gündüz benimkide kendikendine uyuyo..
gecede 2 saatlik emme seansında uyuya kalıyo yatağına yatırıyorum devam ediyo..ama geceyle gündüzü ayırt etsin diye gündüz hiç yatağında uyutmuyorum
aynen ben de gunduz baska yerde tutuyorum mutfaktayız butun gun sekerleme yapıyo 5 dk 15 dk arası..
resmınızı gordum cok tatlısınız sız yaaa beresını yerım ben utkunun bayıldım maşallah ıkınızze de..
ya arkadaşlar benim sütüm az geliyor oğlum emmek istemiyor emzirmek için göğsümü yanaştırınca çığlığı basıyor resmen beni itiyor neyapcağımı bilemedim pompayla sağarak vermeye çalışıyorum oda zaten yetmiyor ona emmediği içinde sütüm yok denecek kadar azaldı neyapmalıyım sizce
ceyce parfüm kullanıyor musun
möeltem abla çekirdek yastığı ne
cnm yediklerinede dikkat et bu aralar çok baharatlı şeyler falan yedinmi
ya arkadaşlar benim sütüm az geliyor oğlum emmek istemiyor emzirmek için göğsümü yanaştırınca çığlığı basıyor resmen beni itiyor neyapcağımı bilemedim pompayla sağarak vermeye çalışıyorum oda zaten yetmiyor ona emmediği içinde sütüm yok denecek kadar azaldı neyapmalıyım sizce
sağol canım utku şapkayı sevmez normalde evde hiç takmadı ama dışarı çıkcağını anlıyo bereyi takınca gülmeye başlıyo velet..sizde çok tatlısınız vanım ya..bi anne kızın güzelliği bu kadar uyumlu olur birbirine..bayıldım
okadar da dikkat ediyorum ama çocuk memeyi görünce zaten çığlıklar atmaya başlıo.sütümün artması içinde çaylarmı içmedim,kompostalarmı,tahin helvalarımı yemedim herşeyi yaptım yok bir fayda göremedim.benmi beceriksiz bir anneyim anlamadım gitti
off herkesin soorunları aynı valla emme ve uyku
beniim zilli akşam beri yeni huy edindi sağ göğse gelince basıyı cığlıyı
sola geliyo cok cok emiyo
böyle giderse sol göğüs bitecek
ayakta kucağımda emziriyorum zorlan
şu veletlerin düzeni otursa artık
şimdi uyuyo evi po kgötürüyo hiç bi iş yapamıyom hemen acıyo gözleri
aparmanda asansör calısınca bile uyanıyo akannehir
bugün zorla uyuttum hoca allahu ekber dedi cığlıklan uyandı
hoca ye desem mi acaba yavas oku deyii :uhm:
canım acıktır bıraz bazen benımkıde sag gogsumu ıstemıyo ama acıkınca gozu bısey gormuyoo.. bu arada benım de sutum azaldı ustelık emıyo kısmet anneme benzedım galıba oda bızı sadece 4 ay emzırebılmıs
utku hakkaten bıblo gıbı bır bebek Allah nazarlardan saklasın maşallh
ve bebekler cok zekı bızım tahmınımızden kat kat fazla benım kız sapkayı gozlerını kapamak ıcın kullanıyo ısıkta bır sag bır sol bıda sag hoop gozu kapanıyo ve uyuyo..
bu arada cok sagol da cok uyumluyuz yaaa allam sen cok alemsın akannehir hıc benzemıyoruz kızım neremız uyumlu sankı benden cıkmamıs hayal sempatiksalakcinni
hocaya gidip diyem bari yapsın bi kıyak :roflol::roflol: :roflol: juli söylede yavaş okumıycaksa arkasından uyku içinde bi dua okusun bari
töbe töbe çarpılcaz şimdi delikafadulden
okadar da dikkat ediyorum ama çocuk memeyi görünce zaten çığlıklar atmaya başlıo.sütümün artması içinde çaylarmı içmedim,kompostalarmı,tahin helvalarımı yemedim herşeyi yaptım yok bir fayda göremedim.benmi beceriksiz bir anneyim anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?