moralini bozma çünkü biliyorsun süt çok öenmli bi faktör vücuttan sıvı çıkışı farklı bu dönemde belki de sütün artmıştır...kızlar bi de ben busabah tekrar tartıldım 54,4 çıktım anlamadım ben bu işi ya
acayip moralim bozuldu
kızlar yeni bi egzersiz buldum callanetics 10 years younger in 10 hour ...diye indirdim onları ama ses var görüntü yok....sizde bu ismi girip indire bilirseniz 10 günde acayip sıkılasıp inceliyormussun program 1 saat günde baya zor diyorlar...benim görüntüm niye yok anlamadım ama...bilen varsa lütfen yardım etsin....
saolsun tutkucum onu indirtti bize çoktan nek, tabi ben korkumdan başlayamadım 3 ayın dolmasını bekliyorum da :))
ne demek canım inşallah işe yarar bu sporMerhaba kislar,
Tartildim bugun 57,5 kg kaydirigubbakcemile2
1,5 kg vermisim yasasin hihoyyyt
Bu spor isi super oldu benim icin, Tutku tuttugun altin olsun bacim opuyorumnanaktan
Ben sporu artirarak yapiyorum metabolizmam alismasin diye, kandiriyorum yani oni yerimseniben
Gecen hafta 1-2 mil yapiyordum, bu hafta 3 mil yapmaya basladim
Simdilik 3 mille devam etmeyi dusunuyorum.
valla öğretmenim bende kendime şaştım nasıl yaptım diye 7 mili..bugün 4 mil yapabildim sadece ama.kizlar masallah sizleri cidden cok takdir ediyorummmm. 3millil videonun 2 milini anca yapıyorum.0.5 sar kiloluk ağirlikla ki kollarim biraz guclensin.ama hepsi o:)))hic yoktan iyidir de ben ne kadar dayaniksizmişim onu anladim. 7 mil nasıl olur ben anlamadimm 1600 mt degil mi ya bir mil:))
masallahh masallahhh
ayrcica tutku sana ekstra tesekkurler ufkumuzu actin benim hic haberim olmazdi boyle evde yuruyus ya da kick walk falan.sayende kendim icin biseyler yapiyorum:))
cufi sanada teskkurler esime hazirladim metabolizma hizlandiricisini.gunde birkere sodayla kariştirip iciyor:))
bak dedim sana krize girme diye..sevindim kilona..o yağlarda gitcek merak etme..kıslaar iki gün kabusla yaşadıktan sonra bugün gelen sevgili basküllümle az da olsa rahatladım 67.3 müşüm
ama yağ kas falan ayrı ayrı tarttığı için yağım normalin baya bi üstü çıktı
kusura bakma scedcim yoruyorum seni de...
evet çok zor onu yapmak ama başlamak lazım..benim ya plates yada bu callanatecs yapmam gerek..4 aylık hamileyken bi pantolon almıştım ama hiç giymemiştim bugün ona oldum..ama midem çok kötü çıktı..acilen karın mide hareketi yapmam gerek.nek ben onu yapmaya calıstım
yarısına bile gelemedim her yanım ağrıdı
ama dişimi sıkıp yapmam lazım
evet bendede ses yok
canım codec diye program var onu indirip kur..açılır onunlaamaaaaaaa kızlar ben nasıl yapıcam onları ...indiremedim bugün sabah beri uğrasıyom...esim kafayı yedin diyo bana tabi onun kilo gibi sorunu yok ya....bileniniz varsa bu isleri ne olur yardım edin....:Saruboceq:
ne demek canım inşallah işe yarar bu spor
valla öğretmenim bende kendime şaştım nasıl yaptım diye 7 mili..bugün 4 mil yapabildim sadece ama.
ayrıca önemli değil keşke işe yarasa..evde boş oturnmaktan iyidir hiç değilse hareket ediyoruz..senide ayrıca takdir ettim spor için kilolu olmayı beklemek saçma..ben hep spor yapardım ve böyle değişik şeyler bulmayıda seviyorum..a.s.
bak dedim sana krize girme diye..sevindim kilona..o yağlarda gitcek merak etme..
evet çok zor onu yapmak ama başlamak lazım..benim ya plates yada bu callanatecs yapmam gerek..4 aylık hamileyken bi pantolon almıştım ama hiç giymemiştim bugün ona oldum..ama midem çok kötü çıktı..acilen karın mide hareketi yapmam gerek.
canım codec diye program var onu indirip kur..açılır onunla
ben çok kötü bişey yaptım biraz önce
çok pişmanım çoookk
1 büyük paket cipsi tek başıma yedim
ben çok kötü bişey yaptım biraz önce
çok pişmanım çoookk
1 büyük paket cipsi tek başıma yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?