günaydın kızlar a.s.
erken kalktık sabah şimcik gene uyudu
dün hep emdi kustu zıçtı-kusku zıctı emdi-zıçtı emdi kustu akannehir
pek bi keyifsizde
bakalım bugün güne iyi basladı insallah hastacık olmaz
cadalozun oğlu nasıl oldu bilgisi olan varmı?hoya bilgin varmı canım?hastanede yattığını söylüyodun okadar kötümü çağan?
cadalozun oğlu nasıl oldu bilgisi olan varmı?hoya bilgin varmı canım?hastanede yattığını söylüyodun okadar kötümü çağan?
cadalozun eşi hastanede olduklarını söylemişti pazar günü pazartesi de taburcu olacaklardı çağan öksürüyordu kusuyodu
doktor yanlış hatırlamıyorsam bronşit başlangıcı demişti önce çok küçük diye haSTANEye almadı doktor iğne tedavisi oldu galiba 3 tane sonra doktor kontrole çağırdı ondan sonra yatırmış doktor ben de bilmiyorum eşine sormayı unutmuşum
eşine yuhh yane alsanaalsanasmileGünaydin herkese,
Bugün hic iyi degilim, esim dün misafir cagirmisti cok gec gittiler gece 11 de ancak uyuyabildim.
Normalde yusuf 20 de uyuyor o uyuyunca ben de uyuyorum ki aksama kadar bosalan memelerin tekrar süt dolsun diye. Dün gece uyuyamadim ama bebek uyudu o yüzden saat 5 den sonra bebege yine ben baktim ve sütüm dogru düzgün gelmedi. Dahasi var... Bu aksam da yemege misafir geliyor cikip alisveris yapmam lazim yemek yapip evi süpürmem gerekiyor, ama bebege kim bakicak benim bebik gündüzleri uyumaz hep benle oyna ister. Isin en sinir bozucu tarafi dünkü misafiri da bugünkünü de esim bana sormadan cagirdilmaz:
Bir de kaynanamla kavgali ayrildigimiz icin esim kendi annemin gelmesini istemedi, yardimci biri tutmami da istemiyor sinir oluyorum bir de ben daha bebekten dolayi tuvalete gidemezken bana sormadan misafir cagiriyor...
kahvaltı en önemli öğün sabah emzirmeden sonra ilk işin kahvltı etmek olsunben daha kahvalti etmedim gögüslerim bombos ve evde yicek bisey yok aglamak istiyorum
Birsey daha soriyim gitmeden
Cekirdek yemek bebege zarar verir mi gaz yapar mi tuzlu birsey susattigi icin kötü olmaz gibi geliyor bana
eşine yuhh yane alsanaalsanasmile
kolay seyler yap
soslu makarna yap yanına köfte bide corba yallahhhh
kahvaltı en önemli öğün sabah emzirmeden sonra ilk işin kahvltı etmek olsun
peynir ekmek yesen bile kafi
cekirdek süt yapar heleki kabak cekirdeğe
ilk 1 ay full kabak cekirdeği yedim meyve suyuylan
yararını gördüm
biraz kilo yapıyor ama olsun sempatiksalakcinni
Ne bulduysam yedim, Cekirdegin süt yapmasina sevindim ben simdilik kilolari hiic düsünmüyorum bebegim doysun yeter gözlelrinin cevresi mor mor geliyor gözüme :sinifsinif:
geçenlerde yine sordum ama cevap alamadım..:umursamaz:..tekrar sorayım...sezaryen olanlar..kesi yerinizde iğne batar gibi bir his oluyor mu sizde de?bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?