2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

sceeeeeeeeeed
yandım anam...bugün gerçek bir tokat gibi yüzüme çarpıldı!!! kayınvalidemde tartıldım ne 67,5u yaaa nem 69.1kiloymuşuuuum düzeltiver scedcim zahmet olmazsa...aslında hiç düzeltmeni istemezdim ama gerçeklerden kaçışşşş yok!

krizzz gene krize girmişşin :roflol:
seneye fit olcez heç merak etme

yeni bi taktik buldum
baktım melisa ağlıyo
acıyom oryanteli baslıyom döktürmeye
hem ben kalori yakıyom hem hanımzade susuyo :roflol:

[table="head"]Nick|H. Öncesi Kilosu|Doğuma Giderken Kilosu|Başlangıç kilosu&beli&bsn&gbk|Hedef kilosu&beli&bsn&gbk|1. hafta kilosu&beli&bsn&gbk|2. hafta kilosu&beli&bsn&gbk|3. hafta kilosu&beli&bsn&gbk|4.hafta kilosu&beli&bsn&gbk|5. hafta kilosu&beli&bsn&gbk

scedcedu|48 kg|68 kg|55kg 70 98 82 |48kg 60 90 70| 54,5|
Jjuliett|60 kg|85 kg|74.4kg |55| 74,7|
essmeralda|84 kg|92 kg|82kg |60| 82|
tutku2012|60 kg|80 kg|72 kg 80 107 108| 55kg | 71|
anneolmakistiyoruuuum|95kg|120 kg|105.6 kg |75 kg|105,6|
myhosh |56kg |70kg |60kg |50kg | 59|
krizalit |57kg |75kg |69,1kg 82 108 102 | 54 kg| 69,1|
oferta | 60 kg|75 kg|65 kg|55 kg |65,5|
ozgee06 | 57kg| 73 kg| 63,5 kg| 55kg| 63|
cufi| 60kg | 79 kg| 62kg | 57 kg| 62 |
ayca24|58kg|74 kg|69 kg 88 105| 58kg |69kg|
nek|64kg|83kg|72,5kg 90 101 |66kg| |

[/table]

nek ekledim seni canım
kriz belki kayınvalidenin tartısı bozuktur olamaz mı ?dediğin şekilde düzelttim ama böyle bi ihtimal de var inşallah böyledir

inşallah sced ama sanmıyorum benim tartı bozuk her çıkışımda 300 400 gr farklı tartıyordu, pillerini değiştirdim yine öyleydi, onunki her seferinde aynı...artık cidden bozulmaya başladım, diyet yapamıyorum leslie de ...hayırlısı artık ne diyem...:bbo:

ben bu hafta çok düzensiz spor yaptım inşallah kilo almamışımdır
sadece 3 gün spor yapabildim 1 günde arkadaşımla dışarda yürüdük ama öyle pek tempolu değildi
haftasonları zaten yapamıyorum, nasıl olcak bu iş bakalım

canım ellerine sağlık...sen izmirin neresindensin....

Arkadaslar bu yÜrÜyÜŞÜ yapmadan Önce yeŞıl Çay ıÇmek yaĞ yakımına daha faydalı oluyormus...aranızda emzırırken dıyet bılen varmı...ya da su an Özel bısı yapan...

nek yeşilçayın süte zararı var mı peki? ben içmek için almıştım ama zararı olursa diye içmedim

Arkadaslar bu yÜrÜyÜŞÜ yapmadan Önce yeŞİl Çay İÇmek yaĞ yakımına daha faydalı oluyormus...aranızda emzİrİrken dİyet bİlen varmı...ya da su an Özel bİsİ yapan...

Oyle ozel bi program takip etmiyorum, normalde de uygulayamam da zaten... Kendimce dikkat ediyorum yediklerime. Yani yediklerimi kismiyorum da, yemeden once bi durup bakiyorum: Bunu kendim icin mi yiyorum sut icin mi diye? cokacimcoook
Boyle dusununce yemekleri yagli yapmiyorum, sutu yogurdu yarim yagli yiyorum, abur cubur yemiyorum onun yerine kuru meyve yiyorum...vs

bu akşam 5 mil yürüdüm
hala tabanlarım aciyi
cufinin yaazdığı cayıda yapıyorum yapıp 2-3 günde bitiyorum 2 gün bekleyip tekrar yapıyorum
bakalım yarın görcez

su an karnımda zil calıyooooo
süt içem barii

Helal sana bacim.
Ben de bugun 4 fast miles yaptim ama geberdim.
Gerci Leslie de sucuk gibim terledi yani kaydirigubbakcemile3
Aralarda kosuyor bi de.
5 mili denemek istiyorum ama merakimdan yoksa ben bi sure daha 3-4 mil devam edecegim.
Sonralara dogru kilo vermek iyice zorlasince 5 mil denerim kaydirigubbakcemile2

canım ne için bu çay zayıflamak içinmi ve nedir nasıl yapıyosun
bu arada bende ölçem kendimide benide ekleyin bende hergün 5mil yapmaya çalışıyorum halim oldukça ama artık sarılmam lazım 2kilo almışım yine şaşırdım en az 65e düşmem lazım buda bi 7 8 kilocuk vermem demek 10de gitsin azimliyim haziran sonu yada temmuzda tatile gidicez bikini mikini giyemem yoksa hırs yaptım vericem bu kilolarııııııııguclubacismile
çok şaşırdım kendime yaaww

hee birde k-fleaks çok işe yarıyo hamişlikten önce yiyordum günde 2öğün çok tok tutuyo yarın alim onada başlım sadesini yiyorum sütün içinde diğerleri tatlı gibi hoşuma gitmiyor emişmeyen annelere önerilirr

bu sabah aç karnına tartıldım..70 kiloyum..1 kilo daha vermişim..bu hızla devam ederse 15 hafta sonra yani hemen hemen eylülde başında istediğim kiloya ulaşabilcem..

kafam rahat değil spor yapamıyorum kendime de çok kızıyorum strese girdikçe daha çok yemek yiyorum biri bana dur desin gittikçe şişiyorum.

jüli bu çayı içince sütün etkilendimi yada bebeğe gaz filan yaptımı bende denemek istiyorum ama korkuyorum.

yok yaa
kafayı yicem
olmuyor olmuyor
katır gibi tepiniyom bitün gün
yok yok
bırakcam artık
hala 74.4 akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…