2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

3 mil yaptım gene dayanamadım
su veletcim zırlamasa daha cok yapcam ama su an bile ağlıyı :1no2:

cugi 3 mü ben 1 die okudum senin yazından
kaç limon peki/B]

canım ben 3 yazdım diye hatırlıyorum ama bi hata yapmış olabilirim, 3 elma 1 limon gerisi aynı.

cufi bende bu karışımı yapıp içeceğim ama süt konusunda tereddüt ettim birde çocukta gaz filan yapmadı dimi.

tutkucum bugüün calleti yapim dedim hani tuhaf giyimli bi kadın varya o videodan işte
anam kolay gibi gözüküyo ama öldüm ve cok uzun 1 saat ayıramam ki ona
5 mil yaparım o zamanı bulsam
önceden uslu uslu seyrediyodu ama artık yok :1no2:

leslinin calleti varmıydı sen dediydin galiba o kaç saat sürüyo
bana en fazla 30 dk lık bisey lacım millerin arkasından
varmı bildiğin
yada bildiğiniz...

cufi ondan bana yavan geldi :roflol: yanlıs okudum herhal

oferta sen mi süt konusunu sorduydun
ne bende nede melisada be tuhaflık olmadı aynı emdi zaten gaz artık yok yinede olmadı
zaten içindekiler gaz yapıcı seyler değil

scedd sağada bişi dicektim ama unuttum :uhm:

bende diyom ben bu karışımı 3 4 elmayla yapıyordum demek dogru hatırlıyormuşum.

kizlar masallah sizleri cidden cok takdir ediyorummmm. 3millil videonun 2 milini anca yapıyorum.0.5 sar kiloluk ağirlikla ki kollarim biraz guclensin.ama hepsi o:)))hic yoktan iyidir de ben ne kadar dayaniksizmişim onu anladim. 7 mil nasıl olur ben anlamadimm 1600 mt degil mi ya bir mil:))

masallahh masallahhh
ayrcica tutku sana ekstra tesekkurler ufkumuzu actin benim hic haberim olmazdi boyle evde yuruyus ya da kick walk falan.sayende kendim icin biseyler yapiyorum:))

cufi sanada teskkurler esime hazirladim metabolizma hizlandiricisini.gunde birkere sodayla kariştirip iciyor:))

cufi bende bu karışımı yapıp içeceğim ama süt konusunda tereddüt ettim birde çocukta gaz filan yapmadı dimi.

yok canım bana hiçbir etkisi olmadı ne sütü arttırdı, ne de azalttı, gaz problemimiz bizim hala geçmedi ama içsemde içmesemde benim bebek gazlı.
önemli değil öğretmenim, benim çevremdeki herkes yapmaya başladı, işe yaradığı söyleniyor, bende işe yaradı bence 18 kilo verdim mutlaka etkisi vardır.hihoyyyt

bu arada öğretmen arkadaşlar ben ücretsiz izne çıktım artık ohhh valla çok rahatım artık. Oğluşum kocaman etcem :dance::dance:

Yaaaa çok kıskandımmm. Ben kredi borcumuz yüzünden ücretsiz izne çıkamıyorum. Hatta 12 nisanda iznim bitiyor rapor alma gel başla diyorlar. Çıldıracağımmmm:gitme:mafoldumben

ne diyecektin bana juli merak ederim şimcik

bence de hoya sen buraya gelme zaten 2 kilo daha vermişin nispet yapar gibi

sende gelme scedd
60 altı girmesin buraa
sinir oliiimmm :dilcikar:

göbek attım geldim

ohh ohhh yandannnnsositososito

Merhaba kislar,
Tartildim bugun 57,5 kg kaydirigubbakcemile2
1,5 kg vermisim yasasin hihoyyyt

Bu spor isi super oldu benim icin, Tutku tuttugun altin olsun bacim opuyorumnanaktan
Ben sporu artirarak yapiyorum metabolizmam alismasin diye, kandiriyorum yani oni yerimseniben
Gecen hafta 1-2 mil yapiyordum, bu hafta 3 mil yapmaya basladim
Simdilik 3 mille devam etmeyi dusunuyorum.

Kendime kahvalti icin omlet hazirlarken bilegim tavanin kenarina degdi
Upuzun yay seklinde yandi
Canim cok yaniyor mafoldumben

bende geldim....KIZLAR SıMDı 5 MıL YÜRÜYÜP GELDıM Bı TARTILAYIM DEDıM VE SONUÇ BANA GÖRE ÇOK GÜZEL KAÇ HAFTA SONRA 71,9 ...BUGÜN SABAH TARTILDIĞIMDA 72,5 TU GÜZEL DEMı...kaydirigubbakcemile5,AMAN ıNSALLAH 70 LıLERıDE GÖRÜRÜM BU HAFTA SONU....kaydirigubbakcemile3,kaydirigubbakcemile2,SPOR SPOR....HAYATIMIZ SPOR ÇOCUK ÇOLUK OLDU...BENDE 2 ÇOCUK VARDA

Kızmar hatta 5 mıl son mılını oĞlum kucaĞımda yaptım...kızımda gelıp gıtıp anne kadın deĞıstımı deyıp oda takıp edıyo benı...esım beden eĞıtımı ÖĞr.oda salonda ıp falan atlıyo veleybol antrÖnÖrÜ ...kızımda benle spor yapıyo...sanırım Çıldırdık aılecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…