2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cadaloz anacım geçmiş olsun inşallah atlatacak ilaçlara devam
çok güçlü bu veletler hemen iyileşiyorlar
piynirli hoyaa
canın mı cekti

he vir de yiyem

yuh bee sendeki şans da meltem abla kaynanadan uzaksın bi kaynana bulmuşun ben olsam kapıyı açmam uyuyo numarası yaparım

gecmis olsun canim, dua edicem ay bu kücücük halleriyle bir de hasta olunca hic dayanamiyor insan. Allah bir an önce sifa versin

hosgeldin Bocuk

Meltem bebekler insanlarin yaydigi enerjiden etkileniyorlar nazar olabilir, eger kiskaniyorsa o kisi bebekler hemen etkilenir. ayetel kürsü ve felak nas oku.

saol canım vallaha dualrınızı eksik etmeyin dudaklarını titreterek ağlamaya başlayınca dayanamıyorum bende başlıyorum ağlamaya artık ağlamaktan sesi ksıldı garibimin

Canim kullandigin hap cerazette diye bi hap sanirim bildigim kadariylada baska emzirme doneminde kullanilan hap yok zaten bende kullanmak istemistim dr nin dedigine göre sütü azaltabilirmis biraz nettende arastirdim kullananlarin coguda oyle yazmis bende vazgectim.Seni uzmek isztemem ama bilgin olsun istedim.Bebeginin elini emmesi ise gayet normal benim sutum suan icin yeterli ama oglum yemekten sonra bile sakur sukur elini emiyo ama dikkat edersen bulduklari herseyi agizlariyla kesfediyorlar birakta tadini cikarsin:dance:

kaç saattir gecmişi okuyom
uzak kalan gecmiş
bulantı cinsiyet su geldi nişan geldi,derken kaç oldu,com duygulandım yaa
ağlamak istiyorum:gitme:

culi benim 3 dişim çürüdü... iki hafta içinde hem de. ümraniyeye gidip geliyorum her hafta sonu, diş hekimi bi arkadaşım var orada, istersen önerebilirim

saol canım vallaha dualrınızı eksik etmeyin dudaklarını titreterek ağlamaya başlayınca dayanamıyorum bende başlıyorum ağlamaya artık ağlamaktan sesi ksıldı garibimin

Canım seni en iyi ben anlarım benim oğluşumda öyle rahatsız allahtan ateşimiz yok bizim.bak şu yönden sen şanslısın oğluşunun yanındasın ben işteyim aklım hep oğlumda ağlamalarına dayanamıyorum bende evden dışarı çıkartmazken böyle üşüttü ya.sen emziriyodun değilmi çağanı

kaç saattir gecmişi okuyom
uzak kalan gecmiş
bulantı cinsiyet su geldi nişan geldi,derken kaç oldu,com duygulandım yaa
ağlamak istiyorum:gitme:

bende gebeliğimi çok özlüyorum.
tam yaşayamadığım için içimde çok uhde kaldı

ben de Ayaz Zeynep Kamil'den taburcu olduktan sonra blogumda bir yazı yazmıştım.
işyerindeydim ve ağlaya ağlaya yazmıştım o yazıyı. nasıl yazdıysam hala her okuyuşta ağlıyorum onu.
ama ne zaman okusam..
o kadar dokunuyor ki; halbuki kendi yaşadığım kendi yazığım bişey.
herşeyi hatırlamak değilde kısa özetini ordan okumak çok canımı yakıyor nedense.

meraba kızlar nasılsınız biz bi hafatdır çok huysuzuz ayağımdan bırakıyim en fazla 5 dakka duruyo hadi gene ayağa tuvalete bile gidemez oldum uyuduğu zamanlardada çok huzursuz gözü kapalı sürekli inliyo dövünüyo yavrum dalamıyo bi türlü bi teyze var okusun diye ona götürdüm korkuluğunu aldı yarın son kez götürcem inşallah bi faydası olur

evet canım emziriyorum ama düngece zor emdi burnu tıkalıydı biz açtık habire hapşır bağır gene tıkandı şimdi bi saate yakındır uyuyo burnuda açık inşallah rahatlar artık sesi soluğu gitti iyice baırmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…