aslında ii fikir ama cesaret yok işte..göbek aynı duruyo çünkü..eyvahedigeldismileface de davet gönderdim sanayerimsenibenya aslında sen yüzünü sildiğin fotolarını koysana her ay biz de gaza gelelim :)))
...
ah bu içimdeki boğa burcu olmasa filinta gibi olcamda..durmuyo boğazımalsanaalsanasmileçok sefgili arkadaşlarım lütfen kendimizi kandırmayalım, kendimizi kandıracaksak en azından topiği baştan çıkarmayalım, lütfen reca ediyorum efenim, zaten irade her an kaymaya meyilli, donutlar, cheesecakeler, börekler gözümün önünde uçuşuyor lütfen yapmayınız, etmeyiniz....
süpersin aslanım tutku...sen olmasan var ya...
krizalit bugunluk iizn verdik kendimize:)))sonra yine devam rejime:)inş...
krizalitcim dediklerinde çok haklısın bacım ama ben eskiden yiyip yiyip kilo alamayan tipler varya onlardandım, tepsi tepsi börek yerdimde bişeycik olmazdı...
ne zamanki öğretmen oldum doğuya atandım, orda valla bana çok iyi baktılar yediğim yaradı bir yılda 5 kilo aldım 53le gittim 58le döndüm şimdi ondan frenleyemiyorum kendimi.cokacimcoook
krizalitcim dediklerinde çok haklısın bacım ama ben eskiden yiyip yiyip kilo alamayan tipler varya onlardandım, tepsi tepsi börek yerdimde bişeycik olmazdı...
ne zamanki öğretmen oldum doğuya atandım, orda valla bana çok iyi baktılar yediğim yaradı bir yılda 5 kilo aldım 53le gittim 58le döndüm şimdi ondan frenleyemiyorum kendimi.cokacimcoook
kızlar bayanlar 20 li yaslardan sonra vücutları çabuk yağlanmaya meğilli....o yüzden birçok bayan kilo alıyor evlenincede kadınlık hormonları artıyor bu yüzden kilo alınıyor...bi de bebek ...2 ci bebektede...kilolar üst üste geliyor...çok zayıflayamasakta en azından sağlıklı kilomuza dönelim yeter diyorum ben........
opuyorumnanaktan,giydiğimiz kıyafetler üzerimizde fit dursun yeter ....buyrunnnnnnnnn
kaydirigubbakcemile2,::sm_cool:,:dance:
kızlar bide gerçekten sporla sütün acıması gibi bisi olmaz heralde ama şu var tabi terliyoruz ya o zaman bebisler o ter kokusuyla meme emmek istemeye bilir...o yüzden hemen dus alalım....
bide ben sunu düsünüyorum burda karadeniz kadını hep tarlada terliyo ediyo ama genede çocukların masallahı var hepsi besleniyo....
kızlar bebisleriniz ne zaman doğdu .... kaç kilo doğdu ve kaç kilo aldılar..merak ettim 9 kilo falan yazmıssınız...masallah diyorum bi arkadasta ayda 2 kilo aldı yazdı sasırdım ama gerçekten masallah....ben çok korttum ya benim oğlum....8 ocakta doğdu nisanda3 ay bitecek 3 kilo doğdu simdi 5700 dedi dr...ama martın 9 da aile hekimin tartısı hep orda tartılıyo...5600 dü....gelip evde tarttım 6200 çıkıyo sasırdım vallafisfisfis
ayyyyyy nerden indirdiniz şu milleri yaaa site linkini bana da verin lüffeeeeeennnnn((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?