2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

ben hiçç yapamadım doğru dürüst şu lesliyi ama kilo vermişim 63,5 kiloyum inanamadım tartıda görünce şimdi gidip gidip tartılıyorummmsempatiksalakcinni

100 grmı gördüm sonunda :roflol:
kafvaltıdan sonra aklıma geldi
74.3
kaplumbağ misali gidiyorum
ama ne enteransırdki

kalça 112 göbek 102 bel 99
kalçadan 1 cm gitmiş

yaaaaaaaaaaaa offffffffffffff
kızlar geçen tartıldım ne güzel 71,6 dı ama sütüm azalmıstı biraz yedim...............
gene oldum 72 .
ama ne yapayım kesince biraz boğazdan hemen sütümü etkiliyo....
gögüslerim yumus yumus daha bebeğim 3 aylık
vicdan azabı çektim ...süt olsun diye içmedigim kalmadı......
en son humana çayı içiyorum
ama sıkılastım hergürde lesliyi yapıyorum
beni gören kaç kilo verdin diyo oysaki doğru dürüst vermedim bile
ha bide baska arkadaslarda da tartılıyorum kıyafetle bide71,2 çıkıyo anlamadım gitti

ben hiçç yapamadım doğru dürüst şu lesliyi ama kilo vermişim 63,5 kiloyum inanamadım tartıda görünce şimdi gidip gidip tartılıyorummmsempatiksalakcinni

ofertacım sana kocaman kocaman aferimmmmmmmmmmmm
ve bol alkıssss
:lepi:,:lepi:,:lepi:,:lepi:,:lepi:,:lepi:,:lepi:,:lepi:,:lepi:,:lepi:,

ohhhhhhhhhhhhhhh
en sonunda
su callenes i yaptım
çok mutluyum
tabi hareketleri tam yapa bildim mi
bilmiyorum
ev isleri beni bekliyo ama....

ya bide öğretmen olan arkadaslar su izin isini ne yaptınız?????????????//
ben bugün 10 günlük rapor alabildim....
oda artık sigortaya bağlandık ya ondan 20 gün vermiyorlar...
çok kötü ya....izmire gitme hayallerim sndü gitti

benim iznim bugün bitti ama ben şimdilik 5 günlük rapor aldım sonra bir 20 gün daha almayı düşünüyorum,eğer dediğin gibi vermiyorlarsa 10+10 alırım... Off şu yılı kapatabilseydik iyi olacaktı ((

aynen öyle canım bu sosyal sigorta olayı kötü oldu..benim dr verdi 20 gün bas hekim olmaz dedi yeni kanuna göre....

bana dr'um 8+3 hafta rapor vermişti doğumda sonra ben 15 gün daha rapor aldım 1 aydır da ücretsiz izindeyim

bende şimdi 3 mil 10 pounds yaptım.çok etkili gerçektende.
bi de bugün şeytanın bacağını kırıp callanetics yada plates yaparsam değmeyin keyfimezemuszemus

ben kocamın pantolanlarını giymeye karar verdim..:)
bu göbegin inmesi baya zaman alcak

kaydirigubbakcemile2,ohhhhhhhh
simdi 3 mil 10 pounts yaptımdelikafadulden
bide üzerine 100 mekik

selam kıslar...
belki farketmişsinizdir uzun süredir yokum- farkedilmemiş sanırsam - herşey çok güzel yolunda giderken diyet plus leslie...kayınpederimi kaybettik ve ben tam anlamıyla her açıdan dağılmış durumdayım, evde deilim ve sürekli cenaze evine ne gelirse onları yiyorum, ve tahmin edin ne geliyor kilolarca su böreği, kuru pasta...artık börek görmek istemiyorum ve bırakın vermeyi kesinlikle aldım çıkamıyorum korkudan tartıya...resmen kilolu muamelesi görüyorum...son tartıldığımda 67,5 tum. bunalıma girmezsem iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…