2010 Ocak anneleri hastane antamza neler koyalm???

ista gittim p.cardın canta 1 lohuısa setı 1gecelık 1 pıjama 1 normal esofman 2 emzırme atletı 1 emzırme sütyenı aldım.eksıgm kalmadı.cantamı bayram sonu hazırlayayım dıyorum bebeişimn kıyafetlerını yıkmaka için dalın aldım dun.bir terlıgım eksık.birde hasta bezı.ya hala tayın cıkmadı nerde doğuracagımda netlık kazanmadı cok kafama takıyorum napcam bennnn

şekerim sen nerelerdesin ya geçen gün aklımdan geçiyodu geçmişi okurken uzun zamandır rastlamadım sana
iyisindir umarım herşey yolundadır inşallah
doğum işini takma kafana vakti saati gelince bi şekilde çıkarıcaz bu veletleri:))
e tabi insan belirsiz olsun istemiyo umarım kısa zamanda kesinleşir nerede olacağın

slm cnm ne zamandır bilğisayar bozuktu.gecen 4gunluğune ista geldım son eksıklerımıde aldım.domuz gribi korkusu bir yandan tayın nere olcak stresı öbur yandan doğum korkusu baska yandan cok streslıyım yaaa doluda kılo aldım yerımden kalkamıyorum ayaklarım heryerım davul gibi şiştii

KENDıM ıÇıN :
gecelik
pijama takımı
2 çift çorap
2 atlet
2 emzirme sütyeni
2 külot
yelek
terlik
göğüs pedi
hasta bezi
tarak taç toka
el kremi
BEBEK ıÇıN
2 tane tam takım zıbın takımı
yedek mendil
peçete
yeni doğan bebek bezi
pelüş battaniye
emzik
port bebe
port bebe içi
ŞıMDıLıK BU KADAR

tek kullanımlık lohusa külotları ve emzirme atletleri çok kullanışlı oluyor ben emzirme atleti iki tane almıştım keşke daha fazla alsaymışım diyorum

emzirme sütyeni 2 tane
emzirme atleti 2 tane aldım ben..
tek kullanımlık çamaşırlardan da 10 tane aldım...
hasta bezi mi almak lazım kendimiz için?

emzirme sütyeni 2 tane
emzirme atleti 2 tane aldım ben..
tek kullanımlık çamaşırlardan da 10 tane aldım...
hasta bezi mi almak lazım kendimiz için?
yalel nereden aldın emzirme atletini??netten almak istemedim bedeni falan anlamadım,eminönünde kaç yere sordum oraya buraya yolladılar..yokk..alışveriş merkezi,boyner şu bu var mı kolay biyerlerde??
hasta bezini hastaneden veriyorlarmış,özel hastaneler karşılıyor canım öyle ihtiyaçları,ama için rahat etmezse sor gittiğinde..

kızalr ebebekten ben de emzirme badisi aldim.belinizi korumak icin badi alabilirsiniz.tek kullanimlık 5li kulotlar var-yine ebebekten aldim- cok işe yaradi.
gogus kremini de ihmal etmeyin.yıkanması gerekmeyenlerden olsun-lansinoh benimki
ıslak mendil
ayrica allıkta alin renginiz dogumdan sonra epey solgun olabiliyor.ilk fotolariniz guzel olsun

ayy ben hiç atlet giyememki alsammı acaba birtane sütyen almıştım okadar..
krem almış eşim bi damlacık lansinoh bikerede biter o yaw:)

tesadüf bu sayfaya geldim ama bi öneride bulunmak isterim
3 ay önce doğum yaptım
kesinlikle emzirme atleti alın derim inanılmaz kullanışlı oluyor ben emzirme atleti ve sütyeni almıştım sütyeni hiç kullanmıyorum ,kış mevsimindeyiz malum emzirme atleti çok kullanışlı oluyor
ben sürekli onu kullanıyorum şuan
hepinize sağlıklı doğumlar dilerim

ben de önce emzirme atleti alacaktım ama sonra vazgeçtim emzirme atleti aldım....bakalım kullanışlı olacağını sanıyorum...

e-bebekten aldım womarch, fiyatı da uygundu.. internetten değil, gidip baktım ve hatta üstüme şöyle bi tuttum da aldım. ben de kestirememiştim bedeni kaç alacağımı yani :)

öğretmenimmm
nasılsın şekerim? ya buluşalım görüşelim dedik ama olmadı canım ya..
allah bağışlasın, Demir bey çıkmış gelmiş... sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah arkadaşım, analı-babalı, şansı-bahtı güzel olsun hep...

bizim begüm hanım da nerdeyse çok erkenden gelmeye karar vermişti ama, son anda ikna ettik, içerisinin daha rahat olduğunu anlattık kendisine.. halen karnımda spor yapmaya devam ediyor böylece :)

Demir'in fotoğrafı var mı annesi? görebilecek miyiz?

ayy ben hiç atlet giyememki alsammı acaba birtane sütyen almıştım okadar..
krem almış eşim bi damlacık lansinoh bikerede biter o yaw:)

valla ben de hiç atlet giymem ecrin, ama aldım 2 tane atlet.. giyicem. üşümemek lazım, farketmeden üşüyebiliyoruz zaman zaman.. bebelere de soğuk algınlığı geçirmemek lazım.
o lansinoh krem, mercimek kadar kullanılıyor canım. o yüzden küçük boy tüp almak yeterliymiş, hastahanedeki hemşireler bana öyle dediler.

ah be güzelcim, her şey böyle... parça pinçik toparlandık biz de... alelacele oldu bizim işler hatta, her gidilen mağazaya en az 3-4 kere gidildi diyebilirim :) elde liste olduğu hale... :)

bir de aklınızda bulunsun...

ERıS El ve Cild Dezenfektanı Solisyon 250ml

şu dezenfektanı öneririm.
bu turuncu olanı el-yüz için falan. sıkıyorsun, 5 saat koruyor.
kırmızı olanını da alacağım ben, hastahanede odaya-elle dokunulan yerlere sıkıp dezenfekte etmek için.

Son düzenleyen: Moderatör:
ecrin:)))

Ben sonr abi kac kez daha hastanelik oldugum icin cantam halada hazir duruyor ama ne heycandi bu gün kim doguma gitti diye kk ya girip bakiyordum.Sipalarin simdi dis cikardi siraladi haberleri geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…