evet canım emziriyorum ama düngece zor emdi burnu tıkalıydı biz açtık habire hapşır bağır gene tıkandı şimdi bi saate yakındır uyuyo burnuda açık inşallah rahatlar artık sesi soluğu gitti iyice baırmaktan
bugün ikinci ay aşılarımızı olduk eve geldik yarım fitil koy demişti doktor koyduk ama çocuk uyumuyor bir türlü ayakta kucakta gezince sesi çıkmıyor yatar pozisyona alınca kıyameti koparıyor.yatırınca yine iğne batıracaklar filanmı sanıyor anlamadık hiç ağlamadığı kadar ağladı bende onunla birlikte tabii.içim parçalanıyor sabahtan beri o ağladıkça.böyle yatarken korkarmı hep inşallah öyle değildir.
bugün ikinci ay aşılarımızı olduk eve geldik yarım fitil koy demişti doktor koyduk ama çocuk uyumuyor bir türlü ayakta kucakta gezince sesi çıkmıyor yatar pozisyona alınca kıyameti koparıyor.yatırınca yine iğne batıracaklar filanmı sanıyor anlamadık hiç ağlamadığı kadar ağladı bende onunla birlikte tabii.içim parçalanıyor sabahtan beri o ağladıkça.böyle yatarken korkarmı hep inşallah öyle değildir.
Canım dikkat ette ateşi çıkmasın benim oğluşum 2-3 gün kıpırdatmadı bile sol kolunu
selam kızlr.. teyzoşlarımızı çok özlüyoruz biz begüm ile..
ama işte maalesef, bi fırsat bulup gelemiyoruz.
valla deli gibi özledim günlük muhabbetlerimizi, gece muhabbetlerimizi.. sabahlara kadar dedikodu yapışlarımızı... ağlamak üzereyim
kayınvalidem de geldi, tam olduk. öff öff
geçen pazar mevlüt yaptık, face'te ekledim fotoğraflarımızı...
ay sonunda da bursada annem yapacak bir mevlüt daha nasipse...
yalel Allah kolaylık versin kayınvaliden tez gitsin
yalel Allah kolaylık versin kayınvaliden tez gitsin
gelinlikli begümcük süperdi valla.
anasının kırmızı oceleri de kaçamdı gözümden kaydirigubbakcemile3
:) ay burcucum, o pozları biz gecenin köründe .çektik.
mevlütte hiç çekmemişiz, iş bitti.. herkes gitti... aklımıza geldi fotoğraf çekmek.
haydiii tekrar giyindik begümle ikimiz.. :) yorgun argın fotoğraf çekindik.
gündüz aklı başındaydı yavrumun, bakışı gülüşü farklıydı ama.. fotoğraflatrda saf saf bakarken çıktı uykudan :)
benim de saç baş bi karışık, yoluk yoluk fotoğraflarda hep :)
idare etçez gari.
:roflol::roflol::roflol:
kayıvaldesinden bıkanlar duasından belli oluyor
yüzüne bakilmamasi abarti da emzirilmemesi mantikli cünkü gusül abdestssiz oldugun icin emzirilmez demisletrdir, gusülsuz oldugunda her türlü kötülüklere acik olursun temiz olmazsin herseyden önce.
oluuurrr gel benim yerime sen çalış patron da senin olsun.
