2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

sağol canım geçmiş sayfalara bakmaya çalıştım ama kilo vermek için tam olarak ne yapıyosunuz

hangi sporları yada metabolizma çalıştırmak için ekstra bişi varmı

canım hos geldin ....biz simdilik sende yürü ve incel programındaki leslie sonsea ile 3 mil programını yapıyoruz sende linkine bu şekilde yaz ve gir 2 ci kalpli kalpli leslie sonsa tek link halınde yazan yere tıkla görüp kolayca indirirsin...hadi kolay gelsin...kaydirigubbakcemile2

canım yazdım bi türlü bulamadım

tam link atabilirmisin buraya

rica ederim canım..
tutku callet i her gün mü yapıyon
bugün hiç bişi yapamadım
annem geldi vakit bulamadım..
yarın cok cok yapmak acısını cıkarcam

yok benim pc sorunum var julii yapamıyom bu call i..pc salonda değil milleri usb ye attım dvd ye takıp televizyonla yapıyorum iyi oluyo geniş ekran..ama bu call i ve platesi mp4 olduğu için kabul etmiyo usb..mp4 ü normal formata dönüştürmek için bi program indirdim oda videonun sadece 5 dk sını açıyo..programı çözemiyorum yani..1 2 aya laptop alıcaz inşallah o zaman doyasıya yapcam..şimdi pc nin olduğu yer kısıtlı rahat hareket edemiyorum
ben çok kötü bişey yaptım biraz önce
çok pişmanım çoookk
1 büyük paket cipsi tek başıma yedim
akannehirakannehir ohh afiyet bal şeker olsun..yarasın
ben bu başlığı görmemiştim

benimde acil kilo vermem lazım amasüte bişi olmadan nası becericem bilmiyorum

maşallah boğazımda pek biaçıldı
bizde yememizden kısmıyoruz canım sporla vermeye çalışıyoruz merak etme sporla süte bişey olmaz..
bu arada çok fazla egzersiz yapmak sütün tadını değiştiriyomuş

bebek reddedebilirmiş

kitapta okumuştum

haberiniz olsun
ben duymadım hiç böyle bişey aksinbe sporla süt artıyo diye biliyorum..ben 1 aydır yapıyorum nerdeyse ve 5 kilo verdim bu ay..utkunun gelişimi gayet iyi etkilemedi..her ay 2 kiloya yakın alıyor..

canım bende önceden çok spor yapardım hamilelikte bende 20 kilo aldım ama sporu bıraktığım için..benim çok kilo alan yapım var ve bugüne kadar kontrollü beslenmek zorunda kaldım..hamile kalıncada aman dedim ilk defa doya doya yeme fırsatı oldu bi da böyle yiyemicem dedim ve kaçırdım ipin ucunu..utku 1 ay erken doğdu yoksa daha çok alırdım kilo..şporun ben süt arttırdığını duydum mesela..hem aldığı tüm kiloları doğumdan hemen sonra birden verenler var onların bebişleride gelişiyodur heraldeopuyorumnanaktan

bende bu topigi okuyorum ve elimde kocaman bir pogaça sanırm ben zayıflayamıcam:)))

canım yazdım bi türlü bulamadım

tam link atabilirmisin buraya

o konuda bi bilgim yok atmayı bilmiyorum.....hemde yasak canım
yürü ve incel diye yaz orda çıkan 2 adres sende zayıfla diye çıkıyo hemen karsına merweşş isimli bi kızın günlüğü var ve o kız o linkleri sıralı atmıs 3 mili tıkla iniyo....orda iki tane kilometreye andıran saat var ilk bastakine tıkla sayılar eksilmeye baslıcak 0 lanınca down diye bi buton var ona basıcan...kaydet çalıstır gibi düğmeler gelice karsına ve sende orda kaydet de masa üzerini isaretle olur insallah...bazende gom player istiyor videonun çalısması için...

kızlar ben tam bir ay önce kendime hedef koymuştum 5 kilo vercem bir ayda diye ve başardım..isteyince oluyo sanırım..

bu arada ben beyaz ekmek yemiyorum hiç tam tahıllı ekmek yiyorum hem tahıllar sütün kalitesini artırıyo..aklınızda olsun

enginar dolması yaptım 2 tane yedim, misafir gelcekti poğaça yaptım 6 tane yedim, sıktıkça kendime hakim olamıyorum daha çok yiyorum, biri beni durdursun artık mafoldumben

enginar dolması yaptım 2 tane yedim, misafir gelcekti poğaça yaptım 6 tane yedim, sıktıkça kendime hakim olamıyorum daha çok yiyorum, biri beni durdursun artık mafoldumben

maşşalllah ne az yemişsin:)) bari dolmayı 6 poçayı ikitane yeseydin

sadece bu yürüyüşlemi ayda 5 kilo verdin yoksa yanında rejimde mi yaptın

tutkucum iradene bravo diyor şapka çıkartıorum....süpersin canım gerçekten, 5 kilo haaa...
ya aslında sen yüzünü sildiğin fotolarını koysana her ay biz de gaza gelelim :)))

aslında senin bakış açında da haklılık payı var ama 5 kilo da çok be gülüm ne bileyim bişi de olmadı diyosun dur bakalım ben 3 ay dolduğu gibi sen gibi tam gaz bir iki hafta deneyeceğim birşey olup olmadığına bakayım ona göre devam edeyim nasıl olsa bu kadar sürede gitse de çabuk toparlayıp geri getiririz di mi am...

