Kizlar
Anne sütü kabiz yapar mi ya(( yada ben muz yersem kabiz olurmu? Bilmediim hersey bu bücürükte mevcut ya (( Dün aksam yatmadan gayet güzel kakasini yapti uyudu sorunsuz saat 9 da gece 1,5 da uyandim uyanik degik mikirdiyo cok olmus emzireyim dedim 5 dak emdi uyudu uyandiramadim sonra sabah 5 de ciyakladi emzirdim güzel ati dolu acayim dedim sadece cis dolu kaka yok bi fitil verdim yatti güzel uyudu 8 de gene ciyak ememedi altini actimgene cis dolu kaka yok Allah ne verdiyse deniyorum o saaten beri az günce güzel emdi uyuyo gene kaka yok kafam karisti ya bu normal mi simdi?Uyandimi yoksa gene bi fitil aticam ama sonra yapacak biseyim kalmiyo hastaneyede gitmek istemiyorum bi sürü mikrop var durup dururken onlarla tanisacak (
bide zart zurt osuruyo öyle kokuyoki
kaka yaptı sanıyoz
ama yok fosss :roflol:
hiç osuru kokan bebek gördüünüz mü :uhm:
hantecım haklısın Allah dermansız dert vermesın bunlar kolay ısler hıc uzme kendını..
bırde canım ağız ıcı yaralar cok cabuk ıyılesır hıc anlamaz bıle hıc merak etme..
helekı kucuk bebeklerde doku olusumu cok hızlı hemencecık duzelır..
benım arkadasın kızı agzına acacagı sokmus yatakta zıplarken acacakla beraber dusuyo
bogazına batmıs kıyamam kucucuktu ıste dıkıs attılar mı bılmıyorum ama bayaa yara olmustu..
ama ıkı gune topladı kocaman yara oradan bılıyorum kı senınkı ufacık bısıy bunun yanında yarım gunde bıle kapanır tukurukten..
kızlar hamılelık resımlerıme baktım ben hamılelıgı ozledım offf delımıyım neyım..
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
günaydın kızlar
gerçi ben biraz daha uyuyacağım ama önce size bakayım dedim
hante
canım tam olarak kaç aylıktı bebek gittiklerinde bilmiyorum ama şu anda 11 aylık
dr hemen kesmiş orayı 1-2 saat emzirme demişti diye hatırlıyorum sonra normale döndü
arkadaşı gördüğümde sorarım canım sana daha ayrıntılı bilgi veririm
aynen canım ya benim kız da öyle bi emiyodu ki dersiniz elinden çikolatalı süt akıyo.yanındayken fgarkettiğimde hemen bakkal emziğini tutturuveriyorum ağzına da öyle vazgeçiyor.gzd -cikka belki bebeğin yüzüstü yatmak istemediğinden yapıyodur.benim kız hiç sevmiyor yüzüstü yatırınca hemen ağlıyor bizimkinde çok gaz var gerçi belki ondan olabilir yüzüstü yatınca gazla dolu olan karnı mı ağrıyo ne....o yüzden mızıklanınca hemen ters çeviriyorum.Aslında arada yüzüstü de yatırmak lazım uzmanlara göre... ama tabi tehlikeli bi pozisyon şu anda bebeklerimiz küçük olduğundan...başında olmak gerek yani...
evet cnm ya kesınlıkle katılıyorum bu ınternette kı bılgıler hep en uctakı seylerı yazıyor ve de en kötümser halıyle. ınsanda ılk kafadakı soru ısaretıyle oraya atlıyor. herseferınde bıda bakmıcam dıyorum ama nafıle....
çok tesekkur ederım meltem abla, annem farketmıs de dr. kontrol günümüze kadar sölemedım üzülme kafana takma dıye dıyo, hıc bu söylenmezmi.. dr. umuz amelıyat gerekır dedı ama onun adına amelıyat bıle denmez dedi. 6 aylıkken kesilecek baglı olan yer, genel anestezi degıl neysekı lokal uysuturulacakmış...
ahhh cnm bnm sagol, bekleyemedım dr. a kadar ınternette arastırınca dah acok bulandı kafam. kafaya takmamak elde mi. ama napalım Allah baska dert vermesın bıraz dah abuyusunde küçük bir kesiyle cocukcerrahısınde halledecekler. yoksa konusmasını beslenmesını yutkunmasını falan engellıyormuş.. kıyamam ben miniciğime yaa...
çokk sagol cnm bnm örnekler nasıl rahatltyr ınsanın içini. keske olmasaydı böle bırsey ama neysekı basıt bır sey dedgın gıbı...
hadi yaa.. kaç yasında göturduler acaba, bızım dr. 6 aylıga kadar beklemmemızı önerdi, bilmiyorum nıye, yıne yara falanmı oluyor operasyon sonrası nedir. keske bızımde hallolmus sekılde dönseydık. artık yaza doğru kestrırız bızde...
