sositososito,kızlar bende dün gece gece yürüyüsü yaptım leslecimle bugün forumdaydım paso yürüdüm ama gene en az 3 mil yapmalıyım....çok enterasan bisi oldu o kadar döner yememe rağmen bide dondurma eve geldiğimde hemen trtının tepesine çıktım ve ne göreyim 71,5 innamadım gözlerime:lepi:....bu ara daha sık yiyip acıkmamaya çalısıyorum baktım san ki böyle daha çabuk kilo veriliyo...yada yaz geliyo kilolar sıcaktan yavas yavas eriyo...
mafoldumben,:Saruboceq:,allahım ne olur bütün bu yeni doğum yapmıs arkadaslarımın ve benim kilolarımızı
bebislerimize bol kilo ve sağlık verip bizi eske kilomuza döndür.....:Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
4 mil yurudum, pilatesimi yaptim bugun de...
Tutku, bu pilates cok iyiymis gercekten,
Ben daha once yapmamistim yeni denedim bayildim
Gerci Ebrunun ilk videolarini yapiyorum henuz
Zaten pilates lastigi topu felan da yok.
Bi de su Ebru daha az cene daha cok is yapsa:))
kızlar yeni kilo verme sporu buldum hiphop dansıyla..tanıtım videosunu yaptım 5 dk da bile anam ağladı..tam videoları indiremedim daha indirim sonuçları yazarım.sizlede videoları paylaşim istedim..sizde bi yapmaya çalışın bakalım sonuç ne olacak yorulacakmısınız
http://video.google.com/videoplay?docid=-6575852072509192009#
beni izleyin anacım sizde akşam 7-8 den sonra yemeği kesin farkı görceksiniz ilk bi kaç akşam zor geçiyo sonra alışılıyo
maşallah şekerim sabahın köründe ne enerji bu böle
beni izleyin anacım sizde akşam 7-8 den sonra yemeği kesin farkı görceksiniz ilk bi kaç akşam zor geçiyo sonra alışılıyo
haydi kızlar canlanın bakalım..bu yaz plajlar fıstık görsün..uyanın kış uykusundan..
ben biraz öbce 2 mil ve plates yaptım..2 3 mil daha yapıcam yine..
julii tebrikler canım..sakın tekirdağda ipin ucunu kaçırıp çok yeme..bende haftaya kastamonuya gidicem oralarda kendimi nasıl tutucam bilmiyorum valla..:uhm:ama eltimle gidicez sabah akşam yürümeyi planlıyoruz mis gibi havada..kiloveririm inşallah
myhosh bırakma canım kendini başla tekrar spora..platesle sıkılaşabilirsin..tecrübeyle sabitsengözlerimebaksanab
krizalit ben bırakmadım sporu burdayım asıl sen nerdesin bakimm..lmaz: lmaz:hergün yoklama çekicem burda :umursamaz:
üç günde iki kilo baya iyi be çilek, büyük bi kulak yani hiç küçümseme, böyle böyle gidecek, keşke 10 ar 10 ar gitse ama olmuyo ki öyle :)2 kg gitti biliyorum devede kulak ama olsun
4 mil yurudum, pilatesimi yaptim bugun de...
Tutku, bu pilates cok iyiymis gercekten,
Ben daha once yapmamistim yeni denedim bayildim
Gerci Ebrunun ilk videolarini yapiyorum henuz
Zaten pilates lastigi topu felan da yok.
Bi de su Ebru daha az cene daha cok is yapsa:))
maşallah nek
bende bu hafta tartılmadım evde değülüm
yarın ölçeyim bari
varmı incelme
sced şimdi annemdeyim yaa ev tekirdağın en tepesinde melisayı arabasına atıyom 2 saat tekirdağ turu yapıyoz
hele bayır cıkarken kan ter içinde kalıyom
birde akşamları ekmek yemiyom
birde lesliyi bıraktım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?