2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy canım geçmiş olsun benim zaten öyle sütüm fazla yoktu tutmak istemio çocuk zaten mememi burnu tıkalı olduğundan neyapacağımı bende bilemedim zormuş bee derdini anlatamıyor gözünün içine bakıyor yaa yardım et der gibi off off

kızlar ben yaklaşık 10 gün önce adet oldum. gerçi aadet olmak denirse. günlük pet yetiyor. ilk adette böyle olması normal mi?

bugün ikinci ay aşılarımızı olduk eve geldik yarım fitil koy demişti doktor koyduk ama çocuk uyumuyor bir türlü ayakta kucakta gezince sesi çıkmıyor yatar pozisyona alınca kıyameti koparıyor.yatırınca yine iğne batıracaklar filanmı sanıyor anlamadık hiç ağlamadığı kadar ağladı bende onunla birlikte tabii.içim parçalanıyor sabahtan beri o ağladıkça.böyle yatarken korkarmı hep inşallah öyle değildir.

Canım dikkat ette ateşi çıkmasın benim oğluşum 2-3 gün kıpırdatmadı bile sol kolunu

geçmiş olsun canım.
yok korkmaktan değil merak etme. senin kucağında teselli buluyordur ondan inmek istemiyordur.
bu aşılar yakıyor biraz, yanıyordur aşı yeri muhtemelen.
ama yarına kadar geçer, benimki de çok ağlamıştı; alışkın olduğu halde.

Canım dikkat ette ateşi çıkmasın benim oğluşum 2-3 gün kıpırdatmadı bile sol kolunu

canım ateş de çıksa çok önemli değil aşı ateşi.
bi hastalık olmadığı için doktorlar da bişey olmaz diyo, aklında olsun.
benimkinin ateşi 38,6'ya çıkmıştı ama gene de ilaçsız atlattık; fitil bile vermedim hiç.

birde aşıdan sonra ateşi çıkar bizimkinin çıkmıştı doktor çıkmaz dediği halde dikkat edin oferta

şimdi sızdı babasının kucağında uyuyor yavrum helak oldu ya ağlamaktan niye üç aşı birden yapıyorlar ya çok değilmi.birde bebeğin cilt rengi sarıymış hala sarılığı geçmemiş dedi doktor birde kan verdik tiroit baktırdı yarın sonuç çıkacak bu durumu yaşayan varmı niye geçmiyor bu sarılık.ayyy bugün bunalımdayım yaaa şu çocuğum bir rahatlasa.

selam kızlr.. teyzoşlarımızı çok özlüyoruz biz begüm ile..
ama işte maalesef, bi fırsat bulup gelemiyoruz.

valla deli gibi özledim günlük muhabbetlerimizi, gece muhabbetlerimizi.. sabahlara kadar dedikodu yapışlarımızı... ağlamak üzereyim

kayınvalidem de geldi, tam olduk. öff öff

geçen pazar mevlüt yaptık, face'te ekledim fotoğraflarımızı...
ay sonunda da bursada annem yapacak bir mevlüt daha nasipse...

gelinlikli begümcük süperdi valla.
anasının kırmızı oceleri de kaçamdı gözümden kaydirigubbakcemile3

yalel Allah kolaylık versin kayınvaliden tez gitsin

:roflol::roflol::roflol:
kayıvaldesinden bıkanlar duasından belli oluyor

yalel Allah kolaylık versin kayınvaliden tez gitsin

aynen...
ben bıkmadım açıkçası ama, daralıyorum zaman zmaan.
1 hafta daha burdayız hep beraber, annem-kayınvalidem-ben-begüm... haftaya bursaya anneme gidicez begümle ben, kayınvalidemi de izmite evine bırakıcaz.

selam kızlar merhaba nasılsınız

yalel allah kurtarsın bacım kaynanan bir an önce gider bu arada mevlüt resimleriniz süper begümde çok şekerdi

yüzüne bakilmamasi abarti da emzirilmemesi mantikli cünkü gusül abdestssiz oldugun icin emzirilmez demisletrdir, gusülsuz oldugunda her türlü kötülüklere acik olursun temiz olmazsin herseyden önce.

canım cevabın için teşekkür ederim evet bu mantıklı ama adetliyken de gusül abdestsiz olmuyor muyuz? dikkat etmek lazım tabi ki ama off ne bileyim bu konuda çok kafam karışıyor açıkçası
yine de teşekkürler cevabın için

oluuurrr gel benim yerime sen çalış patron da senin olsun.
ben evde bebelere bakarım :roflol:

benimkine de bakacan ama
ayaz gibi uslu değil benim cadı kızım
kaçmak yok sonra

bence doğum kontrol hapı sütü azaltmış olabilir bir de nane ve maydanoz da azaltıyormuş. süt yapan şeyler yiyip iç bakalım elbet gelir tekrar.
ben normal düzenime devam ettiğim halde sütüm azaldı gibi geliyor canım çok sıkılıyor bu duruma gerçi benim kızım fazla emmediği için de azalıyo olabilir en fazla 10 dk emiyor sonra 2-3 saat emmek istemiyor nasıl duruyor anlamıyorum.
ellerini emmesi normal ama bunu dert etme