çook sagolun, içime su serpildi resmen. en yakın zamanda halletmek lazım demekki..
canım çok geçmiş olsun..inş.kolayca atlatırsınız operasyonu...canını sıkma bak zor da değilmiş ameliyat...
sagol cnm ck teşekkur ederım..
günaydınnnn...
dün gece evimizde kalalım dedik. yatakodası soğuktu ufo da yaktık ama habire sigorta atıp durdu. bizde kocaman uzatmayla salona taktık fişini.
neyse 23:30 falan yattık. önce durduk yere yatakodasının sigortası attı; neyse dedik nasılsa ışık falan gerekmiyor, ufoda salona bağlı boşver.
15 dk sonra gözümü bi açtım ev zifiri karanlık. sigortalar atmamış ama elektrik yok evde.
tabi anında soğumaya başladı ev. adama dedim kalk annemlere gidiyoruz. kaydirigubbakcemile
tam giyiniyoruz kör karanlıkta bir de Ayaz efendi kaka yaptı sempatiksalakcinni hadiii onu değiştir.
sonunda gittik, bugün elektrikçi gelip bakacak.
ama o kargaşada, benim böcükün altını değiştirdim, battaniyelere sarıp sarmaladım, ayakkabılarımzıı falan giyerken habire bi babasının kucağına bi benim kucağıma geldi, yolda kucağımda koştura kpştura anbneme gittik, eve geldi üzerini çıkardım yatırdım ama bana mısın demedi. aynen uyumaya devam. :bbo:
bizimki derin uykuya dalınca dünya yansa umrunda olmuyor valla.
tamam işte çok sorun edilecek birşey değilmiş.
endişelenme; ilk başta panik oldun haklısın tabii ama rahatla şimdi.
düne göre cok rahatladım, ilk duydugum panık halım fenaydı demi :)) anne olarak soguk kanlı olmayı ögrenmem gerekıyor sanırım. yavas yavas oda olur ıns.
ne balı olm yaa.. :mymeka:
bal yasak 1 yaşından önce batırma bir daha. hatta 9 aydan önce şekerli gıda yani pekmez bile önerilmiyor.
kızım utanmasan kaşık kaşık nutella yedirecen bebeciğe kaydirigubbakcemile3
evet benimki de yapıyor.
elini geriye çok sokup sonra da kusuyor
bende son 2,5 ayını yaşayamadım diye içimde kaldı.
ne zaman karnı burnunda birini göresem ben niye böyle olamadım. bebeğimin hıçkırıklarını hissedemim, kaburgalarıma batmasını bilemedim diyorum. :sinifsinif:
meltem bizdede kaka problemi var 2 günde bir yapıyor oda zeytinyağı veriyorum artık öyle yapıyor
bu dönemde oluyor herhalde
zeytın yagı benım bebısımdede cok etkılı olluyor yoksa kaka yapıcam dıye catlayacak yavrucak..
kızlar merhaba acil bişey sorcam eşim bez almaya göndericem bizim kız sürekli pişik kullanmadığım krem kalmıyor acaba bezimi değiştrsem diyorum ultra prima aktif bebek kullanıyorum 4 numaraya geçtik huugıes mi kullansam oda pişik yaparsa nasıl anlarım bi yardımcı olabilirmisniz ne aldırıyım
feyza cım bebek bezı olarak bılmıyorumda ben unıbaby nın pişik önleyıcı kremını kullandım cok memnun kaldım. ondan önce dr.un verdıgı ne cok seyı denedık ama nafıle. bu unıbaby de oksitdezenk dıye bır madde var derının suyla temas etmesını engellıyor, pişikten cok beter yara olmustu hemen gecırdı.. denemelısın bence...
kızlar merhaba acil bişey sorcam eşim bez almaya göndericem bizim kız sürekli pişik kullanmadığım krem kalmıyor acaba bezimi değiştrsem diyorum ultra prima aktif bebek kullanıyorum 4 numaraya geçtik huugıes mi kullansam oda pişik yaparsa nasıl anlarım bi yardımcı olabilirmisniz ne aldırıyım
feyzae ben hugg,este kullanmdim primada fark olmadi bizimkinde cok sukur.huggies daha kalın bir bez
bu ne gusel bır bılgı kıbeleceım agız yaralarının böle cabuk gececegı hıc aklıma gelmıyordu da nasıl karnını doyuracagım dıye üzülüyordum.. kısa bır süre kaşıkla yedırecegım olmadı, sonrasına Allah kerim..
