2010 Ocak anneleri hastane antamza neler koyalm???

ozman alt üst takımı atlet kilot ayrı olarak koyuyum eldiveni bezi..şapkası..

ben prima aldım kızlarımda hep prima kullandım çok memnun kaldım...

zaten ben 4 takım falan aldım yanıma zıbın.. onları ayrı kordum..
bir valize..bebei ilk giydirceklerimizi ayrı..
sonrakileri ayrı..
kendi eşyalarımı ayrı...
hepsini ayırdım..
ben tek orta büyüklükte valiz koycam daha düzenli olur...yeter zaten abartılı almam..zaten..
zaten hastene çarşının ortasında. hihoyyyt

scede o poset değil
funnu de aldığım battaniyeleri öyle cıt cıtı olan güzel bir seye koymuslar
bende onun içine koydum hemen verilcekleri

ben 2009 ocak annesiyim. yazıldımı bilmiyorum ama kendiniz için özellikle (sezeryan olacaklara) göbeğinizin üstüne kadar çıkacak baya büyük boy bir külot koyun. sırtınıza da genişce bi şal alın. ameliyattan sonra çok üşünüyor.

bende prima yeni doğan aldım
araştırmalarıma ve bana gelen numune huggieslede karşılaştırdım sanırım en iyisi bu iki marka
huggies mesela daha kalın ve bel lastiği var
prima daha ince ve baya kokulu
zaten ikisinin fiyatıda aynı
daha eşyaları yıkamadım malesef bayramdan sonraya kesin hazrılamış olurum bi aksilik çıkmazsa veya daha önce
sağlıcakla inşallah kızlar

ben de hazırlayacağım ama bir kaç eksiğim var
pijamamı falan alırsam hazırlamaya başlarım
32. haftadayım

bende prima yenidoğan aldım 98 lisi 20 TL
ay sonuna doğru bende hazırlıcam çantamı valla toparlamaya çalışıyorum eksiklerimizi
zaman su gbi akıp giidiyo valla

evet ya şaka gibi geliyordu ama az kaldı artık hazırlamak lazım. kızlar siz tulum koycak mısınz? yoksa sadece hastane çıkışlarındaki alt üst takımları mı koyacaksınız?

ya kızlar benim hasatane çıkışlarımın altının lastiği biraz sıkı gibi geldi ban. başka zıbın takımlarım var aslında aam ben battaniyesi ile faaln takım olsun istiyorum.içim rahat etmedi bi tane hastanne çıkışı daha alıcam galiba.şöle iyi bişi. ne dersiniz

Selam kızlar,
Ben hastaneye götürdüğüm çoğu şeyi kullanmadım .. ben sezeryan oldum tcrübelerime dayanark aklımda kalan olmazsa olmazlar şöyle :

Gecelik göğüsleri kolay açılanlardan , aynı zamanda sürekli gelip kanlı bezi falan değiştiriyolar rahat bişey olsun.. ben gecelik kan olmasın diye belime kadar sıyırıp yatmıştım üzerimde de çarşaf..

Pipet ; sürekli su içmen gerekiyor dikişlerle doğrulup yatmak zor oluyo pipetle yattığın yerden içebiliyosun

Serumu kullanmadığını elinize takdırın zaten tek elle tuvalete girmek ve el yıkamak zor bir de kullandığınız elinizde olursa iyice zor olur

terliğiniz kolay giyilebilinir rahat bi şey olsun

evet bende seydaya katılıyorumm

1-terlık rahat bısey olmalı kolayca ayaga gırıp cıkıcak yoksa şişiyor bıde onla ugrasmayın
2-kesınlıkle gecelık istemiyorum dıyen ben gecelık olmazsa olmaz oldugunu anladım (gecelıgı yatarken yukarı cekın altınızda kalmasın uzerınıze bısey orterler nasıl olsa)
3-mather&baby de kullan at kilotlar var alabılıyorsanız onlardan alın cıkarırken yırtar cöpe atarsınız
4-bebek bezı ve islak mendıl bize yetmedı habıre altına yaptı oglum su ara migrosta indirim var uni baby yenı dogan alın derım 3 küsür hatta kaç tane olursa alın cokca alacaksınız zaten (baskası gdınce almaya unı babyının dıger butun cesıtlerını getırır) sız bolca stoklayın
5-bebek bezı 2 numara buyuk gelıyor bulabılırsenız 1 alın
6-hastane cıkısı götürmedım kendım yaptım 4 atlet cıtcıtlı 4 tulum 3 corap 2 penye pattanıye 1 tanede kundak götürdüm ayrıca hastaneden cıkarken bebege gıydırmek için yun tulum kışa geldıgınız için sizde alın yanınıza
7-kendınıze gıderken cok rahat bıseylr gıyının ayagınıza da aynı sekılde cıkarkende aynısını gıyer cıkarsınız ben oyle yaptım cok ıyı oldu
8-bebek için ayrı yapın kendınız için ayrı kımse size ne cok valız demez korkmayın ayrı olursa derlı toplu oluyor
9-doguma gıderken bebege gıydıreceklerınızı ayrı hazırlayın onu yanınızda gotureceksınız hemen hazır olsun içini bez koymayı unutmayın

daha da aklıma gelırse yazarım

kızlar kendimce bi liste yapıyorum eksik varsa ekleyin lütfen

bebek için.

1- hastane çıkışı
2-yedek hastane çıkışı ve zıbın takımı
3- yedek battaniye-çorap
4- bebek bezi
5-emzik ve biberon ( sizce biberona gerek var mı)
6-ıslak mendil
7- port bebe-ana kucağı

bu bebiş kıyafetlerini bebek çantasına mı koysak valizimize ayrı bir poşetin içine falanmı

anne için

1- gecelik 2 adet
2- pijama 2 adet
3- sabahlık
4- terlik
5- çorap
6- yedek iç çamaşırları
7- emzirme sütyeni
8- ıslak mendil
9- kalın ped
10- hasta bezi
11-tarak- makyaj malzemesi
diş fırçası-macunu
12-fotoğraf makinesi- kamera
13- kirlikeri koymak için yedek poşet ya da kirli torbası
14- hastane çıkışında giyilecekler.

hastane de ikram için çikolata

ben her ihtimale karşı silikon göğüs ucundan da alıcam yanıma.

başka ne var eksikkkkk

arkadaşlar ben 2009 mart annesiyim işime yarayan şeyleri size yazayım dedim. humana still tee alın çantanıza koyun dogumdan hemen sonra için sütünüz daha çabuk gelir uzun plastik bükülen pipetlerden alın daha dogumdan yeni çıkınca dogrulmakta zorlanıyorsunuz yatark su içmek kolay oluyor bol su içiceksinizki kolay iyileşin sütünüz bol olsun ayrıca ben hiç gecelik giymeyi sevmem ama sadece gecelik giydim dogumdan sonra daha pratik ve kolay oluyo ve kısa kollu olsun çünkü serum falan takılıo ya daha ii oluyo birde hastanede giyeceginiz terlik kolay pratikçe yıkanabilen terlik olsun mesela naylon. ilk ayaga kalktıgınızda kan akabiliyo bacaklardan süzülür terlikleri kirletio. umarım işinize yarar. ayrıca atıştırmalık tuzlu kraker falan alın insanın canı ilkte bişi istemio hemen pratik ii oluyo. allah kurtarsın arkadaşlar hayırlı saglıklı dogumlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…