ya esmer sen hangi slingten aldın bende almayı düşünüyorum çünkü bu demir koala gibi bana yapışık yaşamını sürdürmeye çalışıyo olabildiğince almamaya çalışıyorum kucağıma ama çılgınlar gibi edepsizce ağlayınca mecbur alıyorum o kucağımdaykende hiç bişi yapamıyorum bana şart sende akşam bi dene bakalım memnun kalıcakmısın
hoya burdamısın sende almıştın sling nasıl memnunmusun
http://www.*****************/showthread.php?t=9137Slm kızlar nasılsınız? Ya bu yürüyüş nedir biri bana da anlatsın....
Slm kızlar nasılsınız? Ya bu yürüyüş nedir biri bana da anlatsın....
bende el atıyorym şu yürüyüş işine bi bakıım neymiş
yapanlar ne durumdasınız faydası varmı
ne alemsiniz nerden bulursunuz böle şeyleri :))
bende 1 mili indirdim ve uyguladım hatta terledim şimdi bu çocukla nasıl banyo yapacağım(((
tutku maşallah senin oğlun uslu bizimki ile kaç gün yapabilirim bilemiyorum
birde kızlar ne zaman 2 ye 3 e geçiliyor bilgisi olan varmı? pat diye 5 den başlanılmaz diye düşündüm 1 i indirdim ben
esmerim haftanın klibine bayıldım canım. harikasınız
bende el atıyorym şu yürüyüş işine bi bakıım neymiş
yapanlar ne durumdasınız faydası varmı
ne alemsiniz nerden bulursunuz böle şeyleri :))
kızlar deneyin muhakkak..şimdi yaptım geldim kendimi muhteşem hissediyorum vallaSlm kızlar nasılsınız? Ya bu yürüyüş nedir biri bana da anlatsın....
bende 1 mili indirdim ve uyguladım hatta terledim şimdi bu çocukla nasıl banyo yapacağım(((
tutku maşallah senin oğlun uslu bizimki ile kaç gün yapabilirim bilemiyorum
birde kızlar ne zaman 2 ye 3 e geçiliyor bilgisi olan varmı? pat diye 5 den başlanılmaz diye düşündüm 1 i indirdim ben
kızlar bebeğine kalça için ultrason yapan var mı bugün doktora gittim ama acayip sinir oldum çok kötü bakıyor ya . insan yerine koymuyorlar özeller kapandı ya.
esitliyorlar derken iki kalca kemiginin uzunlugu ayni olmaz zaten normaldle ama normalden daha fazla bir anormallik var mi diy ebakiyorlar. mesela benim ki dogdugunda sag kalcasi 63/64 sol kalcasi 60/70) cikmiti 1 ayi dolduktan sonra yine baktilar gelisimi normal devam ettigi icin artik 1 yil sonra tekrar bakicaklarmis.
hediyeleşme çekilişine katılacak olanlar...
adreslerini göndermeyenler göndersin bana özelden..
cuma son gün...
vışşş çok heycanlı cuma son günnnnn
sende bana yolla adresini bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?