bencde hamilelik guzeldı yaa, en azında gezebılıyordum, ben sımdı cok özledım arkadaslarımı ınsan ıcıne karısmayı.. kk olmasa napardım bılmem :))
cok sagol scedcedu, beklıorum yenı bılgılerı,insanın bı tanıdıgının yada kendı basına gelmeden hıc bır dogru bılgıyı ögrenemeıyor tam olarak ne ınternetten ne dr.lardan...
aynen canım ya benim kız da öyle bi emiyodu ki dersiniz elinden çikolatalı süt akıyo.yanındayken fgarkettiğimde hemen bakkal emziğini tutturuveriyorum ağzına da öyle vazgeçiyor.gzd -cikka belki bebeğin yüzüstü yatmak istemediğinden yapıyodur.benim kız hiç sevmiyor yüzüstü yatırınca hemen ağlıyor bizimkinde çok gaz var gerçi belki ondan olabilir yüzüstü yatınca gazla dolu olan karnı mı ağrıyo ne....o yüzden mızıklanınca hemen ters çeviriyorum.Aslında arada yüzüstü de yatırmak lazım uzmanlara göre... ama tabi tehlikeli bi pozisyon şu anda bebeklerimiz küçük olduğundan...başında olmak gerek yani...
sagol cnm ck teşekkur ederım..
zeytın yagı benım bebısımdede cok etkılı olluyor yoksa kaka yapıcam dıye catlayacak yavrucak..
feyza cım bebek bezı olarak bılmıyorumda ben unıbaby nın pişik önleyıcı kremını kullandım cok memnun kaldım. ondan önce dr.un verdıgı ne cok seyı denedık ama nafıle. bu unıbaby de oksitdezenk dıye bır madde var derının suyla temas etmesını engellıyor, pişikten cok beter yara olmustu hemen gecırdı.. denemelısın bence...
birde onu deniyim bakalım üff bi geçse başka bişey istemyorum her bezinde kaka var daha doğrusu ishal gb hep oda pişik yapıyor gece uykusu hariç gündüz 1,5 saatte değişştryorum bu kıza bez dayanmıyor tabiki poposu bi kuru kalmıyorki iyileşsin
cadaloz geçmiş olsun
nasıl tanımış hoya ya
ne güzel olmuş karşılaşmanız tanışmış oldunuz buluşursunuz da artık
maşallah meltem abla ne güzel uykusu var benimki saat başı kalkıyo hemen hemen bide okadar kaka yapıyo hala yapmadı diye dert yanıyosun benimki günde bikez yapıyo oda ben fitili verince anca yapıyo ıkınmaktan nefesi kesiliyo daha doğdu doğalı altını açtığımda kaka yapmış görmedim hep ben yaptırıyorumKizlar
Anne sütü kabiz yapar mi ya(( yada ben muz yersem kabiz olurmu? Bilmediim hersey bu bücürükte mevcut ya (( Dün aksam yatmadan gayet güzel kakasini yapti uyudu sorunsuz saat 9 da gece 1,5 da uyandim uyanik degik mikirdiyo cok olmus emzireyim dedim 5 dak emdi uyudu uyandiramadim sonra sabah 5 de ciyakladi emzirdim güzel ati dolu acayim dedim sadece cis dolu kaka yok bi fitil verdim yatti güzel uyudu 8 de gene ciyak ememedi altini actimgene cis dolu kaka yok Allah ne verdiyse deniyorum o saaten beri az günce güzel emdi uyuyo gene kaka yok kafam karisti ya bu normal mi simdi?Uyandimi yoksa gene bi fitil aticam ama sonra yapacak biseyim kalmiyo hastaneyede gitmek istemiyorum bi sürü mikrop var durup dururken onlarla tanisacak (
bizim evde de var hergün görüyorumsempatiksalakcinnibide zart zurt osuruyo öyle kokuyoki
kaka yaptı sanıyoz
ama yok fosss :roflol:
hiç osuru kokan bebek gördüünüz mü :uhm:
pose nasıl veriyosun zeytinyağını tıkanıyomu içerken kaç kaşık ve ben hergün versem bişey olurmu benimki yapamıyo çünkü imkansız yaaben de simdi zeytinyagi verdim tekrar aglamaktan ikinmaktan uyuyamiyordu yavrucak, hemen gazini yapti ama daha kaka yapmadi
ben altini temizlerken islak mendili sivak suya batirip siliyorum nerdeyse yikiyorum, altini kapatmadan önce de kuruluyorum altini hic pisigi olmadi simidye kadar elh.
demekki büütün veletlerin osiriğii kokuiii
bende problem var deye üzülüyordum :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?