2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizimkide öyle kızlar
okadar kokuyorki altını nasıl doldurdu şuna bak diyorum
bi acıyorum bişey yok:bbo:

yatmadan önce yapmış yaa
sabah yapmadı diyemi kabız oldu bu cocukkaydirigubbakcemile3
kız bizimki 5 6 günde bi yapıyo biz ne diyelim
normaldir canım dinlendiriyodur poposunu

kızlar merhaba acil bişey sorcam eşim bez almaya göndericem bizim kız sürekli pişik kullanmadığım krem kalmıyor acaba bezimi değiştrsem diyorum ultra prima aktif bebek kullanıyorum 4 numaraya geçtik huugıes mi kullansam oda pişik yaparsa nasıl anlarım bi yardımcı olabilirmisniz ne aldırıyım

bu ne gusel bır bılgı kıbeleceım agız yaralarının böle cabuk gececegı hıc aklıma gelmıyordu da nasıl karnını doyuracagım dıye üzülüyordum.. kısa bır süre kaşıkla yedırecegım olmadı, sonrasına Allah kerim..

kızlar hamılelık resımlerıme baktım ben hamılelıgı ozledım offf delımıyım neyım..
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

bencde hamilelik guzeldı yaa, en azında gezebılıyordum, ben sımdı cok özledım arkadaslarımı ınsan ıcıne karısmayı.. kk olmasa napardım bılmem :))

cok sagol scedcedu, beklıorum yenı bılgılerı,insanın bı tanıdıgının yada kendı basına gelmeden hıc bır dogru bılgıyı ögrenemeıyor tam olarak ne ınternetten ne dr.lardan...

Herkese merhabalar...aslında bu başlığı nerdeyse açıldığı günden beri "misafir" olarak takip ediyorum ve hepinizi de aslında tanıyorum :) üye olmak bugüne kısmetmiş..ben de 2010 ocak annesiyim ve artık kilo verme derdine düştüm,bu bahsettiğiniz 3 mil,5 mil,plates meselesiyle ilgili :) hangi videoyu nasıl indirebileceğim konusunda yardımcı olursanız çok sevinicem..

kızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için ufak oğlum hastalandı görseniz geceden beri ateş öksürük gaz mahvoluyo bebemkucağımda ay bi uyusa rahatlıycak çocuk ama az bi öksürüğü gidiyo ateşi gidiyo lanet olası gaz bırakmıyoki çocuğumu ıkın ıkın ay ne zor bi sanat bu annelik ya gözlerinin altı kıpkırmızı oldu gene uykusuzluktan hoya daha gelmemiş sanırım resimi çok merak ediyom inşallah becermiştir kocasıaklinialirimsmile

ben molfix kullanıyorum daha depodakiler bitmedi bababmız yenide huggies almış bimden ucuzmuşta onu denedim bigün oda fena değil gibi bende niveanın pişik önleyici kremini kullanıyorum her açmada muahkkak sürüyorum koyu krem olduğu için kakasını yapsada popişe zarara veremiyo ben memnunum bu kremden zaten benimkini cildi çok hassas vede kuru

cadaloz geçmiş olsun
nasıl tanımış hoya ya
ne güzel olmuş karşılaşmanız tanışmış oldunuz buluşursunuz da artık

cadaloz geçmiş olsun
nasıl tanımış hoya ya
ne güzel olmuş karşılaşmanız tanışmış oldunuz buluşursunuz da artık

evet ya uğraşsakkarşılaşım diye böyle denk gelmezdi vallaha büyük oğlumun resimlerini görmüştü hoya büyük oğlumu görünce tanımış faccede benim resimlerimde var ordanda tanıdımı bilmiyorum artık ama çok sevindim hoyayı gördüğüme tabiki görüşücez onunki hasta benimki hasta nasip olmadı henüz daha havalar bi açsın size sahilden resimlerini yollarız bebiklerimizin ay nurda bi tatlıki maşallah az daha dursa kirpik diye çıkacakmış kocasını bırakıp gelemedi hoya çatladım orda resmi çekti eşi ama bulamamamıştı telefonunda ay inşallah bişiy olmmaıştır sizde görürsünüz çağanla nuru

birde onu deniyim bakalım üff bi geçse başka bişey istemyorum her bezinde kaka var daha doğrusu ishal gb hep oda pişik yapıyor gece uykusu hariç gündüz 1,5 saatte değişştryorum bu kıza bez dayanmıyor tabiki poposu bi kuru kalmıyorki iyileşsin[/QUOTE]

canım benim oğlanda öyleydi 30 dakka durmuyodu bi bez kıçında gazlı oldukları için her pırtlatmada çıkarıyodu az az bize doktor günde 2 sefer 1 çay kaşığı zeytinyağı dedi onu vereli şükür kakası biraz düzene girdi ben ilk başta kızmıştım hatta çocuk zaten sürekli yapıyo bide zeytinyağımı vercez diye doktorda sen beni dinle bebeğin rahatlar dedi gazı bitmedi ama enazından ağlayarak kaka yapmaları azaldı dene bence bide dün gece spazmo panalgine fitil attım oda epey bi kaka yaptırdı hemde çok gaz çıkardı üşütmüş garibim bide bi kouyoki sormayın gitsinohaoldumsmile rabiim hepsine iyilik versin

ben de simdi zeytinyagi verdim tekrar aglamaktan ikinmaktan uyuyamiyordu yavrucak, hemen gazini yapti ama daha kaka yapmadi

ben altini temizlerken islak mendili sivak suya batirip siliyorum nerdeyse yikiyorum, altini kapatmadan önce de kuruluyorum altini hic pisigi olmadi simidye kadar elh.

maşallah meltem abla ne güzel uykusu var benimki saat başı kalkıyo hemen hemen bide okadar kaka yapıyo hala yapmadı diye dert yanıyosun benimki günde bikez yapıyo oda ben fitili verince anca yapıyo ıkınmaktan nefesi kesiliyo daha doğdu doğalı altını açtığımda kaka yapmış görmedim hep ben yaptırıyorum

bide zart zurt osuruyo öyle kokuyoki
kaka yaptı sanıyoz
ama yok fosss :roflol:

hiç osuru kokan bebek gördüünüz mü :uhm:
bizim evde de var hergün görüyorumsempatiksalakcinni
ben de simdi zeytinyagi verdim tekrar aglamaktan ikinmaktan uyuyamiyordu yavrucak, hemen gazini yapti ama daha kaka yapmadi
pose nasıl veriyosun zeytinyağını tıkanıyomu içerken kaç kaşık ve ben hergün versem bişey olurmu benimki yapamıyo çünkü imkansız yaa
ben altini temizlerken islak mendili sivak suya batirip siliyorum nerdeyse yikiyorum, altini kapatmadan önce de kuruluyorum altini hic pisigi olmadi simidye kadar elh.

bende hep pamuk ve suyla temizliyorum gezmeye bile giderken tasımı alıyorum yanıma kimse benim oğluşuma tas bulamazkine oyüzden hiç pişik olmadı benimkide hergünde yıkıyoruz zaten hep temizleniyo çok şükür

demekki büütün veletlerin osiriğii kokuiii
bende problem var deye üzülüyordum :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…