kibele antibiyotik kullanıyoruz da o pişik yapıyormuş antibiyotiği bırakınca geçecekmiş ne yapsam kar etmiyor
ah canım kıyamam ben ona..nur daha öncede pişik olmuştu sanırım..yokmuymuş çözümü.ya bu göğüslerimize kullandığımız kansinoh varya o pişiklerde falanda kullanılıyomuş.göğüslere çok etkili ya pişiğide düzeltir belki.bi denesene.tutku pişikten bu kadar bağırıyor daa önce bu şekilde ağladığını hiç duymamıştım
altını açıyom o zaman iyi gülüyo konuşuyo bağlamasam üşüyecek
neyse Allah şifa versin de ben yemekten geçtim çiçek gibiyim suyla besleniyom..
oh sonunda..darısı diğer kızların başınaaçıldı gomplayeri yükledim açıldı yupiiii
hadi inş gom playeri indirdim bakalım yüklensin şu videoda açıcakmı sinirlenip açılmıyo diye silmiştim
tutku pişikten bu kadar bağırıyor daa önce bu şekilde ağladığını hiç duymamıştım
altını açıyom o zaman iyi gülüyo konuşuyo bağlamasam üşüyecek
neyse Allah şifa versin de ben yemekten geçtim çiçek gibiyim suyla besleniyom..
bence büyüdükçe ağlamaları da değişiyor
eymen de 1 haftadır garip ağlamaya başladı :))
anam herkescıkler dusmuş zayıflama derdıne
benım esım bıldırcın gıbı oldun bosver dıyo :))
off hakaret mı yoksa ıltıfat mı anlamadım ama takılıyorum sımdılık boleee...
ben de babaslıng ıstıyorum yaaa kullananlardan yorum beklıyoruz
bırde baska varya sepet gıbı ondan kullanan yok mu?
bende yemek istiyorum korkuyorum çocukta gaz olucak diye ufak ufak başlıyim o zaman bendeben yiyom rapunzel bıraktım her şeyi yiyom artık çok zamandır
gecmıs olsun yaa cok uzuldum hemencecık gecsın ınsallah. chıcco ıyı geldı bıze ama sızın bıraz farklıkibele antibiyotik kullanıyoruz da o pişik yapıyormuş antibiyotiği bırakınca geçecekmiş ne yapsam kar etmiyor
benimkide önce dalga geçiyo benle ben üzülünce şaka yaptım ben takmıyorum kilonu..utku emmeyi bıraksın ben zayıflatcam seni diyo.o zaman zayıflamazsan asıl dalgayı görceksin diyo..off gıcık.her şakasında benim kilolarım var deli ediyo beni.
o yüzden çok fena taktım zayıflıcam:lepi:
üsye ve ishal olmuştu ndk
margarin mi evde yok ki
antibiyotikten pişik kızlar hiçbi şey kar etmiyor işte bi de lansinohu süreyim onu denemedim
ay evet ya gecen gün benimde aklıma geldikızlar bazen aklıma burda konuşurken hep kim geliyo biliyomusunuz seweetbaby naptı acaba toparladımı içim çok kötü oluyo hepimiz çok şükür aldık kucağımıza o ne yaptı acaba misafir olarak girip bakıyomudur başka yerden netini kapattırmıştı çünkü eminim bakmıştır başka biyerde yazık canım yaa unutamıyorum onun halini
kızlar gittigidiyordan almış eşim babyslingi ben jokerdekini söyleyemeden. gelince yorum yaparım. en ucuzuydu inşallah güvenldir.
fisher priceın 3 in1 salıncağını da almış. siz salıncak kullanıyo musunuz?
hoyacım çok geçmiş olsun bu arada, ben bizim kızın poposu biraz kızarınca bepanten sürüyorum geçiyo, bi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?