2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

basınız sağolsun krizim
bu ara kiloyu düşünme canım takma kafana

kızlar cuma gunu 12 30 da forum istanbulda ebebegin önünde buluşuyoruz gelmek isteyen buyursun gelsin..ön tanışma olur.birdahakini de mayıs ayında bir cumartesi yaparız..bana gelmek isteyen tel nosunu versin..dedigim gibi bebek arabası veriliyor forumda araba taşımanıza gerek yok....

başınız sağolsun canım..verirsin elbet bi şekilde kiloları atlatın bu acı durumuda..:teselli:

Başınız sağolsun krizcim. Boşver bir de kiloları takma kafana Allah sabır versin ailenize...

krizialitçim dünya hali kime ne zaman ne olacağı bilinmiyor...rabbim taksiratını affetsin kayınpederinin....insanlar bu gibi durumlarda aslında herseyin ne kadar bos oldugunu anlıyor....hersey düzelir canım sen bebisinle esinle kendi sağlığına dikkat et....basınız sağolsun tekrardan

Gene gece ve ben 3mıl 10 pounds umu yaptım
ıyı geceler kızlar...
Tabı ılk kım son sayfayı aÇarsada ona
gÜnaydın

günaydın nek..ohaoldumsmile
ben dün yapamadım bugünde allaha emanetim yapamayabilirimeyvahedigeldismile

valla ben obezite sınırına çoktan dayandım off ya çıldırıcam emziriyorum diye yemeyide kesemiyorum
boğazımda durmuyo zaten istesem bile yapamıyorum eskiden ne kadar iradeliydim en azından ekmeği kessem onada razıyım ama olmuyo((

krizalit başın sağolsun canım şuanda kiloları değil kendini düşün bence onları zaten verirsin takma kafana
Kızlar kilomu illede vericem diyene ben çağanı yollıyım süper kilo verdiriyo ben 64 kilo oldum yani bir kiloda eksiye düştüm göbiş var ama olsun oda sporabaşlasam gider varmı çağanı almak isteyen hemide ücretsiz ama geri iadesi yokaklinialirimsmile 3 ayı bitmiş tosuncuk ücretsiz satılık kilo verdirme yüzde yüz garanti yanında uyksuzulukta hediyesisempatiksalakcinnilaelaelaelaelae hade bakemmm

CANIM TOPİGİ SEN AÇTIN AMA EN AZ SEN YAZIYOSUN....seni merak ediyordum valla
zaten su hiç bisi yapmadan kilolarım gidiyo diyenlere bayılıyorum...
ben bildim bileli rejim yaparım,spor yaparım anca idael kilomdu simdi hepten mahvolrdu...ama kendi kendine gideceğide yok
offff ki offff
anneolmak istiyorum...seni buralarda görmek istiyorummmm
kafiye tam oldu ama
kaydirigubbakcemile5

nerdesiniz hanımlarr....
bugün 1 saat tempolu yörüdüm
yarın yaaa nasip

Merhaba kislar,
Uzun zamandir giremiyordum.
Kayinvalimdemler geldi felan derken uzak kaldim.
Onlar gelince spor da askiya alindi maalesef
2 haftadir tartilmiyorum da, istemiyorum tartiya cikmayi hiic eyvahedigeldismile bilmiyorum kac kiloyum. Moralim bozuk!...
Ama bu hafta pazartesi tartilacagim bakalim kac oldum fisfisfis

Bu hafta pazartesiden beri her gun 3 mil yurudum
Haftasonu da devam ettirip bir de Leslie'nin bacak/karin hareketlerinden yapmayi planliyorum
Uff misafirim de gelecek umarim yapabilirim...

Gecmisi okudum da, topigin enerjisi de dusmus sanki laelaelaelaelae
Hade kislar canlanin gayretinizi yitirmeyin
Sizden bakip motive oluyorum ben yaa...

Bacak karın hareketlerini nereden indirdin canım?

Bacak karın hareketlerini nereden indirdin canım?

Ayni siteden indirdim canim.
Ilk sayfada Zarifenin verdigi linkler var ordan indirdim.
morning mile plus abs - 1 mil sabah yuruyusu arti karin hareketleri
1 mil evening walk plus legs - 1 mil aksam yuruyusu arti bacaklar
Bir de 13. sayfada "Nutrisystem: Woman's Walk" var.

Ben bugun 4 mil yurudum. sositososito
Simdi misafirlerim var, onlar gidince de plates yapceem.
Callenetics miyni ne onu denemistim bi kac gun once
Eksik yaptim cogu hareketi ama 3 gun her yerim agridi yaa, bi daha denemeye korkiim. eyvahedigeldismile

ben bir haftadır hiç bişey yapmadım
hadi hayırlısı yarın tartilem bakalım ne olmuşum

ben bir haftadır hiç bişey yapmadım
hadi hayırlısı yarın tartilem bakalım ne olmuşum

ayy çok ayıpp lmaz:
yani ben sen kaa şişman olcem 24 saatin 20 saatini koşar, 2 saatini de şınav neyim çekerim. :dilcikar:
kapılardan sığmeycen yakında alsanaalsanasmile

bu sced bizle daga mı geçii nedir anlamadım ki fisfisfis

oyyy esmer ne guldum gece vakti yazına çnce uyku sersemligi ne diyo bu kız ya dedim sonra dank etti almesin heeee...zemuszemus

74.2 akannehir
bu kaplumbağa hızında gidersem 2015 yılında istediğim kiloyı görürüm :gitme:

müjde müjde..geçen hafta hiç spor yapmadım sonuç nur topu gibi bir kilo..71 e çıkmışım..anam ben nerelere gidim..bu hafta aralıksız spor yapıcam kaçışı yoklmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…