tutku sen bu yürüyüşü yaparken spor ayakkabısı giyiyor musun?
valla Fransız kalmışım ben :)
bebeyağını bende baştan beri banyo sonrası masajla sürüyorum hastanede demişlerdi zararlı değildir canım banyo sonrası jimnasatik ve bebeyağı ile masaj yaptırmak lazım....
olmuyor yaa tutku senin gösterdiğin açıkladığınşekilde inmiyor benimki vazgeçtim zaten off
canım çok sıkkın 8 gündür adam gibi gece uykum yok nur 5 gündür hasta 5 gündür de gündüz 6 saat uyuyor gec 10da uyuyup 2.5 3 te ayağa dikiliyor sabaha kadar uyumuyor mızırdanıyor sabah uyuyordu bugün gece 3ten gündüz 3e kadar uyumadı doğru dürüst emmiyor en fazla 5 dk.
devamlı sulu kaka yapıyor doktor ilaç verdi suya karıştırıp içiriyorum bi de antibiyotik veriyorum boğazı iyileşti şükür
şimdi de poposu devamlı pişik bepanten ve travozol kullanıyoruz tam iyileşti derken şimdi çok kötüye gidiyor ıslak mendil kullanmıyoruz pamuk ve su sonra peçeteyle kuruluyorum ama geçmiyor ne yapacağım bilemiyorum çok sıkılıyorum bugün eşimin tatili gezeriz diyordum ama 3e kadar uyumadı ağladı çok sıkıldım yaa
ankarada da hep 4 te uyudu ben hep 2 saat uyudum onun yorgunluğu da var bende
nuru uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor devamlı uyuyor gece uyumayacak yine
ne güzel ankaraya gitmeden önce gce gündüzü öğrenmişti 11de uyuyup 5te emiyordu sonra uyuyup 9 da kalkıyordu şimdi altüst oldu
konsolosluk da bi belge yolladı vize işlemlerini askıya almışlar olursa haber yollarız diyorlar büyük ihtimal olmayacak gibi..
Allahım yardım et bana çok bunaldım:sinifsinif:
hay allah üzüldüm canım..neden inmiyo acaba.neyse boşver sen zayıfmışsın zaten
günaydın kızlarr...nasılsınız?ayça24 geçmiş olsun ...
tutku süpersin vallahi...gerçi bebişin akıllıymış..fırsat bulabiliyorsun..ne güzel,maşallah...darısı başıma inşallah...
kızlar bende 2 gündür nefes alırken sol tarafımda batma şeklinde bir rahatsızlık oluştu..neden acaba?aklıma olmadık şeyler gelip duruyor?eyvahedigeldismile
Ayca gecmiş olsunbahr yorgunlugu mu acaba halsizligin??
C vitamini aliyor musun yeterince?
sağol cnm..toparlanmaya çalışıyorum..
valla hem üşütmüşüm hemde galiba dediğin gibi bahar yorgunluğu..
c vitamini şu aralar eskisi gibi almıyorum..meyve falan eskisi gibi tüketmiyorum..
cnm eskisi gibi bişey istemiyor..
canım çok sıkkın 8 gündür adam gibi gece uykum yok nur 5 gündür hasta 5 gündür de gündüz 6 saat uyuyor gec 10da uyuyup 2.5 3 te ayağa dikiliyor sabaha kadar uyumuyor mızırdanıyor sabah uyuyordu bugün gece 3ten gündüz 3e kadar uyumadı doğru dürüst emmiyor en fazla 5 dk.
devamlı sulu kaka yapıyor doktor ilaç verdi suya karıştırıp içiriyorum bi de antibiyotik veriyorum boğazı iyileşti şükür
şimdi de poposu devamlı pişik bepanten ve travozol kullanıyoruz tam iyileşti derken şimdi çok kötüye gidiyor ıslak mendil kullanmıyoruz pamuk ve su sonra peçeteyle kuruluyorum ama geçmiyor ne yapacağım bilemiyorum çok sıkılıyorum bugün eşimin tatili gezeriz diyordum ama 3e kadar uyumadı ağladı çok sıkıldım yaa
ankarada da hep 4 te uyudu ben hep 2 saat uyudum onun yorgunluğu da var bende
nuru uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor devamlı uyuyor gece uyumayacak yine
ne güzel ankaraya gitmeden önce gce gündüzü öğrenmişti 11de uyuyup 5te emiyordu sonra uyuyup 9 da kalkıyordu şimdi altüst oldu
konsolosluk da bi belge yolladı vize işlemlerini askıya almışlar olursa haber yollarız diyorlar büyük ihtimal olmayacak gibi..
Allahım yardım et bana çok bunaldım:sinifsinif:
canım terleyip terin soğuduysa o tarz batmalar olabilir.terleme, öksürük filan var mı?varsa bi dr a git derim ben akciğer enfeksiyonu olabilir geçmiş olsun...sorumu gören olmadı galiba.:dilcikar:...arada mı kaynadı ne?:bbo:.neyse yine sorayım...2 gündür nefes alırken sol tarafıma bişeyler batıyor gibi oluyor..niye acaba?üşüttüm mü?aklıma kötü şeyler gelip duruyor?kafamçokkarıştı..
sorumu gören olmadı galiba.:dilcikar:...arada mı kaynadı ne?:bbo:.neyse yine sorayım...2 gündür nefes alırken sol tarafıma bişeyler batıyor gibi oluyor..niye acaba?üşüttüm mü?aklıma kötü şeyler gelip duruyor?kafamçokkarıştı..
canım terleyip terin soğuduysa o tarz batmalar olabilir.terleme, öksürük filan var mı?varsa bi dr a git derim ben akciğer enfeksiyonu olabilir geçmiş olsun...
o bazen bendede oluyo soğukta balkonlarda uğraşırsam sanki böyle kalbim ağrıyomuş gibi oluyo üşütmeden olur ama evham yapıyosanda vegeçmiyosa bi doktora git canım geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme bişiy yoktur bendede çok oluyo bazen böyle bıçak batıyo gibi oluyo:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?