ben evde bebelere bakarım :roflol:
Kizlar merhaba
Canim sIkkIn biraz.Dün aksam bi komsum geldi o kadinin oglana nazari degdigin düsünüyorum ne zaman gelse agliyor zaten bide yorumlari cok sinir bozucu bilmis bi kadin.Kücük görümcem saolsun sürekli nazar duasi okuyor bize sayesinde ayaktayiz yani.Dün gece ugradi oglanda agladi tabi bende yeni emzirmisim gaz cikartmaya calisiyorum omuzumda kadinda arkadan bakmis aglayinca bunun karni ac elini yiyor bak dedi.Baktim omuzumda eli yumruk olmus agzinda .Sonra yatmaya gittik gene emmek istedi ama son emme üstünden 1 saat gectigi icin öyle cok sütüm yoktu nasil sinirlendi mememi cekistiriyor gene eli agzinda sinirim gece gece cok bozuldu.Ben 3 gündür dogum kontrol hapi kullanmaya basladim acaba sütümümü etkiledi cocugu doyurmuyor diye düsünüyorum bi yandanda kadinin nazarina taktim kafayi.Bu günde sabahtan beri mememden inmiyor emdi emdi anakucagina koydumsalliyorum ama cok keyifsiz keyifsiz bakiyor bana acaba cocugu ac ac uyutmayami calisiyorum diye düsünüyorumDün gece bir ara mama aliyim evde bulunsun pat diye sütüm biterse kullanirim diye düsündüm.Öbür oglanda hic süt sorunum olmamisti ya mama nasil verilir onuda bilmiyorum.Hem emzirip sadece uyumadan önce mama vereniniz var mi icinizde? Birde nette aratirken gördüm maydanoz nane sütü azaltiyormus ben bunlari cok tüketirim bildim bileli bu güne kadar bisi yoktuda yeni icat mi cikti.Valla cok keyifisizim bu gün gerci bu ün 2. ayi doldu huy degisimi olabilir buda cok huylu bücürük cikti ya.
ögretmenim ndk
nasil 8 dakika 5 dakika emiyorlar ya sonra bidaha ne zaman emiyorlar gece kac kez kalkiyorsunuz.Normalse ben abartmiyim durumumu.
kızlar nabersiniz ben bitik durumdayım oğlumun sesi soluğu iyice gitti bide bi acıklı ağlıyoki garibim gece boyunca inledi şimdi yatırdım yerine dua edinde uyusun geceden beri kustu ateş öksürük burnu akii biyandan mahvoldu bebem benide mahvetti
3 mil yürüdüm tostumu da yidim geldim
şimcil melisa ayaklarımda uyur insallah
scedde fazlamı yedin acaba bu ara ondan olabilir mi
ben yemeği azalttım abur cubur yok artık
kızlar ben yaklaşık 10 gün önce adet oldum. gerçi aadet olmak denirse. günlük pet yetiyor. ilk adette böyle olması normal mi?
valla deli gibi özledim günlük muhabbetlerimizi, gece muhabbetlerimizi.. sabahlara kadar dedikodu yapışlarımızı... ağlamak üzereyim
bizimkinin sarılığıda 2. ayda geçmemişti canım.dr anne sütü aldığı için geçmemesi normal denişti 3. aydada geçmezse tahlil yaparız dedi..şimdi geçti yok merak etme geçer daha seninkinindeşimdi sızdı babasının kucağında uyuyor yavrum helak oldu ya ağlamaktan niye üç aşı birden yapıyorlar ya çok değilmi.birde bebeğin cilt rengi sarıymış hala sarılığı geçmemiş dedi doktor birde kan verdik tiroit baktırdı yarın sonuç çıkacak bu durumu yaşayan varmı niye geçmiyor bu sarılık.ayyy bugün bunalımdayım yaaa şu çocuğum bir rahatlasa.
