Erkekler önemsemiyor böyle seyleri ben aldigimiz bebek zibinlarini cikarp cikarip bakiyorum, ama esim hic heyecanli görünmüyor. ee hersey bizim vücudumuzda oluyor, :CüvCüv:
Her isme bir kulp takiyorlar ondan sonra Türkiye de her 35 kisiden biri Mehmet oluyor .Benimde bi oglumun adi Mehmet Ne yapalim iki dede de Mehmet ti :)
demir kaya gibi ismler koymayın diyolar ....ama ne kadr dogru bileemem artık.
benim oglumun ismide alperen olcak....
Her isme bir kulp takiyorlar ondan sonra Türkiye de her 35 kisiden biri Mehmet oluyor .Benimde bi oglumun adi Mehmet Ne yapalim iki dede de Mehmet ti :)
benimkide bebek giymeden bakmaktan eskittin diye kızıyor.kızının kıyafetlerini yıpratmışkım hep.yıkadım diyede kızdı ya renkleri boozulursa ya çekerse diye:)))
benimki çok fena inş.düzelir bebek olunca yoksa kızı bırakır kaçarım evden artık ona çok müdahale ediyor...
çok komikmişbiz de dün gece azıcık atıştık eşimle.. ben de gittim Begüm'ün minik alt açma setinin minik yastığını aldım. Yatağa götürdüm, o yastıkla yattım gece..
Sabah suratı iyice asılmıştı kocişin.. kıskandı :roflol:
Bende 7 buçuk aylık hamileyim arkadaşlar uzun zamandır isim düşünüyoruz ama sürekli isimleri değiştiriyoruz... erkek bebek bekliyoruz Allah izin verirse..
Bebişimizin ismi anlamlı ve kuranda geçsin istiyoruz ama kararsızım hala..
Şu isimler nasıl sizce; Berat, Emir, Mert
veya tavsiye edebileceğiniz isimler varsa bekliyorum sizlerden....
eşim nihayet karar verebildi
irem semra
bi kızı daha olursa onu kesinlikle berfin koyacakmış
acaba berfin semra mı olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?