2010 ocak anneleri isim paylaşıyor...

Erkekler önemsemiyor böyle seyleri ben aldigimiz bebek zibinlarini cikarp cikarip bakiyorum, ama esim hic heyecanli görünmüyor. ee hersey bizim vücudumuzda oluyor, :CüvCüv:

benimkide bebek giymeden bakmaktan eskittin diye kızıyor.kızının kıyafetlerini yıpratmışkım hep.yıkadım diyede kızdı ya renkleri boozulursa ya çekerse diye:)))
benimki çok fena inş.düzelir bebek olunca yoksa kızı bırakır kaçarım evden artık ona çok müdahale ediyor...

demir kaya gibi ismler koymayın diyolar ....ama ne kadr dogru bileemem artık.

benim oglumun ismide alperen olcak....

Her isme bir kulp takiyorlar ondan sonra Türkiye de her 35 kisiden biri Mehmet oluyor .Benimde bi oglumun adi Mehmet Ne yapalim iki dede de Mehmet ti :)

Her isme bir kulp takiyorlar ondan sonra Türkiye de her 35 kisiden biri Mehmet oluyor .Benimde bi oglumun adi Mehmet Ne yapalim iki dede de Mehmet ti :)

Benim de esimin adi mehmet o yüzden bebegin adina da mehmet yusuf koymak istedim, Mehmet diyince asker gibi ikisi de baksin diye zemuszemus ama uzmanlar anne baba isimlerinin kullanilmasinin iyi olmadigini söylüyorlarmis, mesela yarin öbürgün esinle tartistiginda cocuk etkilenirmis.

demir kaya gibi ismler koymayın diyolar ....ama ne kadr dogru bileemem artık.

benim oglumun ismide alperen olcak....

Allah Allah neden acaba keşke sebebinide yazsaydında bilseydik
biz 2 esra oğullarımıza demir adını koyucaz
çokta memnunuz valla bence oğlumda adından memnundur:))

benimde babamın adı mehmet babamıda 2 sene evvel kaybettim oğluma mehmet demir adını koyucaz demiri kullanıcaz
bence mehmet gerçekten güzel bir isim
isimleriyle yaşasınlar hayırlı evlat olsunlar inşallah

biz de dün gece azıcık atıştık eşimle.. ben de gittim Begüm'ün minik alt açma setinin minik yastığını aldım. Yatağa götürdüm, o yastıkla yattım gece..

Sabah suratı iyice asılmıştı kocişin.. kıskandı :roflol:

çok komikmiş

muhammet nur dogan hoca belki bilirsiniz.

o öyle diyordu gecen kaya taş demir falan koymayın die..

sert olur çocuk dedi..

ne kadr dgru bilmiyorum.. yoksa bi fikrim yok...ismiyle yasasın mutlu olsun cici bebişler..

bende alperen koycam..umarım uslu bir bebek olur..hayırlısıysıla..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar kısmetse bızde oglumuza ömer ismını koyacagız.saglıkla gelsınler ınsallah...

kızımızın adını zeynep koyucaz..oğluşumuz olsaydı kaan kerem düşünüyordum:)eşimin adı da kerem bu arada

ya bu çevredeki insanlaar gıcık oluorum. benim oğlumn isminin d ebazı politik isimleri çağrıştırdığını ve hem erkek hem d kız da kullanılan unisex bi isim olduğunu düşünüyolar. ve bunu d asölüyolar ben de sinir olutorum. bazen acaba mı diyorum. ama koymazsam d asonra üzülürsem diyorum. ve yerine düşündüğüm bi isim yok. sizce. deniz kemal iyi değilmi

Bende 7 buçuk aylık hamileyim arkadaşlar uzun zamandır isim düşünüyoruz ama sürekli isimleri değiştiriyoruz... erkek bebek bekliyoruz Allah izin verirse..
Bebişimizin ismi anlamlı ve kuranda geçsin istiyoruz ama kararsızım hala..
Şu isimler nasıl sizce; Berat, Emir, Mert
veya tavsiye edebileceğiniz isimler varsa bekliyorum sizlerden....

Son düzenleme:

canom bak bunları tavsıye ederım
ömer
hamza
yusuf
kadir
miraç
enes
hayırlı dogumlar

Ben ogluma Yusuf ismini koyucam ins. Kendi oglum icin baska isim düsünmedim ama Emin ismi de güzel bir isim gibi, malum isimler karakterleri de etkiler o yüzden doga isimleri bana pek sempatik gelmiyor, Benim adim da deniz o yüzden maillerimde hep bana Bay Deniz diyorlar, Fransizlar erkek ismi olarak kullaniyorlar Denise olarak yazilirsa bayan ismi oluyor. ve anlami Yunan Sarap Tanrisi Dionysos ithaf edilmis ya da adanmis Adak anlaminda. Türkce anlamini hepimiz biliyoruz zaten.

insanin icine sinen bir isim bulmasi gercekten zor,

Kolay gelsin

Son düzenleme:
eşim nihayet karar verebildi
irem semra
bi kızı daha olursa onu kesinlikle berfin koyacakmış
acaba berfin semra mı olsa

eşim nihayet karar verebildi
irem semra
bi kızı daha olursa onu kesinlikle berfin koyacakmış
acaba berfin semra mı olsa

benim kardeşimin adı semra. ama kardeşim sarışıngel görki anlamı esmer demek. yan,i çok alakasız bier isim oldu. berfin de biraz etnik bi isim galiba. ama kulağa hoş geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…