2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

posi be n elma ile havucun suyunu sıkıp içiyordum
iyi geliyordu canım
su an evde değülüm ondan sıkamıyom bende yiyom

cadalozun oğlu nasıl oldu bilgisi olan varmı?hoya bilgin varmı canım?hastanede yattığını söylüyodun okadar kötümü çağan?

anne olmak canım bu nişasta olayı nedir benim keremde öksürüyor ve hırıltısı var doktora gittik ilaç kullandık hırıltısı geçti ama öksürüğü hala var neye iyi geliyor nişasta

cadalozun oğlu nasıl oldu bilgisi olan varmı?hoya bilgin varmı canım?hastanede yattığını söylüyodun okadar kötümü çağan?

cadalozun eşi hastanede olduklarını söylemişti pazar günü pazartesi de taburcu olacaklardı çağan öksürüyordu kusuyodu
doktor yanlış hatırlamıyorsam bronşit başlangıcı demişti önce çok küçük diye haSTANEye almadı doktor iğne tedavisi oldu galiba 3 tane sonra doktor kontrole çağırdı ondan sonra yatırmış doktor ben de bilmiyorum eşine sormayı unutmuşum

Aksama misafir var bissürü de isim var ama ben is yavaslatma eylemi yapiyorum :)

Yusuf takiliyor kendi kendine ben de burda takiliyorum hiiic canim kalkip islere baslamak istemiyor ne desem hahstayim mi desem misafirlere de gelmesinlersempatiksalakcinni

kizlar yusuf uyurken gözlerinin cevresi mor mor geliyor gözüme sizind eöyle mi?

ayy çok geçmiş olsun.allah şifasını versin nazarlara geldi çağancık

Birsey daha soriyim gitmeden

Cekirdek yemek bebege zarar verir mi gaz yapar mi tuzlu birsey susattigi icin kötü olmaz gibi geliyor bana

eşine yuhh yane alsanaalsanasmile
kolay seyler yap
soslu makarna yap yanına köfte bide corba yallahhhh

ben daha kahvalti etmedim gögüslerim bombos ve evde yicek bisey yok aglamak istiyorum
kahvaltı en önemli öğün sabah emzirmeden sonra ilk işin kahvltı etmek olsun
peynir ekmek yesen bile kafi

Birsey daha soriyim gitmeden

Cekirdek yemek bebege zarar verir mi gaz yapar mi tuzlu birsey susattigi icin kötü olmaz gibi geliyor bana

cekirdek süt yapar heleki kabak cekirdeğe
ilk 1 ay full kabak cekirdeği yedim meyve suyuylan
yararını gördüm
biraz kilo yapıyor ama olsun sempatiksalakcinni

Ne bulduysam yedim, Cekirdegin süt yapmasina sevindim ben simdilik kilolari hiic düsünmüyorum bebegim doysun yeter gözlelrinin cevresi mor mor geliyor gözüme :sinifsinif:

günaydın kızlar....bayanssulusmile..bu sabah kalktım tuvalete gittim bir de ne göreyim...ohaoldumsmileohaoldumsmile..kanama olmuş iç çamaşırım...eyvahedigeldismile..yoksa adet mi oldum ?sempatiksalakcinni

geçenlerde yine sordum ama cevap alamadım..:umursamaz:..tekrar sorayım...sezaryen olanlar..kesi yerinizde iğne batar gibi bir his oluyor mu sizde de?bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…