2010 ocak anneleri isim paylaşıyor...

yaren
şevval
ceylin
çiçek
umay
bengisu
bilgesu
defne

defne :) bu da iyiymiş... sağolasın bengisu..

Begüm benim en favori isimlerimdendir...kuzenimin adı olduğundan koyamıyorum kızıma...
Anlamını da çok severim, sözü geçen kadın, yöneten kadın demek...

evet, hükümdar kadın demekmiş... bi de bizim abimlerde, görümcemlerde falan çocukların isimleri hep B ile başlamış.. ben d ekendimi B ile başlatıcam diye şartladım sanırım.. Güzel ama di mi :) Ben de beğendim sanki....
ama ilerde pişman olmaktan çekiniyorum.. birkaç sene sonra, ''aman be ne biçim isim bulmuşum'' demek beni korkutuyor.. ya da kızım derse bana ''ne bu anne, başka isim bulamadınız mı'' diye.. çok üzülürüm heralde :)

begüm yegenimin adı benimde.ama ilerde sorun olur ü harfi varya yutrışında falan diye düşnüüyorum..

Sen nerelerdesin ecrin? yoksun, kayboldun.. hoşgeldin.
nasılsın? bebiş nasıl? kocaman oldunuz mu annesi?

babamız şimdilerde bide Kağan ismini beğendi
Berke ve Berkay dan sonra inadı inat diyodu hayret
bakalım daha neleri beğenecek
sizce Kağan nasıl
yada bu üçünden hangisi
:uhm:

Kağan tabiki de canım,Kağan ismini çok severim ben,ama kuzenimin adı,yoksa kesin koyardım bende oğluşumazemuszemus
sizce Kağan nasıl
yada bu üçünden hangisi

sizce Kağan nasıl
yada bu üçünden hangisi

Kağan.. !
Ama kağan zor olur biraz sanırım, Kaan daha mı iyi olur. İleriye dönük düşününce yani, 'ğ' harfi sıkıntı çıkartır mı?

kağan bence güzel.ama kaan hoş degil bence...hatta oğuz kağan yada bumin kağan da olabilir..berk berke bana pek erkek adı gibi gelmiyor yumuşak gibi..

bence Kağan ismi ilerde sorun yaratabilir yazım açısından. Sürekli sorulacaktır Kaan mı Kağan mı diye.

kağan ismi benimde hoşuma gidiyo ama babamız ğ olan isimlere sıcak bakmıyo ileride sorun yaşar diye ne zormuş insanın kendi çocuğuna isim bulması
biz ilk önce rüzgar dedik herkes bir şey söyledi
yağız dedik beğenmediler
bizde karar aldık bulduğumuz ismi kimselere söylemeyeceğiz doğduktan sonra ismi bu deyip koyacağız

aynen öyle, biz de 2-3 hafta önce bu kararı aldık.
kendimiz düşünüp, kendi aramızda tartışıp karar vericez. kimseye sormak yok.

bi yengemiz, sanki kendi çocuklarına muhteşem isimler bulmuşmuş gibi... '''İnci mi? Ya daha doğru düzgün bi isim bulun çocuklar''' dedi bize... o oldu yani :) karar aldık, kimseye danışmak yok.

Ben de uras ismini düşünüyordum şimdi başıma "es-es" dizisi çıktı. Herkes oradaki çocuktan etkilenip düşündüm sanıyor bu ismi. Oysaki ben bunu netten bulmuştum ve o zamanlar bu dizi ortada bile yoktu anlamı "şans,talih" diye beğenmiştim. ınsanların yorumları yüzünden eşim de istemiyor artık bu ismi (((

banada poyraz rüzgar toprak gibi isimler komik geliyor...ece ege efe ecrin ceylin desen öggkk geldi artık...isim yok offffff...

erkek bebek bekleyenlere birkaç isimde ben önereyim..
mete
arhan
altan
timurhan
bera
erdemalp
noyan
nogayhan
göktuğ
tuğra

kaan bence guzel isim benim kardesimin oglusunun adi da kaan ama bence yumusak g olmamali ilerde problem yaratir turkce karakter harfler uluslararasi platformlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…