selam kızlar bende kararsızlar grubundanım hoş şimdiye kadar kararlı olanı pek görmedim ama
şimdiye kadar MELİKE diye düşünüyoduk bugünlerde aklıma NAZLI takılıyo sizce hangisi daha güzel
caneylom bence ikisi de güzel ( ben de senin gibi kararsız biriyim hem de çoookk malesef) ama nazlı daha bi hoş gibi. benim kızıma düşündüğüm isimlerse; DEFNE , BEREN , ECE. ama defne üzerinde yoğunlaştık nasıl sence?
selam kızlar bende kararsızlar grubundanım hoş şimdiye kadar kararlı olanı pek görmedim ama
şimdiye kadar MELİKE diye düşünüyoduk bugünlerde aklıma NAZLI takılıyo sizce hangisi daha güzel
caneylom bence ikisi de güzel ( ben de senin gibi kararsız biriyim hem de çoookk malesef) ama nazlı daha bi hoş gibi. benim kızıma düşündüğüm isimlerse; DEFNE , BEREN , ECE. ama defne üzerinde yoğunlaştık nasıl sence?
Nazlı daha güzel caneylom:lepi:
Zaten kızın da sana çok naz yapmadı mı
Az mı yollarını bekledik onların
nazlı güzel.nazlı melek nazlı melike de koyabilirisiniz..
Melike bir kıza son derece güzel yakışan bir isim bence! :asigim:
kızlar bizde sonunda karar verdik oğlumuzun ismi DEMİR olacak kısmetse.
oleeyy adaşımdan oğluşuma adaş geldi
kızz kocişinin adı ne bakem belki onuda tutturmuşuzdur:))
Adıyla sanıyla sağlıkla büyüsün demir gibi kuvvetli sağlam olsun inşallah dimdik güçlü bi çocuk olsun inşallah
bide kocaların isimlerini tutturursak tam olacak ya:roflol::roflol::roflol:
valla güldürdün beni alemsin
kocamın adı özgür
benimkide aynı de düşüp bayılayım :roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar bizde sonunda karar verdik oğlumuzun ismi DEMİR olacak kısmetse.
Ben ogluma Yusuf ismini koyucam ins. Hz. Yusuf gibi güzel ve ahlakli olsun, Bir de dua edin saglikli olsun
ne güzel oğlum olsaydı kesinlikle yusuf koyacaktım
benimki kız..babası bi isim bulmuş ama ne zaman sorsam aklına gelmiyor
:roflol:
b12 eksikliği var da her şeyi unutuyor
dün bebeğin kıyafetlerini ütülüyorum bunu nerden aldın diyorakannehir
beraber aldık unutmuş zavallı
Erkekler önemsemiyor böyle seyleri ben aldigimiz bebek zibinlarini cikarp cikarip bakiyorum, ama esim hic heyecanli görünmüyor. ee hersey bizim vücudumuzda oluyor, :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?