2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

ya aslında sen yüzünü sildiğin fotolarını koysana her ay biz de gaza gelelim :)))

...
aslında ii fikir ama cesaret yok işte..göbek aynı duruyo çünkü..eyvahedigeldismileface de davet gönderdim sanayerimseniben
ah bu içimdeki boğa burcu olmasa filinta gibi olcamda..durmuyo boğazımalsanaalsanasmile
krizalit bugunluk iizn verdik kendimize:)))sonra yine devam rejime:)inş...

evet bende kendimi kandırdım bugün tatil diye ama baktım haftasonuda pek yapamıyom ben annemde falan oluyom ordada hamurişi eksik olmuyo tutamıyorum kendimi..
o yüzden gaza gelip 5 mil yaptım hemen

ilk defa 4 mil yürüdüm ama 3 mil daha çok zorladı beni, hele gri tişörtlü tombiş kadın öldürüyor 2. milde

kızlar bi de bi önerim olucak..mümkünse sık sık tartılmayın haftada bir gün aç karnına ve mümkünse büyük tuvaletinizi yapınca tartılın sadece..en doğru kilo bu şekilde ortaya çıkıyo.. arada şişlik olur çok yemiş olursunuz boşuna moral bozukluğu..gerçek kilonuz her zaman çıkmaz yani..

birde kim biri yazmıştı arada farklı spor yapıyorum metabolizmayı kandırıyorum diye çok doğru..vücut hep aynı hareketlere alışmasın haftada 2 gün mesela hep yaptığınız milden farklı bi spor yapın farklı bi bölgeyi çalıştırın..vücut hazırlıksız yakalansın..

bunlarda küçük püf noktalar.aklıma geldikçe yazarım yine

5 mil çok eğlenceli krizalit..1 saat 8 dk sürüyo..4 mildede bırakabilirsin ama soğuma hareketlerini atlama

ben bugün de hiçbişey yapmadım
dün de pilates ve 2 mil yapabildim ece uyumadı gece üzerine yediğim cipsi hatırlamak bile istemiyorum.
yarın inşallah yapabilirim

kızlar bugün ege kucağımdan bir dakika inmedi 7.5 kilo olmuş ve sürekli hopladık, sadece öyle duruyo, sanırım yediğim poğaçaları eritmek istedi yavrum, hiç spor yapamadım ama yatmadan önce 50 mekik çekicem, zaten benim top gibi bi göbüşüm kaldı.

Son düzenleme:
krizalitcim dediklerinde çok haklısın bacım ama ben eskiden yiyip yiyip kilo alamayan tipler varya onlardandım, tepsi tepsi börek yerdimde bişeycik olmazdı...
ne zamanki öğretmen oldum doğuya atandım, orda valla bana çok iyi baktılar yediğim yaradı bir yılda 5 kilo aldım 53le gittim 58le döndüm şimdi ondan frenleyemiyorum kendimi.cokacimcoook

kızlar bayanlar 20 li yaslardan sonra vücutları çabuk yağlanmaya meğilli....o yüzden birçok bayan kilo alıyor evlenincede kadınlık hormonları artıyor bu yüzden kilo alınıyor...bi de bebek ...2 ci bebektede...kilolar üst üste geliyor...çok zayıflayamasakta en azından sağlıklı kilomuza dönelim yeter diyorum ben........
opuyorumnanaktan,giydiğimiz kıyafetler üzerimizde fit dursun yeter ....buyrunnnnnnnnn

kaydirigubbakcemile2,::sm_cool:,:dance:
kızlar bide gerçekten sporla sütün acıması gibi bisi olmaz heralde ama şu var tabi terliyoruz ya o zaman bebisler o ter kokusuyla meme emmek istemeye bilir...o yüzden hemen dus alalım....
bide ben sunu düsünüyorum burda karadeniz kadını hep tarlada terliyo ediyo ama genede çocukların masallahı var hepsi besleniyo....

kızlar bebisleriniz ne zaman doğdu .... kaç kilo doğdu ve kaç kilo aldılar..merak ettim 9 kilo falan yazmıssınız...masallah diyorum bi arkadasta ayda 2 kilo aldı yazdı sasırdım ama gerçekten masallah....ben çok korttum ya benim oğlum....8 ocakta doğdu nisanda3 ay bitecek 3 kilo doğdu simdi 5700 dedi dr...ama martın 9 da aile hekimin tartısı hep orda tartılıyo...5600 dü....gelip evde tarttım 6200 çıkıyo sasırdım vallafisfisfis

püfff hala yapamadım
bugün tam yapcaktım temizliğim bitmedi
şimdi totoyu kaldırcam
yapmadan yatmak yok
kendimi suclu gibi hissediyorum

bugün mil yapmsam da calleti yapsam olurmu acaba oda 1 saat sürüyo:uhm:

oda terletiyormu acaba

ah canım aaah 58 e yanıyorsun 5 kilo aldım diyorsun ya biz ne yapalım yaş olmuş 32 15 kilo fazla...iştah o biçim.... 5 kiloyu oynaya oynaya verirsin üzülme canım..

ne güzel özetlemişsin canım ya :)) biz fukaraların da istediği bişi yok zaten oğluşumla çevik bi şekilde oyniiim giydiğim yakışsın oradan buradan bişiler fırlamasın yeter...gerçi şu an ilk hedefim normal bedendeki pantolonlarıma girmek o ayrı...:gitme:

benimki ter mer dinlemiyo aksine daha çok yapışıyo...4 mil yürüdükten sonra saatlerce emzi izin vermedi ki duş alayım :)))

normal sınırlar içinde değil mi ? dr. bir problem olsa söylerdi, bakma sen herkesin genetiği ayrı metabolizması ayrı...tutkunun bebeği erken doğdu erken doğan bebekler genelde birden atak yapıorlar geçen gün bir arkadaşım geldi bebeği 35 haftalık doğmuştu şimdi 8,5 kilo olmuş...takılma bu tür şeylere bebiş sağlıklıysa...son gittiğimde benimki de 5500 dü bu ay fazla almadı farkediyorum ama dr. un söyleyekleri önemli...

dün gece 4 mil yürüdüm
calla si yapacaktım annem izin vermedi
kan ter içinde kalmıstım yeter sana bu kadar dedim
bende anne sözü dinledim
işime mi geldi ne :roflol:

kıslarr selamm benide listeye ekleyinnn acilen zayıflamam lazım nefret ediom bu halimden (

ben bugün evi temizlemek dışında hiç bişey yapmadım
büyük ihtimalle yarın da yapamıcam

bugün calle ti yapem dedim
basladım ortalarında balerin gibi hareletler yaptı
ben şimdi öle sopayı nerden bulayım
gittim kapıya dayandım
orda hareket edem dedim kadın gibi
biri beni görse kim bilir ne derdi
kapı ve ben :roflol:

ayyyyyy nerden indirdiniz şu milleri yaaa site linkini bana da verin lüffeeeeeennnnn ((

ayyyyyy nerden indirdiniz şu milleri yaaa site linkini bana da verin lüffeeeeeennnnn ((

canım hos geldin....biz bu linkleri ...yürü ve incel yaz googleye karsına iki tane site gelecek kalpli kalpli olan leslie sonsa yazan ve parantez içinde tek link yazan gir orda karsına merwess diye bi kız resmi çıkıcak sende zayıfla sitesi bu ayrıca orda bütün miller yazıco biz 3 ve 5 mil yapıyoruz... insallah bulursun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…