2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

juli oldumu 1mil seyredebildinmi
evet d&r olsa hemen ordan alırdım bende açamadım çünkü bitürlü hem 1mili 5defa tekrarlasan 5mile eşit olmazmı acaba

tv8 in aktivasyonu bana da geç gelmişti juli

ama sende ve pamukta neden açılmıyor bu videolar merak ediyorum

kızlar burdamısınız yaa 2 saattir bulamıyorum nerden konuşuyo ocak annelerriii????

hoşbulduk öğretmenim hoya ..

bi bakıyım kızlar ne yapıyor dedim hala siz şu siteylemi uğraşıyorsunuz kızlar

hangi media player kullandığımıza nasıl bakıyoruz hoya
benimki biraz eski bi sürüm galiba

kızlar gecen gun derya baykalın verdiği bi krem tarifi vardı dikatinizi çektimi yapan kullanmaya başlayan varmı ben kocişten balmumu istedim bile

Bu yuruyuslerin sitesi
Walk at Home
1 mil tanitim videosu var.

Ama 1 mili 5 kere yapinca 5 mil olur mu? Her programin basinda isinma sonunda da pull down(soguma?) hareketleri yapiyor yavas tempo ile. 1 mili tekrar yapmak 5 mille ayni olmayabilir ama zaten 5 mile dayanmak zordur eminim. 1 mille baslayip yavas yavas artirmak daha dogru ve mumkun olabilir.

ohh nihayet buldum sizi yaa aklinialirimsmile
eymen paşa hazır kuş uykusuna yatmışken bi bakayım dedim, çok kusmaya başladı yaa emdikten hemen sonra emdiğinin yarısını geri püskürtüyo varmı böyle sorun yaşayanohaoldumsmile

babasling aldın değil mi? sanırım bitmiş, geçici süre temin edilememktedir diyor.

hepsiburadanın stoklarında yok ne zaman geleceğide belli değilmiş..ben ordan vermiştim iptal ettim siparişi.jokerden aldım orda daha pahalı ama bi günde geldi hiç olmazsa

öğretmenim bende ktunnel vtunnel hiçbiri açılmıyo..sorun benim pcde sanırım.

kızlar niye açılmadı videolar sizde ya..media player classic indirin bi de öyle deneyin

kızlar gecen gun derya baykalın verdiği bi krem tarifi vardı dikatinizi çektimi yapan kullanmaya başlayan varmı ben kocişten balmumu istedim bile
ben yapamıyorum krem falan ya düzenli kullanamıyorum öyle şeyleri..acaba selülit kremi kullansak sütü etkilermi..bi zararı olurmu bebeğe..çokmu evhamlıyım yoksa:uhm:

haklısın canım yavaş yavaş arttırmak lazım..vücut belirler zaten onu.baktınız zorlanmıyosunuz mili arttırırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…