2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

kıslaar iki gün kabusla yaşadıktan sonra bugün gelen sevgili basküllümle az da olsa rahatladım 67.3 müşüm
ama yağ kas falan ayrı ayrı tarttığı için yağım normalin baya bi üstü çıktı
kusura bakma scedcim yoruyorum seni de...

kızlar yeni bi egzersiz buldum callanetics 10 years younger in 10 hour ...diye indirdim onları ama ses var görüntü yok....sizde bu ismi girip indire bilirseniz 10 günde acayip sıkılasıp inceliyormussun program 1 saat günde baya zor diyorlar...benim görüntüm niye yok anlamadım ama...bilen varsa lütfen yardım etsin....

saolsun tutkucum onu indirtti bize çoktan nek, tabi ben korkumdan başlayamadım 3 ayın dolmasını bekliyorum da :))

nek ben onu yapmaya calıstım
yarısına bile gelemedim her yanım ağrıdı
ama dişimi sıkıp yapmam lazım
evet bendede ses yok

saolsun tutkucum onu indirtti bize çoktan nek, tabi ben korkumdan başlayamadım 3 ayın dolmasını bekliyorum da :))

amaaaaaaa kızlar ben nasıl yapıcam onları ...indiremedim bugün sabah beri uğrasıyom...esim kafayı yedin diyo bana tabi onun kilo gibi sorunu yok ya....bileniniz varsa bu isleri ne olur yardım edin....:Saruboceq:

ne demek canım inşallah işe yarar bu spor
valla öğretmenim bende kendime şaştım nasıl yaptım diye 7 mili..bugün 4 mil yapabildim sadece ama.
ayrıca önemli değil keşke işe yarasa..evde boş oturnmaktan iyidir hiç değilse hareket ediyoruz..senide ayrıca takdir ettim spor için kilolu olmayı beklemek saçma..ben hep spor yapardım ve böyle değişik şeyler bulmayıda seviyorum..a.s.
bak dedim sana krize girme diye..sevindim kilona..o yağlarda gitcek merak etme..
nek ben onu yapmaya calıstım
yarısına bile gelemedim her yanım ağrıdı
ama dişimi sıkıp yapmam lazım
evet bendede ses yok
evet çok zor onu yapmak ama başlamak lazım..benim ya plates yada bu callanatecs yapmam gerek..4 aylık hamileyken bi pantolon almıştım ama hiç giymemiştim bugün ona oldum..ama midem çok kötü çıktı..acilen karın mide hareketi yapmam gerek.
amaaaaaaa kızlar ben nasıl yapıcam onları ...indiremedim bugün sabah beri uğrasıyom...esim kafayı yedin diyo bana tabi onun kilo gibi sorunu yok ya....bileniniz varsa bu isleri ne olur yardım edin....:Saruboceq:
canım codec diye program var onu indirip kur..açılır onunla

canım çok sağol bugün baya uğrasmıstım simdi senin sayende açabildim...bugün gom player kurup zor bela açmıstım...3 mil öyle yapmıstım simdi 5 mil in 3 milini daha yaptım hayırlısı ile bu kilolar gidecek...kaydirigubbakcemile2

tutku callet i her gün mü yapıyon
bugün hiç bişi yapamadım
annem geldi vakit bulamadım..
yarın cok cok yapmak acısını cıkarcam

ben bu başlığı görmemiştim

benimde acil kilo vermem lazım amasüte bişi olmadan nası becericem bilmiyorum

maşallah boğazımda pek biaçıldı

bu arada çok fazla egzersiz yapmak sütün tadını değiştiriyomuş

bebek reddedebilirmiş

kitapta okumuştum

haberiniz olsun

ben çok kötü bişey yaptım biraz önce
çok pişmanım çoookk
1 büyük paket cipsi tek başıma yedim

kızlaaaar
tamam güzel kilo verelim de dimple haklı biraz aşırı kaçıyor olabilir misiniz???...Allah korusun sütlerimiz çok önemli,emziren bir kadının ayda en fazla 1 kilo vermesi kiloluysa 2 kilo vermesi sağlıklıymış,sütün kalitesi açısından...
bence günde en fazla 3 mil üstüne pilates yapılmalı, ya da bir gün en çok 5 mil bir gün pilates gibi...diğeri fazla olur hem vücut bu kadar spora alıştıktan sonra sürekli ister ve bıraktığınız gibi hızla kilo alırsınız,ben hamile kalmadan önce çok aktif spor yapıyordum ve çok hızlı kilo aldım bıraktığım için ve hamileliği 17 kilo ile tamamladım ((

sağol canım geçmiş sayfalara bakmaya çalıştım ama kilo vermek için tam olarak ne yapıyosunuz

hangi sporları yada metabolizma çalıştırmak için ekstra bişi varmı

çok pişmanım çoookk

ooooh yarasın yağlı yağlı süt olsun ececiğime...canım bak işte kendimizi çok kasıp böyle patlamalar yaşıyoruz çünkü sürekli kemirildiğimiz için hem spor hem diet bir arada olamiyor....enerji kalmıyor...

opuyorumnanaktan
çok pişmanım çoookk

sen ye canım kaç kilosun sunun surasında ben o kiloyu hayal bile edemiyorum.....ama birazda ödül olsun bünyene....
hep spor hep spor demi....ohhhhhhh
afiyet bal şeker olsun........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…