geçmiş olsun canım..evin 20 derecede tuttuğunu yazmışsın..çok soğuk değilmi.bizim ev 23 derece olunca ben bile üşüyorum..bizim ev çok sıcak oluyo hiç bişey yakmasak bile 23 ten aşağıya düşmüyo..ben çok az yakıyorum istemedende olsa ev hep 25 derece..kızlar nabersiniz ben bitik durumdayım oğlumun sesi soluğu iyice gitti bide bi acıklı ağlıyoki garibim gece boyunca inledi şimdi yatırdım yerine dua edinde uyusun geceden beri kustu ateş öksürük burnu akii biyandan mahvoldu bebem benide mahvetti
ah şimdi bende yürücem 5 mil,arkadaşımı gönderdim..plates yapamadım yalnız bi kaç gündür..acil yapmam lazım,misafirden fırsat bulamadım hiç.3 mil yürüdüm tostumu da yidim geldim
şimcil melisa ayaklarımda uyur insallah
scedde fazlamı yedin acaba bu ara ondan olabilir mi
ben yemeği azalttım abur cubur yok artık
canım başta böyle dengesizlikler normal sakın bırakma devam et..ısrarla devam et bi de fazla abur cubur yeme alırsın muhakkak sonuç..hiç işe yaramasa bile hareket ediyoruz hiç bişey yapmasak otursak dahamı iyi..günaydın kızlar
nereye gittiniz ya kimse kalmamış
bu saat oldu daha yeni kahvaltımı yapabildim
bu yürüyüş işi bana yaramadı 3 gün yürüdüm 1 kilo almışım
nasıl oluyo ben zayıflamak için yürüyordum ohaoldumsmile
bugün yürümesem mi diye düşünüyorum kafamçokkarıştı
biraz geçmişe baktım
delf şimdiden geçmiş olsun küçük adama
bu ekşınla bebeği emzirme olayının mantığını kuramıyorum
bana görümcem emzirilmez dedi başka da kimse bişey demedi
dün aynı odada yapılmaz filan yazmışsınız bide yüzüne bakılmaz demişsiniz
eee çocuk ağlarsa ne yapacağız dur yavrum duşa girmeden sana bakamam mı diyelim
amannnn ne çetrefilli işmiş bu
bunun bi açıklaması olmalı kızlar
neden bakılmazmış günahmıymış bebeğe bişey mi olurmuş bi deyiverin bana da öğrenem
yürü ve incel yazıyosun..sende zayıfla sitenin ismi..bu 5 mil 3 mil filan indirmek için google a ne yazacağız tutku?
herkese günaydın
bütün gece diş ağrısından uyuyamadım
şimdide melisa hanım vık vık yapiyiii
yürüyüş yapmam lazım süpürüp toz almam lazım
daha dün toz aldım gece sanki biri gelmiş heryere toz sepelemiş
tutkucum yürüşünü kahvaltı etmeden mi yapıyorsun
geçmiş olsun canım diş ağrısı çok fena ya..
ee sende abartmıssın 2 tane aynı anda cikolaya yenermi heç kaydirigubbakcemile3
adamda dayanamamıs sonunda
kim canımculi benim 3 dişim çürüdü... iki hafta içinde hem de. ümraniyeye gidip geliyorum her hafta sonu, diş hekimi bi arkadaşım var orada, istersen önerebilirim
yapmadım hoyacımculi niye okudun geçmişi test yaptın mı
bende senin yazdıklarını okudukc ağlıyorum :gitme:bende gebeliğimi çok özlüyorum.
tam yaşayamadığım için içimde çok uhde kaldı
ben de Ayaz Zeynep Kamil'den taburcu olduktan sonra blogumda bir yazı yazmıştım.
işyerindeydim ve ağlaya ağlaya yazmıştım o yazıyı. nasıl yazdıysam hala her okuyuşta ağlıyorum onu.
ama ne zaman okusam..
o kadar dokunuyor ki; halbuki kendi yaşadığım kendi yazığım bişey.
herşeyi hatırlamak değilde kısa özetini ordan okumak çok canımı yakıyor nedense.
gecmiş olsun canımbugün ikinci ay aşılarımızı olduk eve geldik yarım fitil koy demişti doktor koyduk ama çocuk uyumuyor bir türlü ayakta kucakta gezince sesi çıkmıyor yatar pozisyona alınca kıyameti koparıyor.yatırınca yine iğne batıracaklar filanmı sanıyor anlamadık hiç ağlamadığı kadar ağladı bende onunla birlikte tabii.içim parçalanıyor sabahtan beri o ağladıkça.böyle yatarken korkarmı hep inşallah öyle değildir.
