selam kıslar...
belki farketmişsinizdir uzun süredir yokum- farkedilmemiş sanırsam- herşey çok güzel yolunda giderken diyet plus leslie...kayınpederimi kaybettik ve ben tam anlamıyla her açıdan dağılmış durumdayım, evde deilim ve sürekli cenaze evine ne gelirse onları yiyorum, ve tahmin edin ne geliyor kilolarca su böreği, kuru pasta...artık börek görmek istemiyorum ve bırakın vermeyi kesinlikle aldım çıkamıyorum korkudan tartıya...resmen kilolu muamelesi görüyorum...son tartıldığımda 67,5 tum. bunalıma girmezsem iyidir.
selam kıslar...
belki farketmişsinizdir uzun süredir yokum- farkedilmemiş sanırsam- herşey çok güzel yolunda giderken diyet plus leslie...kayınpederimi kaybettik ve ben tam anlamıyla her açıdan dağılmış durumdayım, evde deilim ve sürekli cenaze evine ne gelirse onları yiyorum, ve tahmin edin ne geliyor kilolarca su böreği, kuru pasta...artık börek görmek istemiyorum ve bırakın vermeyi kesinlikle aldım çıkamıyorum korkudan tartıya...resmen kilolu muamelesi görüyorum...son tartıldığımda 67,5 tum. bunalıma girmezsem iyidir.
valla ben obezite sınırına çoktan dayandım off ya çıldırıcam emziriyorum diye yemeyide kesemiyorum
boğazımda durmuyo zaten istesem bile yapamıyorum eskiden ne kadar iradeliydim en azından ekmeği kessem onada razıyım ama olmuyo((
Bu hafta pazartesiden beri her gun 3 mil yurudum
Haftasonu da devam ettirip bir de Leslie'nin bacak/karin hareketlerinden yapmayi planliyorum
Uff misafirim de gelecek umarim yapabilirim...
Gecmisi okudum da, topigin enerjisi de dusmus sanki laelaelaelaelae
Hade kislar canlanin gayretinizi yitirmeyin
Sizden bakip motive oluyorum ben yaa...
Bacak karın hareketlerini nereden indirdin canım?
ben bir haftadır hiç bişey yapmadım
hadi hayırlısı yarın tartilem bakalım ne olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?