2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım kıyamam ben ona..nur daha öncede pişik olmuştu sanırım..yokmuymuş çözümü.ya bu göğüslerimize kullandığımız kansinoh varya o pişiklerde falanda kullanılıyomuş.göğüslere çok etkili ya pişiğide düzeltir belki.bi denesene.
açıldı gomplayeri yükledim açıldı yupiiii
oh sonunda..darısı diğer kızların başına
hadi inş gom playeri indirdim bakalım yüklensin şu videoda açıcakmı sinirlenip açılmıyo diye silmiştim

öfkeyle kalkan zararla oturur bak.gitti kotalar.hadi inş açılır

Hoya pazar günü müdürüm ve eşi gelmişti pişik için bir öneride bulundu eşi çok şaşırdım... yıllar önce kızlarında yaşamışlar ve hiç bişey geçirmiyomuş sonra yaşlı bir teyze gelmiş bunlara ve getir bir margarin demiş ve popoya margarin sürmüş ve geçmeyen pişikleri geçmiş dene istersen????

bence büyüdükçe ağlamaları da değişiyor
eymen de 1 haftadır garip ağlamaya başladı :))

gerçekten biraz daha büyüyünce daha çok akılları erecek banada bu iyi zamanların diyorlar yanduk yandukk

benimkide önce dalga geçiyo benle ben üzülünce şaka yaptım ben takmıyorum kilonu..utku emmeyi bıraksın ben zayıflatcam seni diyo.o zaman zayıflamazsan asıl dalgayı görceksin diyo..off gıcık.her şakasında benim kilolarım var deli ediyo beni.
o yüzden çok fena taktım zayıflıcam:lepi:

kızlar siz portakal mandalina falan yiyormusunuz??? aydır yemiyorum çokkk özledimmmmmmmmm :sinifsinif:

üsye ve ishal olmuştu ndk

margarin mi evde yok ki
antibiyotikten pişik kızlar hiçbi şey kar etmiyor işte bi de lansinohu süreyim onu denemedim

kibele antibiyotik kullanıyoruz da o pişik yapıyormuş antibiyotiği bırakınca geçecekmiş ne yapsam kar etmiyor
gecmıs olsun yaa cok uzuldum hemencecık gecsın ınsallah. chıcco ıyı geldı bıze ama sızın bıraz farklı

aman canım takma o kadar ben gıcık herıf dıyorum cıkıyorum :))
bosveer emmesı bıtsın o zaman verırız :))

bnede portakal yemeyi çok özledim doğuma gitmeden bi oturuşta 5 tane yemiştim o akşam ne olduysa bana içim yanmıştı şimdi yiğenim ve kaynanam hep söyler doyumluğunu iyiki almışsın diye

üsye ve ishal olmuştu ndk

margarin mi evde yok ki
antibiyotikten pişik kızlar hiçbi şey kar etmiyor işte bi de lansinohu süreyim onu denemedim

Canim antibiyotikten dolayi olusan pisik mantardan kaynaklaniyor. Yani normal pisik kremleri...vs gecirmez. Ve o bolgenin temiz ve kuru tutulmasi gerekiyor. Nemli tutmak mantarlarin daha da artmasina neden olur o yuzden her kremi surmeni onermem. Once bi arastir istersen.

kızlar bazen aklıma burda konuşurken hep kim geliyo biliyomusunuz seweetbaby naptı acaba toparladımı içim çok kötü oluyo hepimiz çok şükür aldık kucağımıza o ne yaptı acaba misafir olarak girip bakıyomudur başka yerden netini kapattırmıştı çünkü eminim bakmıştır başka biyerde yazık canım yaa unutamıyorum onun halini

ay evet ya gecen gün benimde aklıma geldi
çok zor ya düşünmesi bile çok zor

pamuk oyun halısı dikkatini çekiyomu oynuyomu?
bide ne kadar ağlıyo seninle aramızda 4 gün var aşağı yukarı yaptıkları aynı olmalı

bide ciclerinizi çok beğendim nerden aldınız:)

Hoya, bu tur pisikleri yapan genellikle Candida denilen bi mantar turu.
Bu Candida bebeciklerin agzinda da pamukcuk yapiyor.
Benim de memeciklere bulasti cok aciyordu emziremiyordum. Bilmeden surekli Lansinoh suruyordum ki o daha da kotu yapti.
Doktorumuz nystatin (nistatin) diye bi krem: oglusun agzi icin de damlasini verdi. Simdi cok duzeldi iyilestik sayilir. Nistatin kremin ustunde pisik icin oldugu yaziyor.

tamam cindy tşk. bilgilendirdiğin için.dr.a sorayım da kullanayım bari meme uçlarım çatlak ama acımıyor hiç

kızlar gittigidiyordan almış eşim babyslingi ben jokerdekini söyleyemeden. gelince yorum yaparım. en ucuzuydu inşallah güvenldir.

fisher priceın 3 in1 salıncağını da almış. siz salıncak kullanıyo musunuz?

hoyacım çok geçmiş olsun bu arada, ben bizim kızın poposu biraz kızarınca bepanten sürüyorum geçiyo, bi dene istersen

canım babysling mi babasling mi almış eşin? 2si farklı o yüzden sordum
sendende yorumlarını bekliyoruz en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…