Kizlar merhaba
Canim sIkkIn biraz.Dün aksam bi komsum geldi o kadinin oglana nazari degdigin düsünüyorum ne zaman gelse agliyor zaten bide yorumlari cok sinir bozucu bilmis bi kadin.Kücük görümcem saolsun sürekli nazar duasi okuyor bize sayesinde ayaktayiz yani.Dün gece ugradi oglanda agladi tabi bende yeni emzirmisim gaz cikartmaya calisiyorum omuzumda kadinda arkadan bakmis aglayinca bunun karni ac elini yiyor bak dedi.Baktim omuzumda eli yumruk olmus agzinda .Sonra yatmaya gittik gene emmek istedi ama son emme üstünden 1 saat gectigi icin öyle cok sütüm yoktu nasil sinirlendi mememi cekistiriyor gene eli agzinda sinirim gece gece cok bozuldu.Ben 3 gündür dogum kontrol hapi kullanmaya basladim acaba sütümümü etkiledi cocugu doyurmuyor diye düsünüyorum bi yandanda kadinin nazarina taktim kafayi.Bu günde sabahtan beri mememden inmiyor emdi emdi anakucagina koydumsalliyorum ama cok keyifsiz keyifsiz bakiyor bana acaba cocugu ac ac uyutmayami calisiyorum diye düsünüyorumDün gece bir ara mama aliyim evde bulunsun pat diye sütüm biterse kullanirim diye düsündüm.Öbür oglanda hic süt sorunum olmamisti ya mama nasil verilir onuda bilmiyorum.Hem emzirip sadece uyumadan önce mama vereniniz var mi icinizde? Birde nette aratirken gördüm maydanoz nane sütü azaltiyormus ben bunlari cok tüketirim bildim bileli bu güne kadar bisi yoktuda yeni icat mi cikti.Valla cok keyifisizim bu gün gerci bu ün 2. ayi doldu huy degisimi olabilir buda cok huylu bücürük cikti ya.
içtiğin hap sütü azaltıyomuş bak öyle yazmışlar..benim kız gaz sancısı olunca elini emiyor..ben de açlıktan sanıp emzirmeye çalışıyodum ama emdikçe daha çok sancılanıyordu üstüne üslük kusuyodu ..farkedince ben de hemen emzik veriyorum bebek de cork cork emiyo hıncını memeden çıkarıyo yani acıdan emecek bişey arıyolar garipler...nane ve maydanoz sütü azaltıyo ben de uzak duruyorum..benim sütümü vişne suyu dereotu ve rezene arttırıyor sen de dene istersen.
ögretmenim ndk
nasil 8 dakika 5 dakika emiyorlar ya sonra bidaha ne zaman emiyorlar gece kac kez kalkiyorsunuz.Normalse ben abartmiyim durumumu.
kızlar nabersiniz ben bitik durumdayım oğlumun sesi soluğu iyice gitti bide bi acıklı ağlıyoki garibim gece boyunca inledi şimdi yatırdım yerine dua edinde uyusun geceden beri kustu ateş öksürük burnu akii biyandan mahvoldu bebem benide mahvetti
canım ya daha iyileşemedi mi bebeciğin?valla bence o kadar sık yıkama zaten sık yıkamakla konaklar gitmiyor benim oğlum 3 yaşına kadar konaklıydı zamanla geçti.zaten havalar soğuk ben 4-5 günde bi yıkıyorum bebeği ki evim çok sıcak olduğu halde.kışın hastalık kol geziyor eve ziyarete gelen birinden de alabiliyolar mikrobu ...o yüzden çok sık yıkama derim ben...geçmiş olsun tekrarjulicim önce sana yazam iyileşmedi balım ya sesi falan gitti iyice bide dün gece çok kustu eşim attı işte rahatlar dedi ama daha anca uyudu inanın geceden beri
hoyacım evin ayarıyla hiç oynamıyoruz kombili benim ev 50de yanıyo oda termostatım var o sürekli 20de duruyo anlamadık gitti sadece bu ara çok sık banyo yaptırmıştım başı konak oluyo diye ondanmı üşüttü bilmiim ama sesi iyice acıklı oldu artık bide kısıldı rabiim inşallah bugün biraz rahateder :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?