kusura bakma da cufi sana buradan kibarca ohayınız demek istiyorum, pişşşt titre ve kendine gel burada ne yapmaya çalışıyoruz biz,
şaka bir yana geçen hafta ben de senin gibi patlamalar yaşadım hatta culi ile tutku bana krizemi girdin yine kriz diyooolar...şöyle düşün: poğaçadan aldığın anlık haz sonraki kronik acılarının temeli oluyor ,ben kendmi hep bu düşünce ile motive etmeye çalışırım

maşşalllah ne az yemişsin:)) bari dolmayı 6 poçayı ikitane yeseydin

ağzımdan aldın nuray...

TUTKU

zaten aşırı derecede egzersiz yapmadan bahsetmiştim

zaten emzirenler diyet yapamayacağı için kiloları sadece sporla atabiliriz

şu indirme işiyle bi uğraşyım

NEK

sağol canım 3 mil olanını indirdim

ama diğerleri hata veriyo

20 dk lığıda indirebilseydim çok iyi olacaktı

malum fırsatım bazen olamayabiliyo

Benim ilk oğlumda da öyle olmuştu.Çok zorlamanıza rağmen kilo verememeniz doğal.Çünkü vücudumuz bebeğin aç kalmaması için besinleri ve enerjiyi depo yapıyor ve ilk 6 ay asla depodan yanmıyor.çÜNKÜ DEPONUN YAKILMAYA BAŞLanması demek bebeğin aç kalabilme ihtimalinin gözeden çıkarılması demek .O yüzden sporla da olsa ilk 6 ay kilo vermek çok zor.Verebilmek için diyeti deeklmek gerekiyor ama sütünüz azalır diyetle de.Bu yüzden ben ilk 6 ay kilolu olmayı normal karşılayıp çaba göstermiyorum.Çünkü biliyorum ki 7.aydan itibaren spor yapmaya başaldıgınızda aylık 4er 5er k,ilo halinde gidecek kilolar.

Bu arada spor 20dkkyı geçtiğinde vücut laktik asit üretmeye başlıypr ve bu da sütün tadını bzouyor.Bebek reddebiliyor.9ay bebek için yedik içtik hamiyeiz diye bi,r 6 ay daha kilolu olsak ne olacak.Yine keyiften değil bebek için besleniyoruz.
Ben fırsat bu fırsat ağzımın tadını bozmadan gebeymiş gibi ilk 6 ay kendime bakacağım.Bebeğim ek gıdalara geçince sporumu da diyetimi de yaparım.Manken değilim ya.Çok kasmayın psikolojinizi bozmayın .

sadece bu yürüyüşlemi ayda 5 kilo verdin yoksa yanında rejimde mi yaptın
yok canım emziriyorum spor yaptım sadece..

canım spordan bi zarar geldiğini görmedim ben daha kimseye..için rahat etmezse daha kısa süreli yaparsın sporu..bizle gelmedi ya bu kilolar elbet vericez..

cufiye kızmayın bugün bende yaptım kaçamak..arada olur öyle..zemuszemus

bugün derya baykalda zayıflama konusu vardı..küçük bebeği olanlar diyet yapamıyoruz nasıl zayıflayabiliriz diye sordular dr a..3 3 buçuk aydan sonra muhakkak spora başlayın dedi dr karnın falan toparlanması için geç kalınmadan başlanması gerek dedi..süte zararı olsa dr önermez sanırım.sporla sütün tadı nasıl değişir belki mantıklı bi açıklaması vardır ama ben çözemedim..benim oğlumun iştahı gayet güzel tam gaz emmeye devam ediyo..kendim tarttım evde net kilosu çıkmıyo ama 9 kiloyu geçti..sadece emiyo ayrıca mama falan vermiyorum.su bile vermiyorum nerdeyse

hepmavi katılıyorum sana..kiloluyum ama mutluyum napim..:))

çok sefgili arkadaşlarım lütfen kendimizi kandırmayalım, kendimizi kandıracaksak en azından topiği baştan çıkarmayalım, lütfen reca ediyorum efenim, zaten irade her an kaymaya meyilli, donutlar, cheesecakeler, börekler gözümün önünde uçuşuyor lütfen yapmayınız, etmeyiniz....

süpersin aslanım tutku...sen olmasan var ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…