hoyacım çok çok çok geçmiş olsun güzel kızına inşallah kısa zamanda düzelir sıkma canını böyle böyle büyütücez bebikleri:) bu arada hayırdır yolculuk nereye tatilemi gidiyosunuz?:)
bizde haftasonunu boluda geçirdik gayet güzel geçti termal banyolara girdik demiri bile yıkadım termal suyla)
demir arabaya bindiğinde kendinden geçiyo etrafı seyrederken uyuyakalıyor yada kendi kendine ağlamadan uyanı dışarıyı seyrediyor
bu gidişle kravan alıp onda yaşamaya başlıcam yeterki ağlamasın diye
sizinde bebekleriniz çok ğlıyomu ne yapacaımı şaşırıyorum artık
yüksek seste deli gibi uyuyo
şu anda salonda fön makinesiyle oturuyoruz beyefendi uyusun diye
uyutmanın resmen başka yolu yok ya başım ağrıyo artık:)
gece uykumuz gayet iyi düzene girdi belli saatte uyuyo uyanma saatleri belli falan gayet iyi
ama gündüz dha çok uyanık kalıyo ve uyanık kaldıkçada ağlıyo sürekli kucak istiyo ve ben bazen cinnet geçiriyorum
sesi kulağımda çınlıyo sürekli ya
sizlerde durum ne ? bu ağlmalara nasıl çare bulurum?
hoyacım geçmiş olsun kızına canım benimkide ishal gibi olmuştu 15 gün çektik biz o pişiği hatta pişik değil çağanın poposu resmen kanıyodu silmeye korkar duruma gelmişitim ciğer gibi çok fenaydı az az alttan gazını çıakrtırken kakasını yapıyodu ama az az hem çok ağlıyodu hemde popiş düzelmek bilmiyodu doktorun birisi zeytinyağı içir dedi bende doktor bey zaten günde en az 15 kez yapıyo ne zaytinyağı dedim sen içir dedi o gaz çocukta sıkışıyo yapamadığı için az az çıkarıyo oda canını daha çok yapıyo hemde gazlı asitli olduğu için poposu bu hale geliyo dedi şimdi günde bir çay kaşığı zeytinyağı içiriyorum çok sık yapmıyo hemde yaparken ağlamıyo çokşükür eğer seninde böyleyse durumun denemende fayda var bence uyku konusunda fikir veremiycem dün gece oğlumla 3.5 kadar yemekteyizi izledik 3.5ta uyudu sabah 5i zor yaptı dikti gözlerini ben artık alıştım bu tempoya baştan beri uyumadığı için biz tek morarmasın ağlamasında uyumasın diyoruz artık
geçmiş olsun hoya...bebeklerin bünyesi kuvvetlidir..kolay atlatır inşallah...Allah yardımcın olsun
canım geçmiş olsun aynı belirtilerle ben mastit olmuştum gögsünde ağrı varmı? inş. öyle bişey değildir ama bi dikkat et bakalım gögsünegünaydın kızlar...
3 4 gün giremedim çok fena hasta oldum garip bir halsizlik;aniden titreme şeklinde üşüme,birden ateş basması...ateş...hepsi bir arada...
üzerimde bir bitkinlik var hala atlatamadım
havalar çok dengesiz tam depresyon havası...allahım hepimizi korusun...
hoya...beslenmene dikkat et..bu günler de geçecek canım...sen iyi olmaya çalış ki bebiş de iyi olsun...ama zor günler geçiriyorsun biliyorum..sonunda rahata kavuşacağını düşünmeye çalış..moralini yüksek tut...
maşallah maşallahgeldimmmm
azcık bakayım dedim geçmişe ama olmadı..
taşıdım evi. attık kendimizi içeri, 3 gündür toparlanmaya çalışıyorum. anasını satiim 75 metrekare bit kadar evden çıkan eşyayı 100 mertekare eve sığdıramadım ya yuh bana, yuhhhhh... alsanaalsanasmile
yok olmiir, beceremiim herşeyi üstüste dolapların içine yığdım sonunda geberdim yorgunluktan.
