2010 ocak anneleri isim paylaşıyor...

yalel ceylin cennet kapısı demek degil canım.uyuduruk jaylinden türkçeye uyarlanmış..
irem güzel..gökçe bilge almila gülce türkiz benim tavsiyelerim.

biz de hala isim konusunda kararsızız...iki isim koyacağız bir tanesi leyla olacak diğerini ben seçeceğim ama hala içime tam olarak sinen bi isim bulamadım. şimdilik aklımda olanlar : beray ( babamız pek beğenmedi erkek ismi gibi dedi); diğerleri de ece ve beril

bildiğiniz geniş kapsamlı ve anlamları doğru veren bi isim sözlüğü var mı?

sevcanım bence görkem
semih ten daha güzel
kocan vazgeçtimi yoksa semih ten

Kızlar "Görkem" nasıl sizce?

semihten daha güzel minnoşum:))

canım seçtiğiniz 2 isimde gerçekten çok güzel ECE & BERİL
biz kızımın olsaydı DURU koyacaktık
sizin seçtiklerinizde güzel
soyadınızla söylendiğinde hangisi güzel oluyosa onu koyun ben melodili isimleri çok beğenirim

biz sonunda karar verdik oğlumuz DEMİR DEMİRCİ olucak kısmetse

demir demirci çok uyumlu hem de oğluşun için ilerde kolay olur yazması... ismiyle yaşasın

Evet canım benim hoşuma gitti
bide ne biliim demri ağır bi isim
demir abi
demir bey
demir amca
kuvvatli güçlü bir isim
inşallah oğlumda adı gibi güçlü kuvvetli olur

benim kizimin ismi
Asli Defne
biz Defneyi kullaniyoruz ama annemler Asli diyor ben ikiside kullanilsin
istyorum acikcasi

buarada benimde dogmadan once niyetlendigim isimler vardi
Kayra Kagan
Goktug kagan erkek olsaydi bunlardan biri olacakti cok seviyorum
2. cocuga ins

kizdada
Berra
Berrak
Duru dusunduk

birde eski isimleride seviyorum mesela Feraye, Feriha gibi bunlarda kulaga hos geliyor

Biz de henüz karar veremiyoruz. Yiğit Cihan mı yoksa Uras Cihan mı karar veremedim. Sizce???

Biz de henüz karar veremiyoruz. Yiğit Cihan mı yoksa Uras Cihan mı karar veremedim. Sizce???

bence uras cihat çok karizmatik

beray kulağa çok hoş geliyo bence. ve kız ismini çağrıştırdı bana.

Kızlar "Görkem" nasıl sizce?

çok güzel ben d eçok severim. eskiden deniz görkem koyarım diyodum hep ama babamı kaybedince. deniz kemal koymaya karar verdim.

Bizimde kızımız olacak ADA koyucaz adını. opuyorumnanaktan
Adıyla yaşasın bebeklerimiz

çok tatlı bi isim ada.

bencede isim konusunda kimseye bakmayın...eşiniz ve siz karar verin ilerde içinizde kalmaısn keşke demeyin...benim kızımın adı da Elvin Naz..

doğru ben d eçok seviyoruum ismi. bikaç kişi denizmi diyince acabamı dedim ama sonra pişman olucam biliyorum oyüzden vazgeçmicem.

biz evlenmeden önce bile oğlumuz olursa utku koyarız diyoduk ama geçen gün atatürkün bir resmi vardı evde ona çerçeve almıştım onu yerleştirirken atatürkü seviyodum konuşuyodum bi yandan atam diye eşim duydu çok hoşuna gitti ata koyalım oğlumuzun adını atam diye severiz dedi..sonrada bu fikir kemal ata koyalım soyadımızıda türk olarak değiştiririz kemal ata türk olura kadar geliştikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

son durum utku ata ama hala karar veremiyoruz

allahım yarabbim, gördüğüm kadarıyla, sadece biz değiliz hala isim bulamamış olan... ve mutlu oldum açıkçası :)
kendi kendime sinir oluyordum çünkü :) 6 ay bitiyor nerdeyse, hala bi isim koyamadık fıstığımıza diye...

yaren
şevval
ceylin
çiçek
umay
bengisu
bilgesu
defne

begüm yegenimin adı benimde.ama ilerde sorun olur ü harfi varya yutrışında falan diye düşnüüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…