Kızlar "Görkem" nasıl sizce?
biz de hala isim konusunda kararsızız...iki isim koyacağız bir tanesi leyla olacak diğerini ben seçeceğim ama hala içime tam olarak sinen bi isim bulamadım. şimdilik aklımda olanlar : beray ( babamız pek beğenmedi erkek ismi gibi dedi); diğerleri de ece ve beril
bildiğiniz geniş kapsamlı ve anlamları doğru veren bi isim sözlüğü var mı?
demir demirci çok uyumlu hem de oğluşun için ilerde kolay olur yazması... ismiyle yaşasın
sevcanım bence görkem
semih ten daha güzel
kocan vazgeçtimi yoksa semih ten
Evet Semih'ten vazgeçicez bu gidişle
Çevremizde kime söylediysek beğenmedi
Bizimkide soyadıyla uyumlu olucak eğer Görkem koyarsak
Görkem Göksel
Biz de henüz karar veremiyoruz. Yiğit Cihan mı yoksa Uras Cihan mı karar veremedim. Sizce???
biz de hala isim konusunda kararsızız...iki isim koyacağız bir tanesi leyla olacak diğerini ben seçeceğim ama hala içime tam olarak sinen bi isim bulamadım. şimdilik aklımda olanlar : beray ( babamız pek beğenmedi erkek ismi gibi dedi); diğerleri de ece ve beril
bildiğiniz geniş kapsamlı ve anlamları doğru veren bi isim sözlüğü var mı?
Kızlar "Görkem" nasıl sizce?
Bizimde kızımız olacak ADA koyucaz adını. opuyorumnanaktan
Adıyla yaşasın bebeklerimiz
bencede isim konusunda kimseye bakmayın...eşiniz ve siz karar verin ilerde içinizde kalmaısn keşke demeyin...benim kızımın adı da Elvin Naz..
kızlaaarrrr
21 hafta bitiyor... Ben daha kızıma isim bulamadım ..
Hala kendisinden, '''bebek''' diye bahsediyoruz.. ''bebek nasıl?'' diye soruyorlar insanlar..
Bi isim bbulsak da.... Adıyla seslensem artık kuzuma ben de..
Yok mu bi yardımcı olacak bana da....
biz de henüz karar veremiyoruz. Yiğit cihan mı yoksa uras cihan mı karar veremedim. Sizce???
Begüm ? nasıl kızlar Begüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?