biran önce iyileşir inş çağan

3 mil yürüdüm tostumu da yidim geldim
şimcil melisa ayaklarımda uyur insallah

scedde fazlamı yedin acaba bu ara ondan olabilir mi
ben yemeği azalttım abur cubur yok artık

yok be güzelim normal devam ediyorum
sadece sabah 6-7 gibi kalkınca 1-2 kaşık tahin pekmez yiyip yatmaya başladım
sütüm azalır gibi oldu süt olsun diye yiyorum ondan oldu heralde

kızlar ben yaklaşık 10 gün önce adet oldum. gerçi aadet olmak denirse. günlük pet yetiyor. ilk adette böyle olması normal mi?

kişiden kişiye değişir bu durum ben iki kez oldum ikisinde de vücudumdaki tüm kan akıyo sandım

hoşgeldin canım
fotolarınızı gördüm çok güzeldiniz
ama sanki begüm daha güzel gibi

bizimkinin sarılığıda 2. ayda geçmemişti canım.dr anne sütü aldığı için geçmemesi normal denişti 3. aydada geçmezse tahlil yaparız dedi..şimdi geçti yok merak etme geçer daha seninkininde
geçmiş olsun canım..evin 20 derecede tuttuğunu yazmışsın..çok soğuk değilmi.bizim ev 23 derece olunca ben bile üşüyorum..bizim ev çok sıcak oluyo hiç bişey yakmasak bile 23 ten aşağıya düşmüyo..ben çok az yakıyorum istemedende olsa ev hep 25 derece..
3 mil yürüdüm tostumu da yidim geldim
şimcil melisa ayaklarımda uyur insallah

scedde fazlamı yedin acaba bu ara ondan olabilir mi
ben yemeği azalttım abur cubur yok artık
ah şimdi bende yürücem 5 mil,arkadaşımı gönderdim..plates yapamadım yalnız bi kaç gündür..acil yapmam lazım,misafirden fırsat bulamadım hiç.
canım başta böyle dengesizlikler normal sakın bırakma devam et..ısrarla devam et bi de fazla abur cubur yeme alırsın muhakkak sonuç..hiç işe yaramasa bile hareket ediyoruz hiç bişey yapmasak otursak dahamı iyi..
bu 5 mil 3 mil filan indirmek için google a ne yazacağız tutku?
yürü ve incel yazıyosun..sende zayıfla sitenin ismi..

ben kahvaltı yapmadan adım atamam canım bayılcak gibi oluyorum.kahvaltımı yapıp yarım saat bi saat geçince spor yapmak lazım..ne çok tok ne de aç.bu sabah yapabilseydim arkadaşım gelmeden bi iki lokma bişey atıştırırdım öyle yapardım ama kalkamamışım.utku uyandırmadı o kadarda tembihledimkaydirigubbakcemile3

kızlar bu facebook olayını oldum olası sevmedim ben..hesap açmam diyede büyük konuştum.ama siz burdan birbiriniz hakkında yorum yaptıkça merak ediyorum..eşimin hesabıyla gruba üye olsam ne olur..:tomato:

culi benim 3 dişim çürüdü... iki hafta içinde hem de. ümraniyeye gidip geliyorum her hafta sonu, diş hekimi bi arkadaşım var orada, istersen önerebilirim
kim canım
ben bora beye gidiyordum önceden

culi niye okudun geçmişi test yaptın mı
yapmadım hoyacım
elim varmıyo bi türlü

bende senin yazdıklarını okudukc ağlıyorum :gitme:
gecmiş olsun canım
yarına bişiyi kalmaz bu gece sık sık atesini ölç

hosgeldin yalelcim nasılsın

canım ya daha iyileşemedi mi bebeciğin?valla bence o kadar sık yıkama zaten sık yıkamakla konaklar gitmiyor benim oğlum 3 yaşına kadar konaklıydı zamanla geçti.zaten havalar soğuk ben 4-5 günde bi yıkıyorum bebeği ki evim çok sıcak olduğu halde.kışın hastalık kol geziyor eve ziyarete gelen birinden de alabiliyolar mikrobu ...o yüzden çok sık yıkama derim ben...geçmiş olsun tekrar

kıslar selammm ben geldimmm
faydalı bir bilgiyle başlayayım :)) bende çok yapıyorum oğluma ama bakınn;,

Head covered while sleeping (Uyurken kafayı örtmek)

Sleeping with the head covered increases the concentration of carbon dioxide and decrease concentration of oxygen that may lead to brain damaging effects.

(Kafayı örterek uyumak, karbondioksit konsantrasyonunu arttırır ve beyne hasar veren etkilere yol açabilir.)

ndk o zaman ilk doğduklarında bebelere şapka da giydirmemek lazım
benim gariban yavrum nerdeyse iki ay sürekli kafasında şapkayla durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…