2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nura masallah canım
aaa bana da 3 doz dedıydı amaaaannn acep benım ası ne zamandı ben unuttum :)))

slm kızlar
sabahtan beri kk'da sorun yaşıyorum
yazdığım msjlar gitmiyor bakalım bu gidecek mi

hee bu tetanozz hamileyken olduğumuz tetanoz muuuu? hee b en onu oldum da ikincisini ne zaman olacağım kine

bak delf
1. dozuhamileyken ağustosta olmuşum
2. dozu hamileyken eylülde olmuşum
3. dozu doğumdan sonra martta olmuşum
4. dozu da seneye martta olacam
5. dozu soramadım unuttum
kolum çok ağriyi yaa

tşk. kibele zira sağlıkocağı ve doktorun tartısı farklı oluyo asıl önemli olan haftaya doktordaki kilo kontrolü bakalım n diyecek

tetenozu vurmadan asıyı ıstsın hemsıre elınde vucut sıcaklıgına gelsın nasılsa enjekte olunca ısınacak hemen vursun aıle drumuz dedı benım ılkı facıaydı ıkıncıde ısıttı hıc agrımadı meger kasın arasına soguk soguk gırınce agrı yaparmıs bır de hemsıre sınırlerı tahrıp ederse..

ay esmerim alemsinn yaa bizde olmadık galibaa ben hiç hatırlamıyorumm :uhm: ne zaman olunuyoo buu

valla benim aklıma bile gelmemişti preeklampsiyle uğraşmaktan.
panik halde beni apar topar doğuma götürürlerken aklıma geldi, dedim ben tetanoz aşımı yaptırmadım.
çok sevdiğim bi doktor vardı, onla uğraşırsak ölürsün bu tansiyonla uğraşmazsak en fazla kudurursun hangisini tercih edersin dedi :roflol:

bu arada biz şimdi geldik pipi doktorundan herşey güzel yolunda banyoya izin verdi dr 5 gün aradn sonra bugun bıcı bıcı var

oo maşallah pipinize kaydirigubbakcemile3
tırnak kadar kalmıştır şimdi o ayol sırnaşık şey
ohh güzel güzel yıkanın doktor kokusunu atın üstünüzde.

nan hoyaa basketçi olcek senin kız.
naptınız olm kollarından çok mu çektiniz de bu kadar çabuk uzadı nur

bak delf
1. dozuhamileyken ağustosta olmuşum
2. dozu hamileyken eylülde olmuşum
3. dozu doğumdan sonra martta olmuşum
4. dozu da seneye martta olacam
5. dozu soramadım unuttum
kolum çok ağriyi yaa

hoyacım sağol ben diğer dozları ne yaptım acabaakannehir

nur'a maşallah hoya nasıl büyüttün bi haftada o kadar bana söyle işin sırrını benim kızım bit kadar büyümüyo hiç

ege'nin pipiye de maşallah

kibele haklısın galiba dolaptan çıkarttığı gibi furdu garı acıyi dedim yakar dedi

kızlar ege 2 gündür her mamadan sonra kusuyor. fazla geliyor olamaz çünkü daha önce yoktu böyle bişii gerçi yarın dr kontrolumuz var soracağım ama

bugün ece'nin yatağı geldi nihayet odamızı kullanmaya başladık
şimdi odasında uyuyor ama geceleri bir süre daha odasına geçirmeyi düşünmüyorum

bu arada sizee bişey soracağım
gece bebeklere pijama ya da neyse uyku kıyafeti giydiriyor musunuz?

nur'a maşallah hoya nasıl büyüttün bi haftada o kadar bana söyle işin sırrını benim kızım bit kadar büyümüyo hiç

ege'nin pipiye de maşallah

büyüyüp büyümediğin i haftaya anleycam tüfek
zira bu ebe üsdü başıylan ölçtü tarttı
ayağında çoraplan falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…