off melisadan vakit bulup uğrasamıyorum ki
d&r de satılırmı bu kadının dvd si acep
birde bu yetmez miş gibi tv8 dekinide indiremiyom üyelik istiyo
kayıt oldum hala aktivasyon gelmedi
yapıstı kaldı kilolar.
bir mil bir mil yürüyecem artık
offff
off melisadan vakit bulup uğrasamıyorum ki
d&r de satılırmı bu kadının dvd si acep
birde bu yetmez miş gibi tv8 dekinide indiremiyom üyelik istiyo
kayıt oldum hala aktivasyon gelmedi
yapıstı kaldı kilolar.
bir mil bir mil yürüyecem artık
offff
babasling aldın değil mi? sanırım bitmiş, geçici süre temin edilememktedir diyor.
ben yapamıyorum krem falan ya düzenli kullanamıyorum öyle şeyleri..acaba selülit kremi kullansak sütü etkilermi..bi zararı olurmu bebeğe..çokmu evhamlıyım yoksa:uhm:kızlar gecen gun derya baykalın verdiği bi krem tarifi vardı dikatinizi çektimi yapan kullanmaya başlayan varmı ben kocişten balmumu istedim bile
Bu yuruyuslerin sitesi
Walk at Home
1 mil tanitim videosu var.
Ama 1 mili 5 kere yapinca 5 mil olur mu? Her programin basinda isinma sonunda da pull down(soguma?) hareketleri yapiyor yavas tempo ile. 1 mili tekrar yapmak 5 mille ayni olmayabilir ama zaten 5 mile dayanmak zordur eminim. 1 mille baslayip yavas yavas artirmak daha dogru ve mumkun olabilir.
ya walla bi benmi beceriksizim ya bana niye açılmıyo bu[/QUOTE
bilgisayarındaki programla ilgilidir canım
maşallah maşallah sana ben hamım daha demekki 1 milde yoruldum ve terledimkızlar deneyin muhakkak..şimdi yaptım geldim kendimi muhteşem hissediyorum valla
canım hergün 1 mil arttır..yada hangi milde yorulmamaya başlıyosan arttırırsın..
öncesinde spor yapmayanlar zorlanabilir..beni 3 mil kesmedi bi haftadır 5 mil yapıyorum..şimdi 5 mil+plates+15 dk bacak hareketi yaptım..eridim sanki beeeeeaklinialirimsmileaklinialirimsmiledelikafaduldendelikafadulden
Canım tutkunun oğlanın maşallahı var dur boncuklarıda takayımihmal mi sabahtan beri tuvalete zor çıktım nur yırtıyor kendini ağlayacam diye kıpkırmızı oluyorseni en iyi ben anlarım bizim 24 saatte uykumuz epi topu 6 saattir bende hiç bişey yapamıyorum
bizim kızlar bitirdi kanımca slingleri :)))))))babasling aldın değil mi? sanırım bitmiş, geçici süre temin edilememktedir diyor.
şekerim yaa anlatabilirmisin o tarifi çok övdü ama kaçırdım izleyemedim nasıl yapılıyormuş?kızlar gecen gun derya baykalın verdiği bi krem tarifi vardı dikatinizi çektimi yapan kullanmaya başlayan varmı ben kocişten balmumu istedim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?