2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

aminnnnn

tebrikler canım süper giidyosun devam..kaydirigubbakcemile5

4 mil yurudum, pilatesimi yaptim bugun de...
Tutku, bu pilates cok iyiymis gercekten,
Ben daha once yapmamistim yeni denedim bayildim

Gerci Ebrunun ilk videolarini yapiyorum henuz
Zaten pilates lastigi topu felan da yok.
Bi de su Ebru daha az cene daha cok is yapsa:))

maşallah şekerim sabahın köründe ne enerji bu böle

beni izleyin anacım sizde akşam 7-8 den sonra yemeği kesin farkı görceksiniz ilk bi kaç akşam zor geçiyo sonra alışılıyo

7 den sonra hiçbirşey mi yenmeyecek? meyve falan ben de yediden sonra yemiyorum ama beynim dönüyor ve tabak tabak çilek erik portakal falan yiyorum..???

canım ben buralara gelmiyorum artık çünkü kimse yok beni motive etmiyor...ne güzel hevesle başlamıştık ama herkeşler dağıldı sonra lmaz:
ben iki haftadır yediklerime dikkat ediyorum, hergün parkta yürüyorum toplam 3km
sabah ebruli pilatese yetişebilirsem yapıyorum üzerine cindy crawfordun doğum sonrası egzersizlerinden 41 dk lık olanı yapıyorum
pilatese yetişememişsem googledan buldupum pilatesi yapıyorum
http://video.google.com/videoplay?docid=654094089166528827# size de yazıyorum, bunun abs ve buns and thigh olanları da var onlar da iyi
leslie uzun zamadır yapmıyorum ama yeneiden başlayacağım
bakalım neler olacak?
yaz geldi ve ben bugün bunalma girdim, giyecek birşey yok giydiklerimden de yağlar fışkırıyor bir an önce erimeliyimmmmm!!!!!

2 kg gitti biliyorum devede kulak ama olsun
üç günde iki kilo baya iyi be çilek, büyük bi kulak yani hiç küçümseme, böyle böyle gidecek, keşke 10 ar 10 ar gitse ama olmuyo ki öyle :)

gerçekten ya ne çok konuşuyor di mi soğuyorum bir diğer harekete kadar!!! akannehir

ben bugün gene dayanamayıp tartıldım ve 71 kiloyum
inanamıyorum acaba tartım mı bozuldusempatiksalakcinni,:roflol:

maşallah nek
bende bu hafta tartılmadım evde değülüm
yarın ölçeyim bari
varmı incelme

maşallah nek
bende bu hafta tartılmadım evde değülüm
yarın ölçeyim bari
varmı incelme

,:dance:julicim asıl sana masallah valla 2 kiloyu kaplumba dedin dedin erittin bende aynı senden valla ama bakalım ne olacak....yaz geliyo kriz e katılıyorum yazlıklardan hersey fıskırıyo hadi
kızlar daha çok asılalım bakalım neler olacakvereliniortak,kaydirigubbakcemile

e ben geçen haftaya göre 100 gr fazlayım onca diyet spor bana kilo mu aldırdı birden? e ben veriyodum ya hani yAAA,kaplumbağa gibin bile olsa, culiiiiiiiiiii uğursuzluğunu bulaştırdın bana....

pişşşştt juliii
nasıl becerdin
bi anda o kadar kilo vermeyi
işin sırrını bi deyiver bakem

sced şimdi annemdeyim yaa ev tekirdağın en tepesinde melisayı arabasına atıyom 2 saat tekirdağ turu yapıyoz
hele bayır cıkarken kan ter içinde kalıyom
birde akşamları ekmek yemiyom
birde lesliyi bıraktım kaydirigubbakcemile3

ben de leslie yi bıraktım
ama ebrucuğuma tekrar başlasam iyi olacak
hiç canım istemiyor hiççç
akşam üzerleri ece'yi alıp dışarda yürüsem bende iyi olacak sanırım

ben tam 55 kiloyum 70 kilodan düştüm 5 kilom var fazlalık onuda bi versem rahatlicam spor yapmadım hiç maşallah bana

tutku şu videolardan ekle çok işe yarıyo karın bölgesine özellikle..

ekmegi kesin...bakın ericeksiniz..

ya ben de lesliyi yapmaya basladigimdan itibaren kilo aliyorum, mutlaka ise yariyordur ama etkili bise ydegil galiba si lesli kan ter icinde kalmamla kaliyorum disari cikip yusufla bir tur atsam daha etkili olur. lesliyi yapiyorum diye disari cikip gezmiyorum kilo aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…