2010 ocak anneleri isim paylaşıyor...

yalel tatlı dilli olur canım kızın birazda cadı tabiki...

offff ben daha isim bulamadımm ogluşumaa

yalel tatlı dilli olur canım kızın birazda cadı tabiki...

offff ben daha isim bulamadımm ogluşumaa

:) evet tatlı cadı yapıcam ben onu.
zaten şimdiden başladım kafasına işlemeye meleğimin... :)
''sen çok tatlısın annecim, şeker mi kattık biz naptık senin formülüne.. soracaklar bize, siz nasıl yaptınız bunu bu kadar tatlı diye... ama ben kimseye söylemicem.. en tatlı-en akıllı bebek benimkiii'''
diyorum :) bunu da ninni haline getirdim, melodili söylüyorum :)

Pearl, benim oğlum olsaydı, adını Emir koymayı düşünmüştüm.

ben de kızıma bi isim bulamadım sinir oluyom valla
sizce
beren
nil
öykü
ada
deren
gaye
mısra
miray
kumsal
bersu isimlerinden hangisi hoş
naz ve derin de var
offffffffffffff offffffffffffffffffff

ben de kızıma bi isim bulamadım sinir oluyom valla
sizce
beren
nil
öykü
ada
deren
gaye
mısra
miray
kumsal
bersu isimlerinden hangisi hoş
naz ve derin de var
offffffffffffff offffffffffffffffffff

bersu ve beren.. görümcemin kızları.
çok tatlılar ikisi de... bu iki isme karşı bir sempatim var, objektif olamıcam :)

öykü ismini de severim ben. kuznimin çocuğunun ismi de öykü. Onun adını ben koymuştum.. keşke koymasaymışım, şimdi kendi kızıma Öykü derdim :)

Sevcan.. benim favori erkek ismim, Emir.... oğlum olursa, bir saniye düşünmem... kesin Emir koyarım.

Bu arada kibele için de kız ismi bakıcaz nasipse artıkın :)

Sevcancim
Bu gün buldum begendim Durukan ismini.Esime söylüyorum oda ne oldu duruka mi bozulmus diyor bana.Cok fena oldum ben begenmistim bu ismi ama almancada bilgisayar yazicisinin adi "duruka". ((
Isim aramaya devam.Böylede olmazki her isim benzetince biseye benziyo bebek diye kalacak bebegin adi (((

ya ben de okuyunca birkaç kere sesli söyledim şimdi... Durukan bence çok şık ve karizmatikmiş..

len nıye bana ısım sölemıyorsunuzzz:)))
durukan esımın akrabasının adı ben duydum ve güzel bence kızım da olsa ilerde duru koyarsın

bende surada 2-3 aycık zamanın kaldı bırtekısım bulamayan biziz sanıyordum :) kararsızlık coksıkıcı hal aldıgında eşimle bırlıkte kura cekmekte bulduk çözümü, içime cok sındı, sankı o isim onun kısmetıymıs gıbı hıssettım ben .bılmıyourm herkeste böyle olmasada denemeye değer diyorum.. beş tane benım begendıgım bes tane esımın begendıgı ısımlerı yazdık ve bırer tane çektik. eşimin yazdıklarından kaan ismi cıktı benımkılerden ıse mirza (yüce ulu bir bey ) cıktı ve dusununce MıRZA KAAN çok uyumlu sempatik geldi..
herkesin kyuduğu isimlerle evlatlarına seslenmek, onların isimleriyle saglıklı uzun ömürler yasadıgını görmek nasıp etsin inşallah....

Aminnn canım. İsminiz çok güzel olmuş bence de. İsmiyle uzun ömürler yaşatsın Allah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…