dağınıklık toplandı ya yeter. haftasonu taşınıcaz eve tamamen o zaman dolap içlerini yaparım.
kablo tv bağlansın öyle taşınıcaz tamamen.
ev telefonu ve adsl bağlatmayacam eve. vınn var onla idare ederiz. boşa bi dünya para her ay..
benden haberler böyle...
kaçan, göçen, ağlayan, sızlayan, zırlayan var mı aramızda görmeyeli kaydirigubbakcemile3
şimdi gördüm hoyacım, geçmiş olsun Nur'cuğa.
kıyamam ben ona.
hastaydı zatn cuma günü ben giderken iyileşmedi demek hala.
poposunu her an kontrol et canım, kaka yapar yapmaz değiştir ki nemli kalmasın daha kötü olmasın.
moralini bozma canım benim, bebek bunlar hastalanarak büyüyecekler.
zor biliyorum ama yapacak bişey yok işte..
hala hasta
bi de sulu kaka yapıyo esmer ishal devam mı ediyo anlamadım
ediyo herhel her bez felaket kakalı
kızlar ben kaçıyom misaifr geliii gene akşama görüşürüz öptüm hepinizi
onu bunu boşverde facedeki klip manyak olmuş süper yaa minik yavrum habersiz umursamaz oturuyo anası eğleniyo hesapta ayazı eğlendiriyosunuzsempatiksalakcinniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangeldimmmm
azcık bakayım dedim geçmişe ama olmadı..
taşıdım evi. attık kendimizi içeri, 3 gündür toparlanmaya çalışıyorum. anasını satiim 75 metrekare bit kadar evden çıkan eşyayı 100 mertekare eve sığdıramadım ya yuh bana, yuhhhhh... alsanaalsanasmile
yok olmiir, beceremiim herşeyi üstüste dolapların içine yığdım sonunda geberdim yorgunluktan.
dağınıklık toplandı ya yeter. haftasonu taşınıcaz eve tamamen o zaman dolap içlerini yaparım.
kablo tv bağlansın öyle taşınıcaz tamamen.
ev telefonu ve adsl bağlatmayacam eve. vınn var onla idare ederiz. boşa bi dünya para her ay..
benden haberler böyle...
kaçan, göçen, ağlayan, sızlayan, zırlayan var mı aramızda görmeyeli kaydirigubbakcemile3
oooo maşallah herkesler gelmiş
2 mil yürüdüm yürüdüm geldim geberdim resmen
çok hamlamış vücudum nasıl toparlancam ben ya
ayça geçmiş olsun canım
esmer yeni evinizde güle güle oturun
vınn deyince aklıma geldi sen turkcell faturanı ne yaptın?
onu bunu boşverde facedeki klip manyak olmuş süper yaa minik yavrum habersiz umursamaz oturuyo anası eğleniyo hesapta ayazı eğlendiriyosunuzsempatiksalakcinniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oooo maşallah herkesler gelmiş
2 mil yürüdüm yürüdüm geldim geberdim resmen
çok hamlamış vücudum nasıl toparlancam ben ya
ayça geçmiş olsun canım
esmer yeni evinizde güle güle oturun
vınn deyince aklıma geldi sen turkcell faturanı ne yaptın?
gözlerimden yaş geldi yeminlen o sırada.
gözlerimi siliyorum ya valla yaş akıyor o anda, annem de koptu bi yandan, çeken de o zaten.
asıl en başı vardı rap yapıyorduk da o an çekmek aklımıza gelmedi :roflol:
çok güzel anılar walla bol bol çekelim resim video maşallah sizee allah mutluluğunuzu neşenizi bozmasın
aminn canım çok sağol...
aa benim babslingim geldi ama daha bugün aldım. işyerine gelmişti çünkü. hihoyyyt
akşam bakalım huysuzluğu tutmazsa Ayaz'ı sokiim içine ne hale gelecek bebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?