2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

abdye eşimin yüksek lisansı için gideceğiz canım
boluda sünnet gölü var 2 sene önce oraya gitmiştik müthiş bi yer doğal yaşam otelinde kaldık çok severim boluyu

yok cadaloz az az değil her bezi çok kakalı oluyor ve sulu kaka yapıyor ve dediğin gibi ciğer gibi oldu bi de bezini bağlayınca bugüne kadar hiç ağlamadığı şekilde ağlıyor yavrum telef oldu
geçmiş olsun hoya...bebeklerin bünyesi kuvvetlidir..kolay atlatır inşallah...Allah yardımcın olsun

inşallah canım
senin sorunun cevabını bilmiyorum zaten hiçbir şeyden tat almıyorum depresyondayım uykusuzum açım..

ayça geçmiş olsun canım dikkat et de kızına bulaşmasın bol c vitamini al

hoya...beslenmene dikkat et..bu günler de geçecek canım...sen iyi olmaya çalış ki bebiş de iyi olsun...ama zor günler geçiriyorsun biliyorum..sonunda rahata kavuşacağını düşünmeye çalış..moralini yüksek tut...

geldimmmm

azcık bakayım dedim geçmişe ama olmadı..
taşıdım evi. attık kendimizi içeri, 3 gündür toparlanmaya çalışıyorum. anasını satiim 75 metrekare bit kadar evden çıkan eşyayı 100 mertekare eve sığdıramadım ya yuh bana, yuhhhhh... alsanaalsanasmile
yok olmiir, beceremiim herşeyi üstüste dolapların içine yığdım sonunda geberdim yorgunluktan.
dağınıklık toplandı ya yeter. haftasonu taşınıcaz eve tamamen o zaman dolap içlerini yaparım.
kablo tv bağlansın öyle taşınıcaz tamamen.
ev telefonu ve adsl bağlatmayacam eve. vınn var onla idare ederiz. boşa bi dünya para her ay..
benden haberler böyle...

kaçan, göçen, ağlayan, sızlayan, zırlayan var mı aramızda görmeyeli kaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun aynı belirtilerle ben mastit olmuştum gögsünde ağrı varmı? inş. öyle bişey değildir ama bi dikkat et bakalım gögsüne

şimdi gördüm hoyacım, geçmiş olsun Nur'cuğa.
kıyamam ben ona.
hastaydı zatn cuma günü ben giderken iyileşmedi demek hala.
poposunu her an kontrol et canım, kaka yapar yapmaz değiştir ki nemli kalmasın daha kötü olmasın.
moralini bozma canım benim, bebek bunlar hastalanarak büyüyecekler.
zor biliyorum ama yapacak bişey yok işte..

etmeye çalışıyorum işte inşallah geçecek bu günler ben ki kaynanayı atlattım bunu mu atlatamayacam

maşallah maşallah

hala hasta
bi de sulu kaka yapıyo esmer ishal devam mı ediyo anlamadım
ediyo herhel her bez felaket kakalı

oooo maşallah herkesler gelmiş
2 mil yürüdüm yürüdüm geldim geberdim resmen
çok hamlamış vücudum nasıl toparlancam ben ya

ayça geçmiş olsun canım
esmer yeni evinizde güle güle oturun
vınn deyince aklıma geldi sen turkcell faturanı ne yaptın?

hala hasta
bi de sulu kaka yapıyo esmer ishal devam mı ediyo anlamadım
ediyo herhel her bez felaket kakalı

canıms o antibiyotikten oluyor, çok normal.
Ayaz da antibiyotik aldığı sürece hep ishaldi. 1 paket bezi 4 günde bitirdik düşün yani.
ilacı bitince düzelecek endişelenme..

kızlar ben kaçıyom misaifr geliii gene akşama görüşürüz öptüm hepinizi

öperimmmm aklinialirimsmile
nannn cadıııı adresini yolla bana hediye çekilişi için...

onu bunu boşverde facedeki klip manyak olmuş süper yaa minik yavrum habersiz umursamaz oturuyo anası eğleniyo hesapta ayazı eğlendiriyosunuzsempatiksalakcinniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol canımm.
vınn'la anlaştık. ben tabikide o 980 lirayı ödemedim.
birikmiş olan 190 tl'yi verdim, yeniden sözleşme yaptılar.
şimdi 24 ay mecburen iptal ettiremeyeceğiz..

onu bunu boşverde facedeki klip manyak olmuş süper yaa minik yavrum habersiz umursamaz oturuyo anası eğleniyo hesapta ayazı eğlendiriyosunuzsempatiksalakcinniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gözlerimden yaş geldi yeminlen o sırada.
gözlerimi siliyorum ya valla yaş akıyor o anda, annem de koptu bi yandan, çeken de o zaten.
asıl en başı vardı rap yapıyorduk da o an çekmek aklımıza gelmedi :roflol:

ayyy herkes yürüyo bi ben açamadım şu lanet şeyii yaa ooofffff

çok güzel anılar walla bol bol çekelim resim video maşallah sizee allah mutluluğunuzu neşenizi bozmasın

çok güzel anılar walla bol bol çekelim resim video maşallah sizee allah mutluluğunuzu neşenizi bozmasın

aminn canım çok sağol...

aa benim babslingim geldi ama daha bugün aldım. işyerine gelmişti çünkü. hihoyyyt
akşam bakalım huysuzluğu tutmazsa Ayaz'ı sokiim içine ne hale gelecek bebe

bende el atıyorym şu yürüyüş işine bi bakıım neymiş
yapanlar ne durumdasınız faydası varmı
ne alemsiniz nerden bulursunuz böle şeyleri :))

aminn canım çok sağol...

aa benim babslingim geldi ama daha bugün aldım. işyerine gelmişti çünkü. hihoyyyt
akşam bakalım huysuzluğu tutmazsa Ayaz'ı sokiim içine ne hale gelecek bebe

ya esmer sen hangi slingten aldın bende almayı düşünüyorum çünkü bu demir koala gibi bana yapışık yaşamını sürdürmeye çalışıyo olabildiğince almamaya çalışıyorum kucağıma ama çılgınlar gibi edepsizce ağlayınca mecbur alıyorum o kucağımdaykende hiç bişi yapamıyorum bana şart sende akşam bi dene bakalım memnun kalıcakmısın

hoya burdamısın sende almıştın sling nasıl memnunmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…