yaa yeminlen kafayı yicem artık
her allahın günü katır gibi teiniyom yürüyom 100 gr için mi yaaa
offf offfff.......
sinir oluyorum..sinir...
dur bide mezuraylan ölçiyim biraz
Juli sporunu guzel yapiyorsun gordugum kadariyla. Niye gitmiyo senden ya?
Acaba kilo verecegine inanmiyo musun? Hersey beyinle alakali.
Ben cok guzel besleniyorum yani siki bi kahvalti, ara ogun ve aksam yemegi yiyorum. Kahvaltida recel helva yiyorum ama abartmadan:) Aksam acik cayin yaninda kuru kayisi incir hurmayi findik badem cevizle hupletiyorum.
Ama cikolata biskuvi, pasta borek az yiyorum, canim isteyince bi parca nefsimi bastiriyorum:) Yemekleri yagli yapmiyorum, zeytinyagi kullaniyorum.
Sutum de yetiyor cok sukur bi sikinti yasamadim henuz.
Sen neler yiyorsun merak ettim?
valla myhosçum bence sen istisnasın bende aksatmadan sporumu yaptım bendede incelme gözle görülür sekilde ama kilo öyle çok gitmiyo senin bünyen demek ki
yakıyo valla kıskanmadım dersem yalan olur
bende jujuliet gibi at gibi tepiniyom ama gene aynı gene aynı.....
ama bana kocaman birmasallah...nazar deymesin
nek ve myhosh sizi ocak annelerinde sadece bu konuya girdiğiniz için kınıyorumlmaz:
hadi 2010 ocak anneleri topiğine de gelin de iki laf edek:hulya:
tutku o kramler için biraz daha bekle bence
zarralı olabilir
bilemedim julim ya kullanmasammı..ama kemer kullanıcam eriticem o karayağları..taktım kafaya.
bugün 5 mil yaptım..bi saatte utkuyla dolaştık babaslingte..oda kalori yaktırmıştır bana.ama incelmenin en önemli yolu plates bugün bunu anladım..ah bi başlayabilsem platese.
bilemedim julim ya kullanmasammı..ama kemer kullanıcam eriticem o karayağları..taktım kafaya.
bugün 5 mil yaptım..bi saatte utkuyla dolaştık babaslingte..oda kalori yaktırmıştır bana.ama incelmenin en önemli yolu plates bugün bunu anladım..ah bi başlayabilsem platese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?