piynirli hoyaa
canın mı cekti
yuh bee sendeki şans da meltem abla kaynanadan uzaksın bi kaynana bulmuşun ben olsam kapıyı açmam uyuyo numarası yaparımjulii
Burda tostu bilmiyolar cok komik gelmisti bana ilk basta.Tost diyince kizarmis ekmek anliyorlar esime tost makinesi buldurana kadar canim cikmisti.Izgaralarin icinde gariban gariban duruyordu.Cani isteyen varsa yapim bi yengen :))) Sanada afiyet olsun.
Hoya
Canim ya bu komsumda bazen gece geliyor basta esim kabullenmedi ama oda simdi benden önce atlayip uyuyacak konusunca uykusu kaciyor diyor kadina.Bi gece sabaha kadar bagrinca oglan kabullendi ben söyleyince kabul olmuyor.Kadininda colugu cocugu yok göya seviyor bide kendi almanca ninnilerinden söylemeye calisiyor valla benim oglanin agladigi kadar var ben bile aglicam kadin susmazsa dedim esimede oda kadina uygun dille anlatti.Ninni diil opera söylüyor kadin ya.
kızlar nabersiniz ben bitik durumdayım oğlumun sesi soluğu iyice gitti bide bi acıklı ağlıyoki garibim gece boyunca inledi şimdi yatırdım yerine dua edinde uyusun geceden beri kustu ateş öksürük burnu akii biyandan mahvoldu bebem benide mahvetti
SORMA GÜZELİM YA TOPARLANAMADIM BEN DAHAnaber bocuk nerelerdeydin kaç gündür
HOŞ BULDUK CANIM NERDE GÖRDÜN O HALİMİ KIZböcük hoşgeldin senin mikilin dağıtmış seni saç baş nolmuş öyle..
hosgeldin Bocuk
HOŞ BULDUK
saol canım vallaha dualrınızı eksik etmeyin dudaklarını titreterek ağlamaya başlayınca dayanamıyorum bende başlıyorum ağlamaya artık ağlamaktan sesi ksıldı garibimin
Kizlar merhaba
Canim sIkkIn biraz.Dün aksam bi komsum geldi o kadinin oglana nazari degdigin düsünüyorum ne zaman gelse agliyor zaten bide yorumlari cok sinir bozucu bilmis bi kadin.Kücük görümcem saolsun sürekli nazar duasi okuyor bize sayesinde ayaktayiz yani.Dün gece ugradi oglanda agladi tabi bende yeni emzirmisim gaz cikartmaya calisiyorum omuzumda kadinda arkadan bakmis aglayinca bunun karni ac elini yiyor bak dedi.Baktim omuzumda eli yumruk olmus agzinda .Sonra yatmaya gittik gene emmek istedi ama son emme üstünden 1 saat gectigi icin öyle cok sütüm yoktu nasil sinirlendi mememi cekistiriyor gene eli agzinda sinirim gece gece cok bozuldu.Ben 3 gündür dogum kontrol hapi kullanmaya basladim acaba sütümümü etkiledi cocugu doyurmuyor diye düsünüyorum bi yandanda kadinin nazarina taktim kafayi.Bu günde sabahtan beri mememden inmiyor emdi emdi anakucagina koydumsalliyorum ama cok keyifsiz keyifsiz bakiyor bana acaba cocugu ac ac uyutmayami calisiyorum diye düsünüyorumDün gece bir ara mama aliyim evde bulunsun pat diye sütüm biterse kullanirim diye düsündüm.Öbür oglanda hic süt sorunum olmamisti ya mama nasil verilir onuda bilmiyorum.Hem emzirip sadece uyumadan önce mama vereniniz var mi icinizde? Birde nette aratirken gördüm maydanoz nane sütü azaltiyormus ben bunlari cok tüketirim bildim bileli bu güne kadar bisi yoktuda yeni icat mi cikti.Valla cok keyifisizim bu gün gerci bu ün 2. ayi doldu huy degisimi olabilir buda cok huylu bücürük cikti ya.
ögretmenim ndk
nasil 8 dakika 5 dakika emiyorlar ya sonra bidaha ne zaman emiyorlar gece kac kez kalkiyorsunuz.Normalse ben abartmiyim durumumu.
saol canım vallaha dualrınızı eksik etmeyin dudaklarını titreterek ağlamaya başlayınca dayanamıyorum bende başlıyorum ağlamaya artık ağlamaktan sesi ksıldı garibimin
kaç saattir gecmişi okuyom
uzak kalan gecmiş
bulantı cinsiyet su geldi nişan geldi,derken kaç oldu,com duygulandım yaa
ağlamak istiyorum:gitme:
Canım seni en iyi ben anlarım benim oğluşumda öyle rahatsız allahtan ateşimiz yok bizim.bak şu yönden sen şanslısın oğluşunun yanındasın ben işteyim aklım hep oğlumda ağlamalarına dayanamıyorum bende evden dışarı çıkartmazken böyle üşüttü ya.sen emziriyodun değilmi çağanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?