2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben babasling'ten aldım canım. hepsiburada.com'dan.
hoya ve öğretmenim almıştı çok memnunlardı.
birde tutku almıştı galiba, o da memnundu.

bende 1 mili indirdim ve uyguladım hatta terledim şimdi bu çocukla nasıl banyo yapacağım (((
tutku maşallah senin oğlun uslu bizimki ile kaç gün yapabilirim bilemiyorum

birde kızlar ne zaman 2 ye 3 e geçiliyor bilgisi olan varmı? pat diye 5 den başlanılmaz diye düşündüm 1 i indirdim ben

ya walla bi benmi beceriksizim ya bana niye açılmıyo bu

bende el atıyorym şu yürüyüş işine bi bakıım neymiş
yapanlar ne durumdasınız faydası varmı
ne alemsiniz nerden bulursunuz böle şeyleri :))

Slm kızlar nasılsınız? Ya bu yürüyüş nedir biri bana da anlatsın....
kızlar deneyin muhakkak..şimdi yaptım geldim kendimi muhteşem hissediyorum valla

canım hergün 1 mil arttır..yada hangi milde yorulmamaya başlıyosan arttırırsın..
öncesinde spor yapmayanlar zorlanabilir..beni 3 mil kesmedi bi haftadır 5 mil yapıyorum..şimdi 5 mil+plates+15 dk bacak hareketi yaptım..eridim sanki beeeeeaklinialirimsmileaklinialirimsmiledelikafaduldendelikafadulden

kızlar bebeğine kalça için ultrason yapan var mı bugün doktora gittim ama acayip sinir oldum çok kötü bakıyor ya . insan yerine koymuyorlar özeller kapandı ya.

kızlar bebeğine kalça için ultrason yapan var mı bugün doktora gittim ama acayip sinir oldum çok kötü bakıyor ya . insan yerine koymuyorlar özeller kapandı ya.

canim gecen gün gittim ben de kalca kemikleri ve gelisimi cok iyi cikti. benim gittigim yerde de calisanlar cok gicikti ama doktor sempatik bir adamdi, doktor 1 yil sonra tekrar kontrol gerekicek deyince sikayet etmedim calisanlari zaten 1 yil sonra burda degilim bir daha oraya gitmicem

herkese yapiliyor bebek dogdugunds zaten hastaneden yapmislardir seninkine bir de 1 ayi doldugunda bakiyorlar kalca kemigine. iki kalca kemiginin gelisimi birbiriyle uyumlumu diye eger uyumsuzluk cikarsa ya fizik tedavi ya da baska yäntemlerle esitliyorlar ki bebekken tedavi daha kolay büyüynce deha da zorlalsir diye.

esitliyorlar derken iki kalca kemiginin uzunlugu ayni olmaz zaten normaldle ama normalden daha fazla bir anormallik var mi diy ebakiyorlar. mesela benim ki dogdugunda sag kalcasi 63/64 sol kalcasi 60/70) cikmiti 1 ayi dolduktan sonra yine baktilar gelisimi normal devam ettigi icin artik 1 yil sonra tekrar bakicaklarmis.

hediyeleşme çekilişine katılacak olanlar...
adreslerini göndermeyenler göndersin bana özelden..
cuma son gün...

eminim benim bebeğe yapmamışlardır burası mardin canım. hiç sanmıyorum

esmer babasling benimde bugün elime geçti..hepsiburadan iptal ettirdim kızdımda,jokerin internet sitesinden sipariş verdim..orda 130 liraydı ama ne yapim oğlumun canı sağolsun..

yalnız ben yapamıyorum utku çok büyük sanki bu babaslinge göre ya..diğer kızlar hangi pozisyonda taşıyolardı biliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…