu benide alın aranıza yazıyorum size bi türlü almadınız beni aranıza üzülüyorum...bende basladım su lesli ile yürüyüs programına 1 hafta oldu kilom aynı ama incelme var....simdi ölçülerim yok ama yazıcam lütfen izmirlim bak bende izmirliyim...benide alın aranıza.....kilom 72,5 göbeğim 101 onu biliyorum bi tek.eyvahedigeldismile,:gitme:,mafoldumben

nek sen bakma sced karısına dalgınlığına gelmiştir
hem sen aralarına alacaklar diye ekleme direk yaz canım unutur bu tombişleralsanaalsanasmile

canım ya ne zaman yazdın hiç farketmedim kusura bakma
bugün ya da yarın eklerim seni tabloya
hamilelik öncesi kilonu doğuma giderkenki kilonu ve hedef kilonu söyle
bi de bel basen ölçün lazım
izmirin neresindesin?

dün leslie yapamadım ama anneme gitmiştim onunla dışarda 1 saat tempolu yürüdük..çok iyi oldu..
bnugünde kociş evde yapamadım..yarın yeni bi video buldum 5 mil+onu denicem bakalım nasıl sonuç vericek.ayrıca yarın tartılma günü ama sanki ben bu hafta kilo veremedim gibi geliyo.zamanı gelmedende tartılmak istemedim bakalım yarın görücez.

:1hug:,bozyaka yesilyurt otaraftan canım...benim doğum öncesi 64 doğuma giderken 83 simdi 72,5 hedefim en kötü olarak 66 olabilir...en iyisi 62 tabi...
SİZ LESLİE İLE KAÇ MİL YÜRÜYOSUNUZ BEN 3 MİL...KİLOM AYNI AMA İNCELME VAR...EVDE MEZÜREM YOK...ŞU EV MT İLE ÖLÇTÜM BELİM 90 BASEN 101 SÜPERİM DEMİ...BOYUM 167 BU ARADA...kaydirigubbakcemile2, YASASIN BENDE SİZLENİM ARTIK...alkisalkisalkis:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…