babasling aldın değil mi? sanırım bitmiş, geçici süre temin edilememktedir diyor.
motive için sağol canım.çok taktım ya valla kendimden nefret eder oldum..biranönce aynalarla barışmam lazım.tutkucum sen plates ve yuruyusle kremden cok daha etkli bir yolda gidiyorsun bence
canım koy slingine evdeki işlerinide öyle yapmayı dene olmazmı..ben iyiliğin için diyorum sen gıdadan düşüp hasta olursan kim bakar bebişine..a.s.ahh ah rapunzel benim gız da utku gibi olaydı neler yapardım
başına gelmeyen bilmezimiş tutku
kayfaltımı yaptım herif ne yiycek bakalım
ya walla bi benmi beceriksizim ya bana niye açılmıyo bu[/QUOTE
bilgisayarındaki programla ilgilidir canım
maşallah maşallah sana ben hamım daha demekki 1 milde yoruldum ve terledim
Canım tutkunun oğlanın maşallahı var dur boncuklarıda takayımseni en iyi ben anlarım bizim 24 saatte uykumuz epi topu 6 saattir bende hiç bişey yapamıyorum
bizim kızlar bitirdi kanımca slingleri :)))))))
şekerim yaa anlatabilirmisin o tarifi çok övdü ama kaçırdım izleyemedim nasıl yapılıyormuş?
maşallah oğluma usludur tosunum..genelde bu tip çocuklar büyüyünce azgın olurlarmış ama bakalım utkuda hiç öyle bi ışık görmüyom.bakalım görücezsempatiksalakcinni
ben indirdim canım olmiiifeyzae selam canim.
juli,pamuk 3 mil avi seklinde indirdiniz mi o tek link i
evet canımpamuk facebooktaki grup icin sana mi ad soyad yolluyorduk
hepsiburadanın stoklarında yok ne zaman geleceğide belli değilmiş..ben ordan vermiştim iptal ettim siparişi.jokerden aldım orda daha pahalı ama bi günde geldi hiç olmazsa
öğretmenim bende ktunnel vtunnel hiçbiri açılmıyo..sorun benim pcde sanırım.
kızlar niye açılmadı videolar sizde ya..media player classic indirin bi de öyle deneyin
ben yapamıyorum krem falan ya düzenli kullanamıyorum öyle şeyleri..acaba selülit kremi kullansak sütü etkilermi..bi zararı olurmu bebeğe..çokmu evhamlıyım yoksa:uhm:
haklısın canım yavaş yavaş arttırmak lazım..vücut belirler zaten onu.baktınız zorlanmıyosunuz mili arttırırsınız.
kızlar açıklıyorum videolarını açamayanların sorununu..sıkı durun.......az daha bekleyin...
şaka şaka söylüyom sizin için o sitenin ilerleyen sayfalarını okudum..codec eksikmiş sizde.gom player yada bs player yüklerseniz sorununuz hallolcakmış..inşallah faydalı olur bu bilgiler
tutku pişikten bu kadar bağırıyor daa önce bu şekilde ağladığını hiç duymamıştım
altını açıyom o zaman iyi gülüyo konuşuyo bağlamasam üşüyecek
neyse Allah şifa versin de ben yemekten geçtim çiçek gibiyim suyla besleniyom..
kızlar açıklıyorum videolarını açamayanların sorununu..sıkı durun.......az daha bekleyin...
şaka şaka söylüyom sizin için o sitenin ilerleyen sayfalarını okudum..codec eksikmiş sizde.gom player yada bs player yüklerseniz sorununuz hallolcakmış..inşallah faydalı olur bu bilgiler
gom player yüklüyorum 7-8 dk sürecekmiş yemek yapmam lazım ama kafayı fena taktım bu yürüyüş meselesine kalkamadım bilgisayar başından(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?